Pénteken nem csinálunk egy fórumos borutcázást? Judosok is kinn lesznek, de arra gondoltam jópár embert már rég nem láttunk innen, és beülhetnénk "bandázni". Mondjuk tömeg az lesz, de sok jó ember...
ok ok csak hülyébbnek tetetem magam int amilyen...
Ha lesz info akkor majd olvasok... az ára érdekelne h meg h a pályát lehet e majd használni vagy aját géppel, vagy tesztmotorral!? Du 3 tól mennék!
csáááááááááááááá! végre
jólvan átadom,de szerintem sejti hogy ott volt fanni,mert elég zavart
a sajátoddal mentél végül? az merész... iwiwen meg bejelöltelek
Kb, 10ezerig semmit nem nagyon csinál, eddig 4000-től tolt így, alul szinte fullad, és bár 5-ösben elmegy 240-ig, utána hiába váltom a 6-at, onnan semmi. Ilyen volt eddig 280 felett, mármint ahogy most gyorsul 230 után...
Egyetlen dolgot még megnézek, mert régi elvemmel ellentétben legutóbb a shellnél tankoltam, holnap megyek megszokott OMV kútra, és ki a pályára. Ha tovább szaraxik viszem szervízbe, de a magyar garancia körülményeit ismerve nem sok jót sejtek. Bár talán hogy jóban vagyunk foglalkoznak velem...
A pénteki rendezvény szervezőinek az oldala. Jaah! azért a lap alján a galériát én megnézném!
reggel 7 kor emg meló....volt
cold f et láttam motorozni...
juj ma egy buktavári volt,utolsó előtti lehetőség,2pont hiányzott, holnap jön a mindent eldöntő
Szép...ritkán motorozol 7közbe akkor is a frászt hozod rám Na csak találkozzunk
fiúk-lányok köszi a 7végét, joo volt. megint
Ha lesz info akkor majd olvasok... az ára érdekelne h meg h a pályát lehet e majd használni vagy aját géppel, vagy tesztmotorral!? Du 3 tól mennék!
köcc
hát most már én kiváncsi leszek, holnap fel is hívom
na én megyek aludni,reggel fél5kor kelek tanulni,tovább már nem tudom halogatni, 8:30tól kőkemény vizsga
jóéjt mindenkinek
Hugom kiidegelt Kecskemétig, vagy hozzá lehetett szólni?
Majd kíváncsi lennék a bizonyos telefonálásodra is, amire 11 óra óta vártunk!
jólvan átadom,de szerintem sejti hogy ott volt fanni,mert elég zavart
a sajátoddal mentél végül? az merész... iwiwen meg bejelöltelek
Kira volt a hétvége, köszönök mindent!Margónak üzenem, h Fannit meg se simogattam !
Egyetlen dolgot még megnézek, mert régi elvemmel ellentétben legutóbb a shellnél tankoltam, holnap megyek megszokott OMV kútra, és ki a pályára. Ha tovább szaraxik viszem szervízbe, de a magyar garancia körülményeit ismerve nem sok jót sejtek. Bár talán hogy jóban vagyunk foglalkoznak velem...