Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek!

Sajna bedöglött a sz.gépem ezért régóta nem tudtam olvasni a fórumot de remélem hamarosan kész lesz!
Nagyon jól sikerült a vasárnapi csalánosi buli!
Májkival megtaláltuk a sörhütőt is igy este is hideg sört ihattunk! Ja és Falatka is üdvözöl!
Wicca is jól érezte magát csak korán hazament!
Remélem jövöhéten már kész lesz a gépem és újra fórumozhatok!
Üdv mindenkinek!
Krisz, ha viszel fotógépet utána lehet vennék tőled majd képeket! Vagy akár este leihatod, nekem mindegy!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Most kaptam az infókat , hogy jó sokan vannak kint a pályán 12-13 körül megyek ki én is
Hujujujjjjj, mi lesz itt ha még elkezdesz inni is?
Lalinak füle nyúljon bokáig!
sok boldog 86. szülinapot Lala
jó akkor kimegyek majd megtanítlak riportokat csinálni
Jobb is mert akkor tuti nem dolgoznék
na én akkor nem megyek
Du. fél 2-2 felé mi is megyünk ki gokartra nézőnek meg fotózni.
Igen igen! Boldog Szülinapot Lala !
Isten éltessen Lala!
röggelt, csak nem szombat van? kinézek délután a g. pályára,valaki kint lesz? ja meg hát ugye este,zsivány lesz
Lalaaaa
Boldog szülinapot! Sok puszi mellé
Jah, csak viszek mostmár egy másikat, mert ez nem az enyém, hanem unokaöcsémé (Ferigeri)!
Szasz Csipesz!

Repsolra összedobjuk a pííííízt?
Sziasztok ! Természetes hogy visszük a pulcsit , az már töbször életmentő volt ! Hátha valakinek megin erre lesz szüksége
Jah, tényleg, Lala én 2 ember viszek még, érdekelte őket az akciód!
De, meccsezek sajna! Csak vicceltem ám!
Imola pont ruhát keres, igaz kétrészest, de ez nagyon megérné szerintem is! ennyiért ajándék.
Lala!

Holnap megyünk ám!
ezt Britt árulja, és már nagyon-nagyon-nagyon minimális áron! Az új ára 270eFt!
Lányoknak!
http://www.kepesmotor.hu/egyre...

Csak hogy jól nézzetek ki mellettünk!
jóvan Májki,megjegzeztem :D ,holnap remélem nem meccsezel,bőven elég a mai nem?:D:D Géb:tuti,hogy csak az hiányzott,de amugy is királyak voltunk,az máskérdés,hogy hatalmas jó szivünk volt,és megsajnáltuk az ellenfeleket :D:D:D ettől függetlenelük kell most a töltet keményen:D
szép a kipufftartó Lala!