Benzincső! de jó lenne már leereszteni pár korsó fáradtolajat
majd legközelebb megyek. Tudod sok a maszek háll istennek,de moccot szeretnék cserélni ugyhogy dódozni kell rendületlenül. Mikorra is tervezitek legközelebb?
Lacika sajnálom, de a lényeg hogy meg lesz végre a motor. Mondanám hogy segítek, de nem értek hozzá. Max ha kész lesz egy motormosást fel tudok ajánlani
Májki, Krisz köszi h kijöttetek du. Májki kár, hogy nem tudtál maradni, Krisz kinn volt végig és fel is ült! Kiderült, hogy őstehetség! Mondtam is neki, hogy legközelebb 130-as akadállyal kell kezedenie
Lacika Téged pedig elrabollak legközelebb edzésről
Sanyil, szombaton akkor kimegyek én is, csak pénteken akkor nem iszok!:) Jövő hétvégén majd sörözünk akkor!
Wicca, nagyon szép a Popei, hazajöttem mondtam is húgomnak, hogy lovat veszek! Sztem jó képek lettek, küldjem?
Kékfekete, sztem motorostali kimarad nekem is, du. pálya lesz ha jó lesz az idő. Nem vagyok oda a hagyományos motorostalikért, csongrádi persze kivétel.
sziasztok vadkerten lessz belépő valaki jön rajtam kivül? szombaton sztem 10-12 fele legurulok délután 4-5ig ha jó idő lessz lehet akkor benézek a pályára utána vagy elötte ....
Néha beleolvasok a fóRUMba de vagy időm vagy kedvem nincs
írni!
Pályázás? Szombaton délután ha jó idő lesz akkor kinézek
a gokartra!
Sörözést is összehozhatjuk de csak akkor megyek ha mindenki
ott lesz!
köszi srácok,most egy kicsit ez szarul esett, főleg hogy tutira tudom hogy az a geci motor baszódott el , és mégse találtak semmit... nem baj majd lesz valahogy, talán kész lesz valamikor, a héten szerintem hazahozom és meglátom mi a helyzet....jó lenne motorozni veletek!
megjöttem a rendőrségtől, megnézték a motorom , ugy néz ki nem találtak semmit, szanaszét van törve ,lehet a héten hazahozhatom ennyit erről tököm tele van az egész motorzással meg mindennel
a forum teljesen jó, összeismerkedtünk jópáran, és találkozunk is elég sűrűn, sörözések, gokartpálya stb...jó a társaság..arról senki nem tehet, hogy neked ez nem felel meg, ha jól tudom egyszer sem jöttél sehova, így ne kritizáld légyszi azokat, akik ide írnak PEACE
Helló!
Emberek! Figyeljetek már egy kicsit! Miről is kellene szólnia ennek a fórumnak?! Lehet, hogy én vagyok a maradi,de szerintem ennek arról kéne szólnia, hogy a környék motorosai össze tudjanak tartani, megbeszéljék esetleges problémáikat, stb... Ehez képest kialakult egy klikk, akok nagyon jól érzik magukat és tudomást sem vesznek a többi emberről. Ezt sajnos a saját bőrömön tapasztaltam. A legutolsó eset az volt amikor a Vadkerti találkozóról írtam ide, és mint ha mi sem történt volna folyt tovább a témázás. Azt azért tisztáznám, hogy én nem sértődtem meg és örültem, hogy megismerhettem itt sok új arcot(pl.:kékfeketedt).További sok sikert mindenkinek az életben!
SZIASZTOK!
majd legközelebb megyek. Tudod sok a maszek háll istennek,de moccot szeretnék cserélni ugyhogy dódozni kell rendületlenül. Mikorra is tervezitek legközelebb?