Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci....
Így folytatjuk gyors meglesz!
akkor végeztem velük , és telefonról írtam, nyugi tesó :D , az időjárás felöl ne izgulj megrendeltem a jóidőt :)
Lacika, elég rossz hírem van http://www.met.hu/elorejelzese...
SOS motorozás: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola.... (Folyamatosan frissítve!)
Hallod, ez milyen edzés, hogy a gép előtt ülsz? Inkább vigyázz a lurkókra, ahogy hallottam nagyon rosszak...
Háááát, túléltem, de eléggé kiütöttem magam reggelre. Mindenesetre előtte volt egy-két jó pillanat , remélem nem haragszik senki, akit felvertem! (voltak páran... )
szia Jana,vasárnapra izzítsátok magadatok,majd Majki hív és elmondja a részleteket! :)
Sziasztok!

Májki, ment az email!
Mizujs veletek? Kipihentétek a szombatot?
Bocsi a lustaságomért de iszonyat fáradt voltam!
Szoknom kell a szombati melót még!

Üdv: Jana
csöcs , a hölgyeknek meg pöcs!
SOS motorozás: Májki, Rebel, Kenus... (folyamatosan frissítem majd, csak a mától beérkező regisztrációkkal!)
Ment a 1mail!
Ühm-ühm... Kössze, gyors egyeztettem is az illetékesekkel, ezt benéztük!

No még egyszer nekifutok akkor:
SOS gyermekek motoroztatása: Az időpont szinte 100%-ra július 4-e, szombat délután. Pontosabb időpont a rendőrségen múlik, de én próbálom 16h-ra rakatni, ne a legmelegebb időben menjünk, és többen kérték is, hogy ne is legyen korábban. 35 motor kell kb.

Mától lehet akkor újra itt jelezni, ki van benne, és arra kérnék mindenkit, dobjon egy reges mélt is az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailre, névvel, és motor típusával együtt!

FONTOS: versenymotor nem lehet, legyen hátsó ülés, lábtartó! Jó lenne, ha utasnak is tudna a sofőr bukót hozni, de 10-15 plusz bukót tudok szerezni úgy néz ki. Egyelőre ennyi.
Halihó!
Májki!Nem kötöszködnék Veled,de Júli 3 az péntök!
Üdv. a Jónépnek!
SOS gyermekek motoroztatása: Az időpont szinte 100%-ra július 3, szombat délután. Pontosabb időpont a rendőrségen múlik, de én próbálom 16h-ra rakatni, ne a legmelegebb időben menjünk, és többen kérték is, hogy ne is legyen korábban. 35 motor kell kb.

Mától lehet itt akkor újra jelezni, ki van benne, és arra kérnék mindenkit, dobjon egy reges mélt az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailre, névvel, és motor típusával együtt!

FONTOS: versenymotor nem lehet, legyen hátsó ülés, lábtartó! Jó lenne, ha utasnak is tudna a sofőr bukót hozni, de 10-15 plusz bukót tudok szerezni úgy néz ki. Egyelőre ennyi.
meglesz, mondjuk lehet sokba fog kerülni...
Üdv Mindenkinek!

Lacika! Alakul, de majd még kipróbálom rajtad, hogy mennyire szuperál
sziasztok!
Májki majd el felejtettem,anyukád sütiének a receptjét majd kérd már el!nagyon durva volt :)
Imola!: jól szuperál a fakanál? :D rengeteget kutattam mire megtaláltam az igazit :D:D
Úgy érzem erről lekéstem...
jó reggelt!lassan indulok a gokartra, ha van valakinek kedve csatlakozzon. lassan, azt jelenti,hogy kb. 1 óra múlva szeretnék kint lenni.
Sziasztok.
Ha nem terveztek semmi programot szombatra,akkor szivesenn látunk benneteket Tiszakécskén. Második motoros majális kerül megrendezésre. Helyszín:Tiszapart (sportpálya mögött) egy igazán hangulatos környezetben,beugró nincs!
de rég jártál erre
én se motorozom, csak táncon voltam motorral meg hazajöttem
Benzincső! Mizu uraim és hölgyeim mindenki motorozik csak én nem
jaaah. ez nem arra ment. bocsi. pénteken nem érek rá sajnos. szombaton mennek a lurkók versenyre, és segítek nekik a lovak rendberakásában.
Majd legközelebb hátha
jössz viki? kecsórol jön haver 636 ossal akkor felmehetünk 3 an...