Lacika, mire hazaértem 1,42-re alakult az az idő! CsocsóVB-re reggel 8.36-kor beadtam a nevezést, úgyhogy mostmár edzél rendesen!
Nekem amúgy bejött a hely is, ha többségnek megfelelő volt, akkor csinálhatunk még ilyet! Szegény Szilvi, a Király pont akkor zendített rá, amikor indult, így igen népes sereg nézte az indulást, és még hecceltük is, de ügyes volt!
Krisz kajak hazavitt simoval?
Eljöttem Csipesszel, ha már volt olyan rendes és hazahozott. (KÖSZI!) Illetve ez csak az álduma. Elmenekültem, mert feszengtem ilyen csocsó bajnokok mellett Nem bírtam egyszerűen, hogy ilyen tehetségekkel üljek egy asztalnál. Ez még túl sok. Hát még ha megnyeritek a vb-t is De szóljatok, szurkolni megyek!
jóreggelt hasatokra süt a nap
jól adta a tegnap este! Májki milyen 42, 22! mikor megyünk a csocsó vb re? Wicca és a lányok nagyon hamar leléptetek,pedig télleg iszonyatosan tudunk csocsózni Gabi remélem legközelebb már te is odateszed magad na majd délután a pályán, viszem a cuccotokat. olyat crossoztunk a simsonnal hogy csak na! fater csak lesett amikor mondtam h motorral jötem haza
Sziasztok haza értem én is, hát nem volt valami jó motorozni ilyen állapotban, de nem volt már kedvem földúton menni úgyhogy mentem a betonúton
Laci majd a táskámat hozd már el lécci Köcc
Amúgy ha valakinek lenne kedve elvinni erre a szombati gurulásra, azt szívesen elfogadnám
hazaértem igaz kicsit megfagytam de sebaj
lányos zavaromban a váratlan nagyközönségnek köszönhetően a lefullasztás helyett úgy indultam el mint egy kezdő csak a gázt ismertem
Rendben Hawer.
Majd megbeszélem a Gyurival hogy mennyünk mocizni Kecsóra ahol több élet van mint erre.
Most már összeállt nekem is a gépem.
Friss olajcsere,telló szimering cserék+olaj,vezeték köteg csere,karbik takarítása,gyertyák stb...
Ilyen e vazze!
Tényleg jó volt a tegnap este!
Májki-Lacika!Ne gyertek a gokartpályára mert nem leszünk kint
mivel ma már nem lehet motorozni!
Sannyi