Na császtok!
Motorszerelőt keresek Kecskeméten vagy közvetlen környékén. Karbimat kéne belőni, mert nagyon szarul áll, ill. szelephézagokat ellenőrizni, ha nem smakkol akkor lapkázni. Ha valaki tud olyat akinek megvan a megfelelő műszerezetsége, szaktudása, és gyorsan is dolgozik, meg nem ver át az irja meg legyenszíves. (lehetőleg telószám is kéne)
Köszönöm
Én motorral járok dolgozni, ezért nem tehetem le. Remélem nem találnak nálam semmit, mert amilyen szerencsém van, biztos megállítanak.
Múlt héten kölcsön kértem egy robogót egy napra. Rögtön megállítottak, természetesen semmi papírom nem volt a motorról. Rögtön 3000.
Legközelebb vmi jobb hírt közöljetek már!Már tele van az a bizonyos ezekkel az ellenőrzésekkel!Mikor ellenőrzik már a legális csalókat is ott a dunaparton abban a szép nagy házba?!
De 1nek örülök ha most ellenőriznek:nem sok kuncsaftról fognak bőrt lehúzni !
Akinek bármi sara van papírral vagy motorral óvatosan közlekedjen szerdán és csütörtökön, "antimotoros" napokat tart a magyar rendőrség. http://href.hu/x/9cyp
Új emberke meg kicsit visszább vehet...
Motorszerelőt keresek Kecskeméten vagy közvetlen környékén. Karbimat kéne belőni, mert nagyon szarul áll, ill. szelephézagokat ellenőrizni, ha nem smakkol akkor lapkázni. Ha valaki tud olyat akinek megvan a megfelelő műszerezetsége, szaktudása, és gyorsan is dolgozik, meg nem ver át az irja meg legyenszíves. (lehetőleg telószám is kéne)
Köszönöm