wicca,létezik az ,hogy téegd láttak a mekiben?ha igen akkor szánom bánom h nem köszöntem,de nem ugrott be hirtelen,csak utána.amugy is szar az arcmemóriám,főleg ennyi sör után
enyémen is az lenne, csak az a baj, hogy nektek akkora a legkisebb elsőgumitok, mint nekem a hátsó, ilyen kicsit sajnos nem csinálnak mint nekem van...
Lali, épp innen jutott eszembe, viszanéztem ma a fórum elejére, akkor is bemásoltad, onnan jutott eszembe, meg a motorosok.hu -n nagyon dícsérik, vannak akik csak ezzel járnak. De nekem Sanyil a szaktanácsadóm, így a véleménye döntő . De rohadt jó árban vannak, és gondolom ezeknek tapadási gondjaik nincsenek...
azért elméletben ott voltunk a szeren
okés majd felhivlak, 4től edzést tartok,utána 6tül edzek, a kettő között vagy utána oda tudom adni,ha az ravasz
ja a villany kívűűűl van vigyázzatok
hoppá,a kabátot meg a pulcsit mikor adjam oda,und hol?
Wicca: jaja, a simóval jöttünk,azért kicst fostam nehogy valami gubanc legyen. pedig ha maradtál volna,megtanulhattad volna hogy kell 42,22 meg ilyesmi köröket menni a pályán
wicca,létezik az ,hogy téegd láttak a mekiben?ha igen akkor szánom bánom h nem köszöntem,de nem ugrott be hirtelen,csak utána.amugy is szar az arcmemóriám,főleg ennyi sör után
Létezik, hogy te száguldoztál ma velem szembe Hetényben? Sárga gixer volt ennyit láttam
nah mind1 majd kitalálok valamit...
na jó abbahagyom,többet nem hülyülök,még a végén télleg azt hiszed gonosz vagyok
én igen de van egy!
okés majd felhivlak, 4től edzést tartok,utána 6tül edzek, a kettő között vagy utána oda tudom adni,ha az ravasz
ja a villany kívűűűl van vigyázzatok
Wicca: jaja, a simóval jöttünk,azért kicst fostam nehogy valami gubanc legyen. pedig ha maradtál volna,megtanulhattad volna hogy kell 42,22 meg ilyesmi köröket menni a pályán
Jah, jó volt megismerni végre a társaságot arcról, jó fej volt nagyon mindenki!