Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meddig lesztek pályán? angol után kinéznék
Várunk szeretettel minden kihívásokat szerető motorost!

Idén ismét megrendezzük a IV. Mersz Long Day Trophy-t, melyre szeretettel várunk viszont akár a régi, jól bevált csapattal, akár új felállásban, családoddal, barátaiddal!

Amit ígérünk; kellemes társaság, jó hangulatú motorozás az immár hagyományosan az ország adott területének legszebb részeit érintő útvonalon. Fifikás, ámde megoldható és reméljük vicces feladatsor – itiner. Értékes díjak az első három helyezett csapatnak, emléklap minden résztvevőnek. A túra befejezéseként pedig egy jó vacsora, zenés bulival egybekötve. A díjak az elvárásoknak megfelelően egyre nívósabbak és természetesen hasznosak, melyek a majdani győztesek számára hozzájárulnak a motoros élmény fokozásához.

Azért, hogy a döntését mindenkinek megkönnyítsük, itt vannak a legfrissebb információk:

A túrára 2 motorból álló csapatok nevezhetnek, akik utast természetesen hozhatnak magukkal.

A túra helyszíne: Észak-Kelet Magyarország

Táv: 250-300km aszfaltúton, magyar minőségben

Időpont: 2009. július 18. Start 08:00 órától, ütemezetten

Indulás: BAZ megye, Rudabányácska, Smaragdvölgy kemping

Nevezési díj: csapatonként 9.000,- kemény magyar forint, mely tartalmazza a 2 csapattag, valamint 1 fő kísérő számára a túra közbeni minimum 1 hideg étkezését (szendvics, gyümölcs, üdítő) és a túra végén megejtendő vacsorát. Minden további kísérő számára a részvételi díj 2.500,- Ft

Szállásinfó, jelentkezés és egyéb információk:
www.mersz.hu
email

Letölthető jelentkezési lap

Ha vállalod a kihívást, ismét Mersz!
Sziasztok. Én is kimennék, de még véres a torka a motoromnak. Azért hátha holnapra sikerül meggyógyítani.... Jó lenne már kipróbálni a gokartpályát....
A "fotós" már 3 tól kint lesz
Sziasztok!

Mikor mentek ki a pályára? Mi is mennénk...
Hát nem vitted túlzásba az alvást te sem!, ki jösz 3-3.15 re pályára?
Májkül, te mikor jönnél, (kb időpontra vagyok kiváncsi)

Nyilván nem 2-3 üveg Frittman Rosé után...
én ma aludtam két órát, 6kor feküdtem, 8kor keltem, szóval csönd :)
Oksa, szólok ha megyek, de nekem kicsit azért necces, tegnap buli volt, és aludni nemigazán sikerült...
Akkor szoljatok nekem is, bár amúgy is terveztem hogy kimegyek délután én kb 3 tól vagyok kint.
felőlem okés, úgyis rég gurultam már pályán ;)
Huhh, ma megyek új melóhelyre, ha időben végzek kinézhetünk du. Ezzel a gumával uccsóra...
na majd tesztelem, most tele vagyok
valami pályázás mostanság?
Sztem az OMV. Az egyetlen akinek nem a MOL szállít, érezni is rajta!
majd elmondom neked in live kedves lacika
mijaza huwow kedves wicca?
omg. ki vagy és mit csináltál a Lalával? mindenesetre huwow!

Árpi szivesen felmennék ringre, de most nem fog menni. Húzós lesz a 7végém (péntekkel együtt). Lehet, a jövőhetem is. Örülök ha pénteken kijutok a g.pályára :S (röviden: délelőtt évzáró...bizonyítvány...stb)
Shellnél nem, de akkor hol? enyém asszem Agiptól megy jobban :o
Hát sajna nem jó, egy papírért mondjuk most gyors beszaladok, de már 18h-ra vártak sütögetésre... Majd máskor!
Viszont Sanyillal meg Csipesszel valami irtózatos jót mentünk! És ennyit benzin és benzin közötti különbségről, pénteken 6.-ban ment 240-et, ma 5.-ben 260 5-ösön, pályán nem is tudtam kihúzatni rendesen de sima 270+... Én Shellnél soha többet. De a lényeg hogy megy ez még!
pff nem nagy műsor lessz akkor pénteken megyek inkább h ringre csak persze ha nem szakad az eső valaki nem jön? wicca?
jaja megvan a beugró! végre. már csak szóbeli a tábor után. este ráérsz,beülünk a borutcára dumálni egyet,erröl a netes dologról?
nahh akkor holnap jol figyeljünk ki mit ir alá... nehogy az 5.2.3.1.4.6.7.9*** pontban az legyen hogy a szervezőket a verseny vége után orálisan kell kielégiteni!
Sikerült a vizsga?
Annak ellenére h sztem mindegyiken van töréscasco, 99%-ban aláírsz egy papírt, ha töröd, fizetsz. Aztán holnap kiderül így lesz-e ez most is.
szerintem ki kell fizetni, bár en sherco és honda napon is takartam párat ( enduro,cross ) nem szóltak nagyon érte... bár egy utcai motorba kicsit nagyobb károk tudnak keletkezni,azokat meg tuti ki kell fizetni...