Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha netán lenne valami kérdésed,az adatlapomon ott az msn cimem ami egyben e-mail cim is.Irj nyugodtan.
megfontolandó
a 44-es úton kell menni a reptér irányába Igen,motoros találkozó lesz.Kemény 4 napos sátras buli
hirtelen azt sem tudom hol van mi lett ott? motorostalálkozó?
Nem kell elnézést kérni,pláne tőlem!Inkább gyertek ti is lakitelekre július 9-13.-ig tartó találkozóra.Na? Ez meghivás volt
nem vagyok moderátor... áhh mindegy, előrébb úgysem jutunk... én kérek elnézést, hogy szólni mertem... de most komolyan, minden irónia nélkül...
Fazsa na én meg eltolom magam aludni jó éjt sziasztok !
he má Mitoval tolom grosze köbcenti sok loerő
LÁtom mán :D
Csá Toma Vágod ki vagyok?
Ácsi!1.Egyetlen szóval sem utaltam arra,hogy buta lennél!
2.Nem a nyaralást,hanem a motoros találkozót vitattuk meg.
3.Ha itt sem motoros találkozórol,sem pedig motorról nem lehet irni,akkor miről?
Amúgy meg talán moderátor vagy?
Szép estét mikor mentek pályázni ?
Nem kötözködtem, de tudod én sem ide írom le mikor megyek nyaralni, meg beszélem meg az msn partnereimmel hogy mi van velük... Örülök, hogy ti is csatlakoztatok a fórumhoz csak ne erről szóljon már... Ja, amúgy értem... képzeld elég értelmes lány vagyok...
Nem kell kötözködni és akkor én sem leszek paraszt.Ilyen egyszerű a történet.Mert ennyi erővel,mindenkinek be lehetne szolni,hogy olyat irjon,ami mindenkit érdekel.Mert van mindig olyan ember,akit az adott téma nem érdekel.Érted?
sejtettem, hogy nem hagyod ki...
Aham.Pl engem meg az nem érdekel,hogy kit mikor láttál...
mondjuk arról, ami mindenkit érdekel.
köszi, hogy mellém állsz rég láttalak bár, itt mindenkit rég láttam
Ok főnök!Akkor megkérdezem,hogy miről lehet itt beszélni?
Kifordítod a szavakat, látom értelmezési problémaid vannak!
Ok,de akkor ti se beszélgessetek itt,mert arra ott az msn
de tényleg ne csináljatok a fórumból msn-t
Igazad van Szilvi! Tyson!Én pedig úgy tudtam
hát azért nem egészen van amit moderálnak