Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvezető az mi? meg te gondolom benne vagy, sok hülyeséget hallottam már, ilyen tesztmotorozás esetén a károkozás mivel jár?! No nem mintha nem biznék magamba
asszem én ráteszem a kezem egy DR SM-re :o
Nyilván ha van korlátlan jogsid odamész, és regisztrálsz. Azt hogy az egyes márkák felvezetővel, vagy "csak úgy" adják oda, arról nincs infóm.
arról tudsz mondani bővebbet hogy a márkák kipróbálására a tesztmotoroozás a pályán konkrétan hogy fog zajlódni? köcc
nem szóltam, igazad van, sim kártyám is letiltattam mert cserélem másikra, nem is tudtál volna hívni, majd bepótoljuk!
jajj Lala! mostanában alig beszélünk :s amúgy sem volt betervezve
No akkor ahogy ígértem, itt vannak az infók a pénteki gokartpályás rendezvényről, külön kihangsúlyozva az "utca motorosának" aznapi lehetőségeit. http://href.hu/x/9ast
Ha van még kérdés szóljatok, és bővítem!
Mi a sztori, mert én nem vágom....
szólhattál volna hogy mentek...
Hunnye de jót motoroztam az esti esőben...

Lacika, off témáról: örülök h tetszett apudnak az ötlet, de már most mondom, nem szabad elkapkodni semmit! De majd megbeszéljük élőben, mondjuk egy üveg bor mellett. És legyen nagy ravaszság
sztem én is bent leszek borutcába valószínű 2 ig meló aztán benézek gokartra 4kor megyünk h ringre 6-8 ig kawaest sztem 9 után itthonvagyunk aztán füst be reggel emg megint meló 7 től:D
tyűű oké, szólok neki is,remélem tud jönni
Pénteki buli nekem a szombati melótól függ , de ha nem lesz akkor tuti ott vagyok. Kutya ott lesz?
OFF:
faternak tetszik az ötlet,cég már van neki,amire mehet, holnap intézem az oldalat ha visszaértem szegedről
és köszi az ötletet,remélem végre öszejön valami kis ravaszság vagy nagy ravaszság
Jesszus, még a végén tényleg utolér...
Jó lenne pajti de viszem a családot turistáskodni. Már egy hónaplya lefoglaltam a nyaralót Péntek reggel indulunk és kedden jövünk
Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Szívesen! Persze csak akkor ha pénteken kijösz a pályára akkor odaadom a fotókat, de elötte viszont vissza is kell jutattnod
6 sec-et javítottál! az új időd: 0.56"
ügyes vagy Wicc! :)
Géb,péntek borutca? Kenus? többiek?
mondom : wicca!

Köszi Géb!
grat
Péntek: Májki, Lacika-san, Fkrissz...
Wicca!

Krisz köszi a képeket, majd vmelyik nap visszaorientálom neked a pndv-d és aztán ráraknád a többit is? Léééégysziiiiii
Über jó volt ma a pályázás! Jelentem: bal oldalt már diccse majrécsík
No, akkor csinálok egy listát, anno bejött
Pénteki borucca : Májki, Lacika...
Lehet jelentkezni!
jaja,kőkemény borutca lesz,aki tud jöjjön,és talákszunk..én bent leszek az tutkó :) :)