Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltunk Csipesszel egy lightos körön+gokartpályáztunk is 1et!
Volt kint egy 2009es 1000rr repsol és hát annyira elérzékenyűltem
tőle hogy mondtam a srácnak hogy én megyek vele!
Vége a melónak? Voltál tegnap gurulni?
Sziasztok!

Itt vgyok ám!
Holnap ha tudok akkor ott a helyem!

Csipesz!
http://www.motorcyclespecs.co....
tudod,én is csak szeretetből mondom
Képes lennél bántani?
Csipesz, ha jöttök hozd légyszi a pulcsit! remélem jöttök!
Wicca: Ok, gondoltam mikor láttam esik. Ami késik...
Géb: volt egy kis félreértés, de megírtam ott!
Lacika: tudom, de mint tegnap este is írtam, a lelki békém akkor lenne nyugodt, ha mégis találnál benn valami elfoglaltságot, megérdemelnéd ha már így rászedtél! Illetve úgy látom egy kis matek gyakorlás esetleg még bele is férne!
(persze most is meccset kell közvetítenem, szóval így már mindegy ma vagy holnap van a sörözés...)
Wicca ennek az lesz a vége,hogy én verlek el
Loool! Lehetséges, hogy a kommentem vége lemaradt?! Pedig ott volt!

Na akkor mégegyszer: voltam ma kawáéknál, vittem 6000es szervízre a kicsikét. Minden rendben, Jana jelentem: olaj szint tuti, után lett töltve. Fékbetétet cserélni kell. Ez a városi motorozás... :S No mind1.
Jó volt, oda mentem megkérdezni, hogy mikor vihetem a motort, Lacika mondta, hogy fél óra és ok. :D Szuuuper. Végülis 2től ott voltam fél 6ig. Először eső, aztán duma. Pedig hamar végeztek a srácok.
Májki, ma még én se voltam lovazni. Elmosta az eső. Szóval ja... :)
Az lesz az! Mi lesz veled szombaton, ha már most össze vissza írkálsz?
nemsemmi ez a videód, érdekes így látni a gokartpályát! :)
Az elmúlt évek sikeres programjai után, engedve a folyamatosan növekvő "rajongótábor" nyomásának is, újra megrendezik a veterán járművek találkozóját dunaújvárosban: a seregszemlére április 18-án, szombaton kerül sor az Interspar Béke-körúti parkolójában.
Lacika szerintem multkór a célzóviz hiányzott nekem de sebaj remélem szombaton bepótolom.De most te leszel a kapus
Benzincső!Mizu Májki megondoltad magad?
azér visza jelőltelek
de nincsen ez a széép amugy meg az a baj,hogy lassan nekem kellene a tanárokat tanítani
Rád fér holnap még az az iskola!
helyesbítve, ugye: akkor is!
jujj elnéztem,142 na minegy van még idő csak mert 3000nél kellene egy nagy sörözést csinálni
43 és megvan a 3000
Köszike
Krisz, erő egéss'ég
sziasztok még ilyen jó reggelt felkelek 7kor kilépek ajtón megnézni milyen idő van játszok 1-2 percet németjuhászommal erre hallom hogy valaki a kerekegyházi út és ménteleki út kereszteződésén átér motorral és elkezdi a szarvát húzni (pont a méntelekfelöli oldalába lakok mizsének) hallom 1-2-3-4-5-6 majdnem mind tiltásig hallgatom hallottam ahogy váltogatott vasúti átjáron vissza utána ménteleken lassabban ment aztán kiért megint húzta neki:D:D:D és ez 3km erre volt majd távolodott vagy nagyon fasza sportkipuff vagy nemis volt rajta kipuff... és sztem max400 as esetleg 600 as volt de jó lenne erre kelni:):):):)
ez a tőserdői kanyargós szakasz nem a legfrankóbb sötétben tök egyedül. 20:15-kor indultam törökszentmiklósról, nem olyan rég értem haza. nem találkoztam egy motorossal sem, merre járhatnak ilyenkor? Májki a szombati sörözés buktás,vasárnap pestre megyünk korán.Majd legközelebb
Köcc, inkább a telónak átadom
Jobbulást Krisz!