Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JO reggelt mindenkinek! Boldog nyuszit. a csajoknak sok locsolót. én már megkaptam az adagom. :D

Tényleg jól néztetek ki! :)

Tegnap a csalánosi. Hühűűű. nem volt egyszerű. de azért köszi, joooo volt!
dögös kis csapat
upppssss. Sorry. Nem az a kép. Az csak olyan volt...
ŐŐő ne is mondd.. Ahogy odaértünk kecsóra akkor ált el az eső... Tiszta víz volt minden. De azért szétnéztünk meg tankoltunk legalább. Na meg kész lett a DRZ. Mutatok 1 képet a csipet csapatról.
na király! legközelebb kinézek ha jöttök,csak már nem volt nagy kedvem,előtte értem pont haza ,hogy hívtál.peace
dehát 125 öa motor a 1 es jogsival?
akkor mi a faszt reklamáltak a köcsögök az ilyeneket fuu de szájba basznám...
hétfő visegrád?
Sziasztok!

Megvolt az idei első igazoltatás is Rsel. Nyugisan mentem ki a kútra autópálya matricát venni de találkoztam a yardokkal akik megállítottak. Oda adom a papírokat kérdi az egyik hogy mekkora. Mondom neki illedelmesen hogy 125. Erre a rendőr nőt a másik megkérdezte hogy az A1 ugye 250ccmig jó. A nő pedig helyeselte. Na itt jött egy vigyor már az elején kezdésnek. Utána kipakolták az összes papíromat és amit a giannellihez kaptam engedélyt az is benne volt
. Nő: Hát ez mi ?
Aztán mondtam neki hogy engedély a kipura meg stb. Aztán azon volt felháborodva mert nem tudja elolvasni hogy ezt ő hogy olvassa el. Aztán mondtam neki hogy ott van rajta angolul, olaszul meg francia nyelven. Vissza kaptam a papírjaimat aztán átvizsgálták a motort hogy tényleg 125ös-e. Mondom a hibákat amiket találtak: kopót gumi amire az volt az indok hogy rojtos a széle. Ami persze a pályázásról maradt gumi reszelék. Próbáltam nekik magyarázni hogy ahogy terhelődik a kanyarban megolvad a gumi stb. De azt a választ kaptam rá hogy vegyek egy új garnitúrát. Persze előtte volt egy kis heves vita mert elakarta venni a forgalmit. De szerencsére sikerült őket meggyőzni hogy nem kéne aztán utána sikeresen távozhattam ... Ez durván egy jó 30percembe került
Hali! :)
hát van hangja :D
sziasztok!
Tegnap kanyartunk egyet kecsón, és gondoltunk elnézünk a go-krat ring fele. (Bár tudtuk hogy sajnos nem lehet motorozni rajta.. Legalábbis akkor) és hát néztük hogy azok a kis gépek valami mocskosul mennek. Na meg hogy mennyi embert nem érintett a válság... De azért jót gépeltünk.
Na megjöttem! =)

ColdF! Téged is szoktalak látni a városban , elég hangos a cibere :)
Van nekem egy CBR-em, repesztek vagy 100-zal Locsolkodni járogatok, kölnivel vagy mással. Szép leányok, nagymamócák, üljetek fel hátra elviszlek egy körre, vagy valami másra. De a benzin sokba kerül, gondoljatok rája Zöld a sonka, záp a tojás, kell a benzin ára. Bukósisak hátprotektor, a törlesztés drága NYÚL-jatok hát tárcátokba, kell a motor ára!

boldog nyulat
jah most jut eszembe hétfőn visegrád ? kis bobozás ez az..?
hol szakadt az eső mi lentvoltunk kunszentmártonba horgászni utána még beugrottunk tősbe de végig 100 ágra sütött nap meg rengeteg motoros...
öltözök be erre szakad az eső, hogy rohadjon meg, elegem van.
hosszú...
What's the problem?
gyerekek,most megbizonyosodtam róla,hogy a a 650es berg bizony odabasz
Ha azt akarsz feltenni, ott van az enyém, amivel alig mentem 1-2 kanyart, mert tudod utána mentünk Brnoba, tartósan autópályán meg nem ajánlott ezeket gyűrni. Annyi nálam a kettő, mint a másik linken az egyik :P www.tutigumi.extra.hu
jószokásom reggelig szenvedni a gép előtt :D
Lala mit kukorékolsz még ilyenkor? sipirc aludni