Az index szerintem mindenképp kell. Biztonsági berendezések közé tartozik. Talán az 50 ccm-es robogókon hanyagolható, hiszem azok tulajdonképp segédmotoros krékpárok. Bár a fene tudja. Ez mind SZVSZ. Így kora hajnalban
hali!
a szombati nyílt nappal mi a helyzet? mentek ki a pályára? vagy mindenki gyakorol a csocsó asztal mellett? nekem is el kéne kezdeni gyakorolni, a végén labdaszedő se lehetek...
Csipesz, utolsónak csatlakozok, Boldog Névnapot !
Jó nagyot kerültetek télleg
Sajna én meg nem úsztam meg zuhé nélkül Jakabtól egész hazáig áztam
Az én kilómétereim úgy oszlanak el,hogy vasárnap: 350km, hétfőn: 270km a kakasülőn utasként ( mögötte), aztán hazáig még 250km = 870km Szóval most picit leamortizáltam magam,de naddon jó vóót ! Bükkbe, Mátrába kanyarogtunk
Nem lesz könnyű dolgod, mert legutóbb asszem egy 8-2 vereség után találtuk ki, hogy nekünk a VB-n a helyünk! Mondhatnám úgy is, nem szenvedünk önbizalomhiányban!
Jolvan Csipesz, akkor szombaton utó-ünneplés :D Én colázok, Te iszol hozzá valamit
Az szép kis kör volt, gondolom elfáradtatok. Nekem ma volt olyan mehetnékem, alig bírtam magammal mit kezdeni. Aztán persze a ló megoldott mindent.
A cola nem igazán tetszik magában ! Jó nagy kört mentünk Debrecen Nyiregyháza Tokaj , vissza Miskolc Gyöngyös Jázberény Nagykáta Cegléd és újra itthon ! Nagyon jól sikerült gurulás volt
Mivel menjek majd? "motorral"? , mert akkor haza tudlak dobni megint, de ha nem kell akkor bringával megyek vagyis csak haza , és akkor tudok én is inni
én is szívesen mennék de épp tegnap robbantam le az RSel a kedves szomszédomék előtt ... 90% h eltört a gyűrű tehát dugó csere stb .... kapásból 60-70ezer .... h szakadjon meg az RS
Az index szerintem mindenképp kell. Biztonsági berendezések közé tartozik. Talán az 50 ccm-es robogókon hanyagolható, hiszem azok tulajdonképp segédmotoros krékpárok. Bár a fene tudja. Ez mind SZVSZ. Így kora hajnalban