Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ám! . Valaki Gokart pálya? Kinézek mi a helyzet arra felé...
jó adta!
Köszi, előbb megvárom mit tud tenni a rendőr ismerős, aztán majdlátom hogy milesz.
leverem asszont...
ha elvették a forit,akkor meg kell várni a határozatot az okm.irodától-egyszerűbb ha bemész érte kb csütörtökön-és ezzel a határozattal elviszed vizsgára..április ota ilyen vizsgát csak azNKH -nál tudsz megtenni,akárhol nem.
Cold f nyáron ahol melóztam egyik céges autónk lement szegedre, hopp lejárt forgalmi. Elvették minden és nagy nehezen 2 hónap után ,nem tudom már de szerintem több mint 50 000 Ft ellenében kapta vissza de 2 hónap biztos volt.. szóval szerintem egy műszaki nem oldja meg a gondodat. A másik meg az hogy nem is bírod műszakira vinni forgalmi nélkül.. Nekem is lejár 15 .én szóljatok rám ha elfelejteném...
sziasztok!
bocsi hogy bepofátlankodok közétek de taliztunk már párszor a gokart pályán,nekem van(volt) a fekete öreg gixer 750em
namost
elket nagynehezen a drágám és megmaradt róla a yoshimura kevlár dobom,ha valakit esetleg érdekelne occcsójé odaadnám:)
lett helyette egy zöcsségem amit valami ninjának csúfónak
csak még fiatal a drága és nem szoktunk össze igazából
tud valaki valami rosszat a 2008-as zx6r ről?van vmi nyügjük?
mert tulképpen én csak kipróbáltam és megvettem mert naon állat
na puszi pacsi
Pff én eddig a Közlekedésügyi Felügeletnél csináltattam, de már nem tudom mennyibe került.
és hol tudok műszakiztatni olcsón? :o
Szerintem kérj egy időpontot a Műszaki vizsgára, az elött biztos nem adják vissza a forgalmid.
Jah és ha valaki tudja hogy pontosan mit kell ilyenkor csinálni, merre menjek, stb, légyszi segítsen mert nem tudom!
Köszi!
motoros rendőr csávók. :C
jah, este még bementem központba barmulni egyet, erre mitlátok az egyik kereszteződésbe? ugyanazok a motoros rendőrök akik elkaptak tiszakécskén
gyorsan beálltam haver mellé menet közbe hogy ne lássanak úgyahogy, aztán lopakodtunk elfelé :D
ja hogy te így adod elő.hmmm.értem
miért durva?! a fagyis bödönnel mit kell csinálni?! kinyalni, nem?! vagy Te mit szoktál vele csinálni?!
há én nem gurulok utcán,no meg szervízben a vasam.
ez a nyalják ki azé durva
Hát,öööö. annyit,hogy teljesen felesleges nekem pályaidom, hiszen már az egész motor egy nagy karc. így azt a lóvét,inkább elmotorozom. Te nem akarsz ma gurulni valamerre? úgy látom a többiek punnyadnak, vagy már úton vannak, akkor meg k.pják be, hogy nem szóltak. vagy inkább ny.lják ki.
hámit?
nem,mert 2001-es r6-hoz való volt, de nem gond. azóta felvilágosított egy kedves barátom, hogy inkább mást csináljak a motorral.
sikerült az r6 p.idom?
sziasztok!
lesz ma valami gurulás?!én tervezem...
Huh bameg, csak most gondoltam át teljesen, ha engem még akkor mikor jó volt a motor megállítanak, szerintem le is csuktak volna egyből Azon nem 15 napja járt le hanem 6 éve.
kurvák motoros rendőr csajok vagy autósak ? mert miért?
elvették a forgalmim a kurvák.
csöcs
na Májki bulikirály bevan rugva,ugy hogy akit érint holnap du. 4 nálunk,hivjatok nyugodtan a részletekkel kapcsolatban...06305915588