Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jóóóóóóóóó
A SOS vezetője is a 16 órát tartja szimpatikusabbnak, az valszínűbb. HálIstennek 20 perce visszahívott a főkapitány, holnap reggel ad időpontot, így talán már a héten lesz pontos dátum.
képzeld feltűnt....

Szilvikém ha ne vetted volna észre hülyültem, tudja a Májki hogy brutál szép a motorja ......csak nem szabad adni alá a lovat mert elbízza magát

Amúgy ugy fest hogy én semmivel nem megyek
akkor jobban jár ha hallgat nem lehetne 4-től? tudom jövök itt én is a nyűgjeimmel, de jönne egy másik motoros is, de neki csak 4-től jó
Köszi! Már csak a rendőrkapitányhoz kéne bejutni, de sose egyszerű Aztán kezdődhet a szervezés!
Mondtam munkatársamnak is hogy szervezel egy ilyen napot, és mondta hogy lehet hogy eljönnek ők is
Szerintem én viszem...
Itt a holnapi traffi előrejelzés: http://href.hu/x/92lp
mert te mivel jössz?
pedig az csak egy csunya yamaha amúgy biztos nagyon fognak örülni,nem volt egy utolsó ötlet
Üdv.
Árva gyerekek motoroztatása: Jún 6-a (szombat). 15 v. 16 óra, de még a rendőrséggel is egyeztetnem kell. 30 gyermek lesz, ennyi motoros kell majd. Ha a rendőrséggel le lesz beszélve, majd elindítok egy regisztrációt, ki van benne. Amint a rendőrséggel leegyeztettem írok újra!
Hogy milyen sikerre számíthatunk talán jelzi, hogy amikor ma kimentem, egy kissrác jött egy műanyag kistraktorban, de meglátta a motort, onnatól nem bírta elcitálni a tantónéni, fel is adta amíg el nem indultam.
reggelt
"#2 Denagyon - február 21. 10:58

Volt,egyszer egy ilyenem, es mentem reggel hatkor a volanhoz gyakszira,jo hidegben mert ep tel volt. A gazbovden elvolt szakadva,a kezem is fazot. Csinaltam(lehet amugy is volt) egy lukat a nadragom zsebenel es bevezettem a gazbovdent a zsebembe es zsebre vagot kezzel haladtam.Mikor a buszmegalobol furcsan neztek,adtam egy kis gazfroccsot.Fogalmuk nem volt hogy csinalom :)))"

Kemény. Elmúlt évek tapasztalatai alapján kíváncsi leszek, idén nyáron hány ilyen lesz még...
akivel felhordtam piacra termelő neki kb 3-4 millió vesztesége van aztmondta az elöbb majdnem sirva hogy holnap lehet nemis kell jönnie vigyem egyedül az enyém..
egy másik ismerősnek meg 8-9 millió bukta kb..
basszus ez durva.
sziasztok benne van kecsó a hírekbe ti meg nemis beszélgettek? milyen dolog ez...

bár csak a reggeli eső lett volna csak délután 4 kor olyan jég eső volt lajosmizsén kb diónyi volt ami még nagyobb holnap visszeük apám meg tesóm kocsiját biztosítóhoz
a szamócámról nemis beszélve arra nem fizet biztosító....
Traffipax előrejelzés szerdára: http://href.hu/x/92bi
A Tigris hosszú folyó, de az Euf rátesz.
akikkel trágyalásban voltam: elromlott az msn, jó éjtcakát!

de mindenkinek, aludjatok fekve!
Oksa, megpróbálom 15óra után rakatni
Májki! Én minden szombaton dolgozok délután 2-ig, nekem csak utána, vagy vasárnap jó! De mindenképpen részt szeretnék venni! Ha van rá mód, próbáld már meg légyszi elintézni!
Szia!

Szerdán megyek a falu vezetőjéhez, valószínű egy-két napra rá már tud fogadni a kapitány úr is. Majd azonnal beírom, h alakul!
Addig itt a keddi traffi előrejelzés: http://href.hu/x/91za
Én is voltam tegnap Csongrádon ,pancsolni !Tuti a víz és volt bőven a szép látnivalókból is!Csak ajánlani tudom!
Májki tudsz már időpontot mondani?!Nagyon rá vagyok állva a témára!