Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Bármely nap kimész a pályára este 6-ig, és 1000 forintért körözhetsz 20 percen keresztül. Ha van ismerősöd aki vágja a pályát, jó ha megy előtted, gyorsabban megtanulod. Ha nincs majd megmutatom én az ideális íveket, nagyon nagy király vagyok!
Májkival fogadtam,azt mondta 100ig odaver az r6ossal gyorsulásban..erre kiváncsi leszek,nagyon bizik a szekerében
bazz kilehetett próbálni én meg nem volta kint :'( fasza ilyet elbaszni este 6 ra értem szoboszlóra akkor keztünk melózni:S:S:S ugyhogy kawasaki motorozást is csak elméletbe csináltam:( holnap ha nem esik bent leszek jó 8 mindenkinek
Suzuki GSXR-1000 K9 - Nagggyon meeegy , de én a kettő közül nem tudnám eldönteni hogy melyiket vegyem meg. (holnap)
Most látom, hogy Májki-val pár napja már találkoztam kb 5 másodperc erejéig. Rádszóltam a gokartpályán, hogy elhagyod a pénzedet a farzsebből.
Azon röhögtünk utána a haverral, hogy biztos azt hiszed a seggedet néztem ... pedig nem
Sziasztok!
Nem tudom hogy kerülte el eddig a figyelmemet a hazai fórum..., pedig itt lebzselek szinte mindennap. Örülök, hogy van ilyen.
Ma láttam is a pályán néhány arcot innen. Asszem a CB1000-nél váltottuk egymást.
Én a meleg ellenére jól szórakoztam.
CB 1000 vaddisznó. A VFR800-al meg lehet lassítani...Nem semmi az a fék.
Sziasztok!
Voltam kint a go kart pályán,(kecskeméten) és nagyon megtetszett,
és ki szeretném a magam és a mocimat próbálni.
Tudtok nekem segíteni hogy mikor és hogyan lenne ez lehetséges.
Előre is köszi
Sanyil! Matrica nyomtatással is foglalkozol ugye? :o
Na Májki milye egy KTM! en ülni?
Számomra felfoghatatlan hogy nem esnek el...
Amúgy akit érdekel ez a mai gokartpályás rendezvény: Két dolog nincs, néző és látvány.
Ami jó, hogy pár motort el lehet vinni tesztelni felvezetővel, köztük a CB1000-et és a K9-es 1000-es gixxert. Krisz ment a Hondával, én voltam az utóvéd, nagyon ügyes volt, simán kezelte a jószágot. Az ismerősök miatt érdemes volt kinézni, amúgy nagy 0 az egész.
köszi
Krissz, a képeket hogyan kell letölteni?
megintcsak gratu a képekhez!
A fotók ITT tölthetők le.
sziasztok holnapi borutcában benne vagyok énis sajna a hungaroring lehet hogy megint elfog maradni mert reggel indulok hajdúszoboszlóra dolgozni és sajna nem érek vissza de este ezért megbosszulom és borba fojtom bánatom:D
Szombaton?, Pénteken össznépi borutca!
És a mai nap:
jaaaaajjj, ez a jel azt hittem, hogy csodálkozás. de most látom,hogy kurvára rázza a fejét. na,mindegy.
holnap lehet,hogy kigurulok fél 6 felé a pályára, kint lesztek? szombaton gurulhatnánk valamerre, este meg bor-utca, vagy csongrádi buli.
folytatnám ...és ez után kedvesével boldogan élnek míg meg nem halnak.
Májki most alukál kicsit, 16 órára állítván ébresztőjét. Ezt követően magára ölti spéci versenyruháját, és a városon délceg áthaladván kimegy a gokartpályára.
Ahol aztán agyba főbe verik...
estig biztosan kint leszünk