Nem sok csak beált a teló, meg meghajlott a lábtartó, meg kilazult a kormány, és balra húz, sztem csak a villa miadt ,akkorát csak nem estem már hogy szétcsavarodott a váz
Ahol kanyarodik az út a körút felé, ott ugye szoktak állni autók megelőzve látom, hogy ott áll egy autó az út közepén, ekkor hátsó fék fúllra be (első nem fog semmit) drift jobbra, balra jobbra, és a végére kaptam egy felszállási engedélyt, ekkor volt az utolsó jobos drift, és megtapadt a gumi, márha ez is tud olyat , és repültem át a motoron
haggyad már a hülye focistákat , majd max megírod mekkorát söröztünk,meg amugy is a csocsó is focinak számít nem?első felhozó meccsünk lesz,ez komoly hír a suli amúgy nem direkt volt, tisztára úgy emlékeztem hogy holnap kell menni,de ma felvilágosítottak,hogy csak jövőhéten
Tényleg nem hiszem el! Úgyhogy ha van tanítás, ha nincs, bemész mostmár szépen a suliba, és elfoglalod magad valamivel, ha már így rászedtél!
Az előbb egyébként épp azon gondolkodtam kinn az erkélyen, hogy mi lenne, ha ezt a KTE meccset most kihagynám. Sanyil amúgy ma hívott, mondta necces még neki is a szombat, de van rá esély!
ne fogjátok elhinni,de nincs iskolám mégse a héten,csak jövőhéten ettől függetlenül király a szombat,most már ne szervezzük át megint szerintem már várom. Májki majd nem iszok addig szolidalitásból ameddig nem érsz oda...
Hát mennénk mennénk... Csak mint kiderül valszeg nem lesz kész a felnim addigra.... Valakinek nincs kölcsön robogókereke a DRZ alá? Az enyém jelen pillanatban kényszerfestésen van....
Ahol kanyarodik az út a körút felé, ott ugye szoktak állni autók megelőzve látom, hogy ott áll egy autó az út közepén, ekkor hátsó fék fúllra be (első nem fog semmit) drift jobbra, balra jobbra, és a végére kaptam egy felszállási engedélyt, ekkor volt az utolsó jobos drift, és megtapadt a gumi, márha ez is tud olyat , és repültem át a motoron
Az előbb egyébként épp azon gondolkodtam kinn az erkélyen, hogy mi lenne, ha ezt a KTE meccset most kihagynám. Sanyil amúgy ma hívott, mondta necces még neki is a szombat, de van rá esély!
aszitted mi?
Toma_ áhh gecc 25 én megyünk előtte semmi képp! de ha van kedved földvár fele nézzél el
Köszi, veled találkoztam a tesconál ugye? ;)