Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na császtok!
Motorszerelőt keresek Kecskeméten vagy közvetlen környékén. Karbimat kéne belőni, mert nagyon szarul áll, ill. szelephézagokat ellenőrizni, ha nem smakkol akkor lapkázni. Ha valaki tud olyat akinek megvan a megfelelő műszerezetsége, szaktudása, és gyorsan is dolgozik, meg nem ver át az irja meg legyenszíves. (lehetőleg telószám is kéne)
Köszönöm
Szép napot mindenkinek!

Fiúk és Lányok! Ha pénteken száraz idő lesz és ráértek, kilehetne menni a pályára egy kicsit dumálni meg kergetözni. Vélemény?
Eladó cagiva 125 főtengely gyári, szép állapotban, 8000Ft.
olajszivattyú kompletten, kuplung kompletten.
Érdeklődni: crisler@citromail.hu
Illetve megvételre keresek yamaha ysr tipusú motort, rossz állapotú is érdekel!
cím: crisler@citromail.hu
Szép napot mindenkinek.
Szia!
Záporok lehetnek, de kb. hasonló mint ma du. 25 fokot jósolnak Kecskeméten.
Sziasztok! Holnap tudja vki milyen idő lessz lehet délután gyűrök eggyet a pályán.
in köröstorok,faházas kemping :):):)
Én motorral járok dolgozni, ezért nem tehetem le. Remélem nem találnak nálam semmit, mert amilyen szerencsém van, biztos megállítanak.
Múlt héten kölcsön kértem egy robogót egy napra. Rögtön megállítottak, természetesen semmi papírom nem volt a motorról. Rögtön 3000.
nem hát, mert asszem arra a két napra én le is rakom a kisnyinnyát
igaz igaz
Legközelebb vmi jobb hírt közöljetek már!Már tele van az a bizonyos ezekkel az ellenőrzésekkel!Mikor ellenőrzik már a legális csalókat is ott a dunaparton abban a szép nagy házba?!
De 1nek örülök ha most ellenőriznek:nem sok kuncsaftról fognak bőrt lehúzni !
ki másnak?
értem ám ha nekem szólt akkor neked is SZIAAAAA
Akinek bármi sara van papírral vagy motorral óvatosan közlekedjen szerdán és csütörtökön, "antimotoros" napokat tart a magyar rendőrség. http://href.hu/x/9cyp
Új emberke meg kicsit visszább vehet...
látom, Te érted. gondolom Szilvi is... (mellesleg SZIAAAAA! végre látni itt )
legutoljára is esőben voltam nálatok de nekem is jobban tetszene a száraz idő
Igen egy kicsit régen találkoztunk sajnos... , Lassan össze kellene hozni egy újabb sörözést, na persze egy szárazabb időszakban
Hát igen, ez van!
hmm.... :\
múlt hétvégén volt tősbe motoros tali adtak 500 ft ért egy kalap szart szóval....
Akkor szent a béke részemről is!
nem gond, mint már említettem itt valakinek az elmúlt két napom ilyen mindentőlelszállazagyam hangulatom volt szóval én is bocsi
Na jó éjt mindenkinek! eltolom a bringát
Amúgy bocsi az elöbbiért!
Nincs mit!
oké, köszi