Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt épp most találtam:

Prof sztori

Egy filozófia professzor előadása: Egy befőttes üveget feltöltött kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg? - Igen. - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. Ezután elővett egy dobozt tele homokkal, és beletöltötte az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött. A Prof így szólt: Vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok amik még számítanak, mint a barátok,a munkád. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod édekében. Először a kövekre figyelj, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte: és most már tele van-e az üveg? Mire a Prof azt válaszolta, hogy igen. Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák: "Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!
ennyire készülsz?
bakker télleg,bekell rugni
Jaja! holnap este 7, korona pizzéria
Üdv mindenkinek.
Érdeklődnék hogy milyen látványosság van Kecskeméten mert szeretnénk húsvét hétfőn lemenni
Köszi előre is.
Szép estét az Uraknak és a Hölgyeknek.
Végre van hozzám km be is közeli fórum.
Tud valaki valamilyen motoros talit vagy összejövetelt?
nekem is verekedős kedvem lett, de gondoltam mégse kéne elkezdeni tépni a haját viszont egy feljelentés a hátsó lámpája miatt megfordult a fejemben
én az ilyeneket protektoros kesztyűvel szoktam megbeszélni :D
az lesz féltem nagyon mindenhol

Ma hogy jártam: előttem ment kb 20-30-al egy sufnituning II-es Golf, fekete festékkel lefújva a hátsó lámpák. Gondoltam megelőzöm... erre bekanyarodott balra... épp hogy csak meg tudtam állni a macskaköves úton, pedig nem mentem gyorsan. Beidegesedtem, utána mentem. Kiszáll a kocsiból (kínaiba ment vásárolni...) odamegyek hozzájuk 2 nő, anya lánya gondolom, feltettem egy kedves kérdést:
- "Mucikám index vagy valami?"
- "Hát a kocsiba kattogott"
Mondom remek csak épp itt kint senki nem látta. Pedig világít nézzem meg. Bekapcsolja hallom kattog, de nem látom erre odamegy az anyja eltakarja a napfényt és mutat egy ilyen 2x2 centis valamit ami villog. Ja mondom ha az az akkor mindjárt más...
Csütörtöki traffipax info: http://href.hu/x/8pd2
Üdv. Voltunk ma Lalival Koronában, lefoglaltunk 3 asztalt, így kényelmesen elférünk. Tehát csüt. 19 óra, Korona!
(A B középnek üzenem, maradhatunk sokáig! )
Szilvi, szerintem ott a járdára felrakod a bejárat elé, nem lesz baja.
ezzel kecskemétet felhoztam az első helyre
Borigassunk?
Basszus simán elaludtam a 3. óráról
nimfórmatika, ollé!
Wicca már a tököm televan a sok robogóssal hogy beállnak a helyemre.
nem
én éber vagyok akarom mondani ébren vagyok
mindenki alszik?
azám
motorom is van olyan izmos külsőleg mint én vagyok
DONHUÁN
köszi
persze
mellém állsz? hajlamos rettegni a motorom ha egyedül van