Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó de mivel te s.w.a.t. - os is vagy,szerintem nem mertek volna kötöszködni jólvan alakul a létszám, bár BIKER1000 úr is igazán jöhetne már hallod de utána intézhetünk egy kis diszkótékát is nem?

jujj,egy kis trafit nyomj már lécci
Eddigi pénteki line-up : Imola, Wicca, Lacika, Krisz, Csabi, Májki... alakul-alakul, de hiányolok még jópár nevet
Szóljon még aki jönne, h tudjuk kell-e helyet foglalni!
Lacika: Mondjuk ma nagyon paráztam a "kollégáktól", holnap kapom meg csak a kötelező papírjait, és ma tele volt a város "igazi" rendőrrel...
Janam: üdvözlöm Falatkát
Szevasztok HÍRÖSÖK !
Hallottátok már?
Jótékonysági túrát szervezünk júliusban CSÍKSZEREDÁBA! Vagyunk már elég sokan de nem elegen! Ha valakit illetve valakiket érdekel a buli kérem írjon nekem és elküldöm a túratervet.
Ha szerettek motorozni gyertek és ismerjük + 1mást.
címem: motorostura@citromail.hu
Várlak titeket is Manóbácsi
eggyértelmű POLICE
wicca is, de asszem most kizárólag üdítőnél maradok.
Eddig Krisz, májki!
Elképzelhető
Na akkor hogy időben kezdjük, pénteken Koronában sörözés vki?
Ki vagyunk közösítve
én már meg se mertem említeni.
vazeg. :D
Nah! négykézlábas party volt? , és engem kihagytatok?
Na ebben az esetben én is megyek
és te fizeted mindenkinek ha jól emléxek
Akkor ezt meg is beszéltük. Volt közöttünk egy DRZ-s aki asszem 150 km-t utazott kecsóig, hogy pályázhasson egyet. De majd 25-én.
nekem okés a 25, de ne felejtsétek, 18án 2000 egész napra a pálya, lesz sok program, meg kaja benne van az árba ;)
majd megpróbálok hamarabb szólni ha lesz verseny
na cinkelődj ne cinkelődj :D Valaki 25-én go-kart ring? Valszeg akkor megint összejön a kis DRZ-s banda és megyünk. Csak ne legyen megint verseny... vagy mit tom én hogy mi
jóez így, ennél egyedibb nem is lehetne
meghát.... Jobb lett mint volt.. :D Viszont kecsón kaptam egy szép kis követ a tankra.. :S
Hát igen.. észrevettük. Sajna. De az a baj hogy a srác aki csnálta 150 km-re lakik. :D És nicns kedvem felmenni egy másikért.
mostmár egy fordított Suzuki logos DRZ büszke tulaja vagy! :D
amúgy szép :)
okés, dehát nem gáz mondtuk,előfordul mindenkivel, velem szombat este fordult elő
pssszt! majd személyesen. nem égetem itt magam. *elbújós smile*
Mindenért Csipesz meggybora a felelős!
jóreggelt
hát igen láttam,hogy már elfáradtál kicsit mire odaértem otthon nem volt baj?