SOS motorozásra eddig: Májki, Rebel, Kenus, László Imre (ZX9), Géb, Janam, Timcsi, Zsolti, Imola, Szilvi, SzilviApu:), Enci....
Így folytatjuk gyors meglesz!
Háááát, túléltem, de eléggé kiütöttem magam reggelre. Mindenesetre előtte volt egy-két jó pillanat , remélem nem haragszik senki, akit felvertem! (voltak páran... )
Ühm-ühm... Kössze, gyors egyeztettem is az illetékesekkel, ezt benéztük!
No még egyszer nekifutok akkor:
SOS gyermekek motoroztatása: Az időpont szinte 100%-ra július 4-e, szombat délután. Pontosabb időpont a rendőrségen múlik, de én próbálom 16h-ra rakatni, ne a legmelegebb időben menjünk, és többen kérték is, hogy ne is legyen korábban. 35 motor kell kb.
Mától lehet akkor újra itt jelezni, ki van benne, és arra kérnék mindenkit, dobjon egy reges mélt is az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailre, névvel, és motor típusával együtt!
FONTOS: versenymotor nem lehet, legyen hátsó ülés, lábtartó! Jó lenne, ha utasnak is tudna a sofőr bukót hozni, de 10-15 plusz bukót tudok szerezni úgy néz ki. Egyelőre ennyi.
Üdv. a Jónépnek!
SOS gyermekek motoroztatása: Az időpont szinte 100%-ra július 3, szombat délután. Pontosabb időpont a rendőrségen múlik, de én próbálom 16h-ra rakatni, ne a legmelegebb időben menjünk, és többen kérték is, hogy ne is legyen korábban. 35 motor kell kb.
Mától lehet itt akkor újra jelezni, ki van benne, és arra kérnék mindenkit, dobjon egy reges mélt az fmiklos@kecskemetilapok.hu e-mailre, névvel, és motor típusával együtt!
FONTOS: versenymotor nem lehet, legyen hátsó ülés, lábtartó! Jó lenne, ha utasnak is tudna a sofőr bukót hozni, de 10-15 plusz bukót tudok szerezni úgy néz ki. Egyelőre ennyi.
sziasztok!
Májki majd el felejtettem,anyukád sütiének a receptjét majd kérd már el!nagyon durva volt :)
Imola!: jól szuperál a fakanál? :D rengeteget kutattam mire megtaláltam az igazit :D:D
Sziasztok.
Ha nem terveztek semmi programot szombatra,akkor szivesenn látunk benneteket Tiszakécskén. Második motoros majális kerül megrendezésre. Helyszín:Tiszapart (sportpálya mögött) egy igazán hangulatos környezetben,beugró nincs!
jaaah. ez nem arra ment. bocsi. pénteken nem érek rá sajnos. szombaton mennek a lurkók versenyre, és segítek nekik a lovak rendberakásában.
Majd legközelebb hátha
Így folytatjuk gyors meglesz!