Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az nem sok.
holnap mi lesz?
srácok baj van, nem tudok nevezni a vb re mégse,mert csocsó csuklóm lett mára.
hú nagy szerencse,na mondom lástam magam....de akkor megvan az ikertesód hasonlított nagyon
engem mekibe nem nagyon látsz :) nem szoktam oda járni. már be is halucinálsz? ajjajj :D
köszönöm mr. SWAT

wicca,létezik az ,hogy téegd láttak a mekiben?ha igen akkor szánom bánom h nem köszöntem,de nem ugrott be hirtelen,csak utána.amugy is szar az arcmemóriám,főleg ennyi sör után
holnap valaki siófok? ;)
Jana!
Létezik, hogy te száguldoztál ma velem szembe Hetényben? Sárga gixer volt ennyit láttam
Lacika, tudom hogy enélkül nem bírsz nyugodtan aludni Traffi http://href.hu/x/8pz8
Vágottban?
Májki! DUNLOP!
enyémen is az lenne, csak az a baj, hogy nektek akkora a legkisebb elsőgumitok, mint nekem a hátsó, ilyen kicsit sajnos nem csinálnak mint nekem van...
Lali, épp innen jutott eszembe, viszanéztem ma a fórum elejére, akkor is bemásoltad, onnan jutott eszembe, meg a motorosok.hu -n nagyon dícsérik, vannak akik csak ezzel járnak. De nekem Sanyil a szaktanácsadóm, így a véleménye döntő . De rohadt jó árban vannak, és gondolom ezeknek tapadási gondjaik nincsenek...
Sanyíl, bocs már h megint guma kérdéssel zaklatlak, de a vágott slick-ekről mi a véleményed?
Akkor én mit fogok ma csinálni?
nah mind1 majd kitalálok valamit...
Ohhh, felveszlek segédnek!
Pénteki traffipax infóó! valamiért ma elmaradt
na jó abbahagyom,többet nem hülyülök,még a végén télleg azt hiszed gonosz vagyok
Lacika, én du. kertipartira megyek, ma nem jó! Majd holnapra beszéljünk meg valamit! Villany meg...
helló van it valaki ako krosszos és kecskemét környéki?
én igen de van egy!
azért elméletben ott voltunk a szeren
okés majd felhivlak, 4től edzést tartok,utána 6tül edzek, a kettő között vagy utána oda tudom adni,ha az ravasz
ja a villany kívűűűl van vigyázzatok
Nagyon gonosz gyerek vagy! Majd megbeszéljük, annyira nem sürgős! Ha jársz majd benn a városban összefutunk, és odaadod.
hoppá,a kabátot meg a pulcsit mikor adjam oda,und hol?
Wicca: jaja, a simóval jöttünk,azért kicst fostam nehogy valami gubanc legyen. pedig ha maradtál volna,megtanulhattad volna hogy kell 42,22 meg ilyesmi köröket menni a pályán
Jó reggelt mindenkinek ! Nemsokára megyek a dugót venni
Köszi, h szóltál! A holnapi napról majd kérnék valami infót!
Jah, jó volt megismerni végre a társaságot arcról, jó fej volt nagyon mindenki!