Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NAh persze, anyám + salakmotoros nemde?
Na ácsi egy pillanatra!Ez kecskeméti topic!azt irunk amit akarunk!
Mert 27 ezerből tudom felujitatni a főtengelyem a simsonba
Pont te beszélsz? Simsonod van és kihagyod a Simsonálist?
Az nem volna rossz, szépségversenyt + a gyorsulási versenyt pont láthatnád. Am miért pont 27 ezer kéne?.::)
Na csááááá!
Örömmel tölt el bennünket hogy lemész Tősbe, de inkább ezeket beszéljétek meg MSN-en mert minket ez nem igazán érdekel! úgyhogy Sziasztok!
Ha minden terv szerint megy,akkor 11.-én lemegyek a tősbe
Mi van veled törpe?
Szerezz má nekem 27 ezret és megyek simsonálisra
Autópálya:D:D
Kemény és beképzelt vagyok mióta szar Mitoval tolom
Na mi a pálya emberek
Nicsak ki beszél.:)
Nah megjött a két vagány :D
Na csá te csibész
Sziasztok!

Nekem csak egy csúnya Simsonom van. De szeretek pályázni és nagyjából tudok is, szal benne vok minden hülyeségben, még ha utcáról van szó akk is. Vmi fajin talit összelehetne már hozni.:)
Encii ez nagyon édes volt.
heh...
Itt van a kezemben egy csekk. Holnap fizetem be.
45pénzre ítéltek. Sajna jogosan. Munka után rohantam focizni és a konzervgyár előtt 87-el belemosolyogtam a kamerába.
Jajj ez milyen aranyos
most nem pályázok,mert szanaszét van a Mitom
zoli fain a mocid krisztián persze hogy jöhetsz csak most ne gyertek pályára mert sztem senki nincs
huu basszus olyan balesetet láttam kamionnal jöttünk régi 5 ösön lajosmizse fele éslajosmizse felől meg be akart török kamion parkolóba fordulni egy autó állt már vagy 4-5 autó. egyszer csak egy kék 4es golf vagy 60 as tempóval bele a 4. vagy 5. autóba... de így a kamionunk bal elejénél már a lökhárítóra rá is mentünk mögötte jött még egy sötét autó az sztem árokba szaladt azis angyon jött de szar volt látni...

úgyhogy óvatosan az utakon mert csuszik
Széles utat mkinek Én kecskeméti vagyok.mi a körúton szoktunk bohockodni meg ahol járható út van Jöhetek közétek?
No, csak lett egy kis kibúvó a gyorshajtás elől http://href.hu/x/9coq