Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénteken nem csinálunk egy fórumos borutcázást? Judosok is kinn lesznek, de arra gondoltam jópár embert már rég nem láttunk innen, és beülhetnénk "bandázni". Mondjuk tömeg az lesz, de sok jó ember...
Mentem edzeni Lacikácskával! Láttál, vagy csak kérdezed?
Benzincső! merre voltál ma 16-30 kor?
Egész ügyesek voltak ma a lányok, nah jó azért a Laci is egész jól alakul! :

A pénteki rendezvény szervezőinek az oldala. Jaah! azért a lap alján a galériát én megnézném!
nyugi, megoldottam egy sms el
Lacika akkor tanulj és ne telefonálj- hogyha megint hívna akkor se- nehogy elterelje a figyelmedet.
sziasztok volt valaki bor utcába sikeresen 1órára berugtunk:D:D:D
reggel 7 kor emg meló....volt
cold f et láttam motorozni...
oké zsoké, de én mindig az vagok,csak a tanárok nem mindig értékelik lassan már télleg oda jutok,hogy több mint két oldalt tudok irni a semmiröl
ügyesen!
csöcs tesó, jaja fél 5 veretjük neki, én szerintem már bent leszek

juj ma egy buktavári volt,utolsó előtti lehetőség,2pont hiányzott, holnap jön a mindent eldöntő
Szia Pöckös!
Szép...ritkán motorozol 7közbe akkor is a frászt hozod rám Na csak találkozzunk

fiúk-lányok köszi a 7végét, joo volt. megint
ok ok csak hülyébbnek tetetem magam int amilyen...
Ha lesz info akkor majd olvasok... az ára érdekelne h meg h a pályát lehet e majd használni vagy aját géppel, vagy tesztmotorral!? Du 3 tól mennék!

köcc
mondom HOLNAPIG legkésőbb lesz fenn info. És a főszervező száma van meg, csak h megnyugodj, lesz információ.
hát ezen az oldalon én már egyálltalán nem találom... de am minek nekem a telszámod?
A hiroshir.hu-n legkésőbb holnapig lesz info! Ennyit tudok ígérni, telszámom már van, csak időm nem tuti lesz ma rá!
sziasztok pénteki kecsós murirol pl infókat, lentebb kérdeztem, meg a honalpon is, de eddig baxtak válaszolnI!
Ma 16.30?
áá,végig dumáltunk,nagyon rendes volt
hát most már én kiváncsi leszek, holnap fel is hívom

na én megyek aludni,reggel fél5kor kelek tanulni,tovább már nem tudom halogatni, 8:30tól kőkemény vizsga
jóéjt mindenkinek
Láttam!
Hugom kiidegelt Kecskemétig, vagy hozzá lehetett szólni?
Majd kíváncsi lennék a bizonyos telefonálásodra is, amire 11 óra óta vártunk!
Májki , hívott most is Dalma, mostmár holnap szerintem visszahívom
csáááááááááááááá! végre
jólvan átadom,de szerintem sejti hogy ott volt fanni,mert elég zavart
a sajátoddal mentél végül? az merész... iwiwen meg bejelöltelek
Még jó, h nem azzal mentem "csanyra".
Kira volt a hétvége, köszönök mindent!Margónak üzenem, h Fannit meg se simogattam !
Kb, 10ezerig semmit nem nagyon csinál, eddig 4000-től tolt így, alul szinte fullad, és bár 5-ösben elmegy 240-ig, utána hiába váltom a 6-at, onnan semmi. Ilyen volt eddig 280 felett, mármint ahogy most gyorsul 230 után...
Egyetlen dolgot még megnézek, mert régi elvemmel ellentétben legutóbb a shellnél tankoltam, holnap megyek megszokott OMV kútra, és ki a pályára. Ha tovább szaraxik viszem szervízbe, de a magyar garancia körülményeit ismerve nem sok jót sejtek. Bár talán hogy jóban vagyunk foglalkoznak velem...
na mi a fasz? szerul megy mégmindeig? garanciás nem?
Mostmár tuti valami baja van a motornak. Szétb.sz az ideg!