felvezető az mi? meg te gondolom benne vagy, sok hülyeséget hallottam már, ilyen tesztmotorozás esetén a károkozás mivel jár?! No nem mintha nem biznék magamba
No akkor ahogy ígértem, itt vannak az infók a pénteki gokartpályás rendezvényről, külön kihangsúlyozva az "utca motorosának" aznapi lehetőségeit. http://href.hu/x/9ast
Ha van még kérdés szóljatok, és bővítem!
Lacika, off témáról: örülök h tetszett apudnak az ötlet, de már most mondom, nem szabad elkapkodni semmit! De majd megbeszéljük élőben, mondjuk egy üveg bor mellett. És legyen nagy ravaszság
sztem én is bent leszek borutcába valószínű 2 ig meló aztán benézek gokartra 4kor megyünk h ringre 6-8 ig kawaest sztem 9 után itthonvagyunk aztán füst be reggel emg megint meló 7 től:D
OFF:
faternak tetszik az ötlet,cég már van neki,amire mehet, holnap intézem az oldalat ha visszaértem szegedről
és köszi az ötletet,remélem végre öszejön valami kis ravaszság vagy nagy ravaszság
Szívesen! Persze csak akkor ha pénteken kijösz a pályára akkor odaadom a fotókat, de elötte viszont vissza is kell jutattnod
6 sec-et javítottál! az új időd: 0.56"
Krisz köszi a képeket, majd vmelyik nap visszaorientálom neked a pndv-d és aztán ráraknád a többit is? Léééégysziiiiii
Über jó volt ma a pályázás! Jelentem: bal oldalt már diccse majrécsík
Ha van még kérdés szóljatok, és bővítem!
Lacika, off témáról: örülök h tetszett apudnak az ötlet, de már most mondom, nem szabad elkapkodni semmit! De majd megbeszéljük élőben, mondjuk egy üveg bor mellett. És legyen nagy ravaszság
faternak tetszik az ötlet,cég már van neki,amire mehet, holnap intézem az oldalat ha visszaértem szegedről
és köszi az ötletet,remélem végre öszejön valami kis ravaszság vagy nagy ravaszság
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
6 sec-et javítottál! az új időd: 0.56"
Géb,péntek borutca? Kenus? többiek?
Köszi Géb!
Krisz köszi a képeket, majd vmelyik nap visszaorientálom neked a pndv-d és aztán ráraknád a többit is? Léééégysziiiiii
Über jó volt ma a pályázás! Jelentem: bal oldalt már diccse majrécsík
Pénteki borucca : Májki, Lacika...
Lehet jelentkezni!