valóban kaptam elég szép mennyiségű kölnit, de anélkül is úgy gondolom, hogy csúnyán kikaptok megpróbálok bemenni, de elég sűrű a hétvégém és jövőhéten vizsgázom is, de szeretnék ott lenni, már csak azért is, hogy bizonyítsam nem vagytok bajnokok
Miiiiiiiiiiiiiiiiicsodaaaaaaaaaaaaaaa? Szerintem csak túl sok kölnit kaphatott tegnap...
Viszont akkor arra kell készülni, hogy sokáig marad, mert én sajna tényleg sokat kések, és 2-3 sörig tuti oda nem állok a csocsoasztal mellé
Huhh, ha többségnek jó a szombat, természetesen átesszük, majd szóljon mindenki okés-e neki!
Nekem szombat 22.30 után jó csak, addig meló van. De majd behozom
jó reggelt
basszus nagy a baj,péntektől szombat délelőttig iskolám van. nem tudnánk a sörözést szombatra halasztani?mert szeretnék menni,de igy nem tudok
sziasztok nah ma tekertem egy 240km eres visegrádot mivel eggyikőtök se jelentkezett hát aki még nem volt hegyekbe akkor az mennyen el majdnem mint a gokart pálya sőt még néha jobb is nagyobb kanyarok vannak lehet dönteni persze van jó pár külső tényező dehát motornak nem az a lényege hogy itt az alföld közepén full speed el toljuk hanem hogy élvezzük a kanyarokat...:P
18.a?
szombaton 2000? az jó jah most lessz a füredis szarság és hányszor lehet felmenni a pályára?
Estét mindenkinek ! Tegnapi nap megint jól sikerült ! Egyre jobb a csapat . Ma nagyon jót gurultunk Pöckösékkel 560 km tényleg jó volt Wicca akkor holnap ünnepelünk ? Tudod a névnapom!
Viszont akkor arra kell készülni, hogy sokáig marad, mert én sajna tényleg sokat kések, és 2-3 sörig tuti oda nem állok a csocsoasztal mellé
Szilvi, bejössz hétvégén?
Boldog névnapot
Nekem szombat 22.30 után jó csak, addig meló van. De majd behozom
basszus nagy a baj,péntektől szombat délelőttig iskolám van. nem tudnánk a sörözést szombatra halasztani?mert szeretnék menni,de igy nem tudok
Merre motoroztatok?
18.a?
szombaton 2000? az jó jah most lessz a füredis szarság és hányszor lehet felmenni a pályára?