ha elvették a forit,akkor meg kell várni a határozatot az okm.irodától-egyszerűbb ha bemész érte kb csütörtökön-és ezzel a határozattal elviszed vizsgára..április ota ilyen vizsgát csak azNKH -nál tudsz megtenni,akárhol nem.
Cold f nyáron ahol melóztam egyik céges autónk lement szegedre, hopp lejárt forgalmi. Elvették minden és nagy nehezen 2 hónap után ,nem tudom már de szerintem több mint 50 000 Ft ellenében kapta vissza de 2 hónap biztos volt.. szóval szerintem egy műszaki nem oldja meg a gondodat. A másik meg az hogy nem is bírod műszakira vinni forgalmi nélkül.. Nekem is lejár 15 .én szóljatok rám ha elfelejteném...
sziasztok!
bocsi hogy bepofátlankodok közétek de taliztunk már párszor a gokart pályán,nekem van(volt) a fekete öreg gixer 750em
namost
elket nagynehezen a drágám és megmaradt róla a yoshimura kevlár dobom,ha valakit esetleg érdekelne occcsójé odaadnám:)
lett helyette egy zöcsségem amit valami ninjának csúfónak
csak még fiatal a drága és nem szoktunk össze igazából
tud valaki valami rosszat a 2008-as zx6r ről?van vmi nyügjük?
mert tulképpen én csak kipróbáltam és megvettem mert naon állat
na puszi pacsi
motoros rendőr csávók. :C
jah, este még bementem központba barmulni egyet, erre mitlátok az egyik kereszteződésbe? ugyanazok a motoros rendőrök akik elkaptak tiszakécskén
gyorsan beálltam haver mellé menet közbe hogy ne lássanak úgyahogy, aztán lopakodtunk elfelé :D
Hát,öööö. annyit,hogy teljesen felesleges nekem pályaidom, hiszen már az egész motor egy nagy karc. így azt a lóvét,inkább elmotorozom. Te nem akarsz ma gurulni valamerre? úgy látom a többiek punnyadnak, vagy már úton vannak, akkor meg k.pják be, hogy nem szóltak. vagy inkább ny.lják ki.
Huh bameg, csak most gondoltam át teljesen, ha engem még akkor mikor jó volt a motor megállítanak, szerintem le is csuktak volna egyből Azon nem 15 napja járt le hanem 6 éve.
bocsi hogy bepofátlankodok közétek de taliztunk már párszor a gokart pályán,nekem van(volt) a fekete öreg gixer 750em
namost
elket nagynehezen a drágám és megmaradt róla a yoshimura kevlár dobom,ha valakit esetleg érdekelne occcsójé odaadnám:)
lett helyette egy zöcsségem amit valami ninjának csúfónak
csak még fiatal a drága és nem szoktunk össze igazából
tud valaki valami rosszat a 2008-as zx6r ről?van vmi nyügjük?
mert tulképpen én csak kipróbáltam és megvettem mert naon állat
na puszi pacsi
Köszi!
jah, este még bementem központba barmulni egyet, erre mitlátok az egyik kereszteződésbe? ugyanazok a motoros rendőrök akik elkaptak tiszakécskén
gyorsan beálltam haver mellé menet közbe hogy ne lássanak úgyahogy, aztán lopakodtunk elfelé :D
ez a nyalják ki azé durva
lesz ma valami gurulás?!én tervezem...
na Májki bulikirály bevan rugva,ugy hogy akit érint holnap du. 4 nálunk,hivjatok nyugodtan a részletekkel kapcsolatban...06305915588