oké,híjjad!én írtam Attys nak,remélem h jön. Na végre Géb is előkerült,remélem most nem hibázol és sörözöl is Hú köszi a traffit már épp kezdtem belépni a police pont hura
Lacika, holnap felhívom majd Sanyilt, nekem megvan a száma! Timcsi, nekem majd képek kellenének, ha el tudnál küldeni párat - amelyeken szerénységem található vasárnapról - az fmiklos@hiroshir.hu -ra! Előre is köszi! Janam sem jöhet?
Rohadt meccs szombaton, úúúúúgy mennék már 8-ra. Óránként max. 1 pohár sört ihat addig mindenki, amíg le nem érek! na persze...
Nem kötelező tartozék, de ha rajta van működnie kell. A rendőr se szól ha használod a kezed. Az enyémen nincs 2 hete rendőr igazoltatott, kéz kirak, meg se említette hogy hol az index.
Szombat 8 lesz jah, Bandigixxer is jelezte érkezését. Én mint korábban jeleztem kések, de így csak jobb lesz a hangulat! Nem írok listát, de leszünk sokan.
jólvan de így könnyű ha az embernek policés múltja van
de amúgy télleg nem kell az,nem véletlen,hogy a rutinpályán az mz-n is a kezemet kellet lóbászni szerintem
Sziasztok!
ÉN Úgy tudom hogy az irányjelző nem kötelező. Ha nicns irányjelző akkor annyi hogy kézzel kell jelezni. Legalábbis nekem így mondták.
Javítsatok ki aha tévedek. Csak az irányjelző kényelmesebb :D
http://www.youtube.com/watch?v...