Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe,nemvolt semmi a mai akciónk,a pirosnál robeszt szereltünk .pedig épp a szervizből hoztuk , na nembaj,sikerrel játunk,de sztem aki látott tuti mosolygott egyet
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nem hiszem el. mi van velem?!
nekem is mondhatok jó műszaki állomást mint csocsának mert a spordobomnak fekete indexeimnek meg a xenonnak nem hiszem hogy örülnek mindenhol
tegnap délután haver kijött lajosra kecsóról moccal beszélgetünk én: neked is 2009 ben jár le a műszakid? mikor nekem június...
haver: áá nekem majd télen várjál mindjárt megnézem...
milyen hónapot is írunk:?
én: hát áprilist 4.
haver: ahhha akkor 30 .án lejárt a műszakim

még jó hogy megkérdeztem már hétfőn úgy voltunk tősbe hogy aznap lejárt XDXDXD
reagáljatok már valamit képeimre
képeim
Wicca drága!

Nekem csak 1 motoros kabátom van és mindig azt veszem fel,tehát csak el kellene menni ahoz a szémészhez!
Sziasztok!

Én is az Izsáki úti Koránára szavazok, isteni a "habos-babos pizzájuk"
Wicca, asszem szemészet lesz belőle...
Tényleg jo kis hely. Régen sokat jártunk oda.

Szóval arra jártatok. Először alig akartalak felismerni, mert más kabát volt rajtad. (kérlek mondd h jól láttam, és nem kell szemészhez mennem ) De aztán megláttam Timcsi mackófüleit és integettem mint a bolond
Voltunk délután Timcsivel a gokarton és tök jó volt mert az egész pályán csak ketten mentünk senki sem volt kint! Baj csak az hogy a gokartosok egész héten edzenek a 7végi versenyre és iszonyat gumis volt a beton kicsit csuszkált de azért jókat köröztünk!
Rendben! Nagyon jó kis hely és tuti a kajájuk is!
Van zenegép is meg minden ami kell és össze lehet fordigatni az asztalokat is van hely bőven!
Nem tudtok véletlen matricát a rendszámomra? Ja meg egy pecsét is kéne a forgalmiba úgy hogy közben a motor a garázsban maradjon.
Eddig 10 tuti, 4 bizonytalan. És ha tippelnem kell, lesznek még, szóval 12-15 körül mondhatod szerintem! És köszi!
Janam, ha ez nem válik be, megnézzük azt is (ott sem voltam még soha... )
Sziasztok!

Lehet még az Izsáki úton lévő korona pizzéria is! Az is nagyon jó hely iszogatni!
Ha ugy alakul akkor mi is megyünk Timcsivel, de ez még bizonytalan!
Persze, holnap beugorhatok. Hány főre is lesz?
Ok, thanx! Ha a többségnek az jó volt, maradjon az! Wicca, helyet tudsz foglaltatni?
az előző írásomban olvashatod
Városon belül kellene maradni SZTEM, miután jópáran alkoholt is fogyasztanak, és 10 km-re csak a nehezebb fuvart szervezni! Igaz viszont, a Nevada minden más szempontból tökéletes! Jah, és hogy hívják azt a helyet, ahol a múltkor voltatok?
Am én a Kertre (Faház) voksolok. Jóaz
Csak szólni kell h csináljanak helyet.
Sziasztok!

Lacika az nem az enyém. Az az egyik eü-s infotanáré. Én Kadás vagyok.

Fiúk-lányok! Eladó egy 450es yz (2006. május), nagyon jó állapotban. Mindjárt dobok fel képeket. Szóljon akit érdekel.
Nekem is van egy hely ajánlatom. A Nevada kocsma Lajosmizse és kecskemét között. Nagyon jó kis hely és ugye mizse és kecsó között van. Csocsó is van ha minden igaz.
nekem jó a 19.00 a hely mindegy, csak egy ötlet volt, Lala helyhiányára reagálva
Na akkor eddigi lista csütörtök estére: (Ha jól vettem ki a visszajelzéseket!) RsSzilvi, Fkrissz, Lacika, Wicca, Sanyil, Csocsa, Lali, GéBXR, Csipesz, Májki. Ahogy tudom Imola és Ferigeri is esélyes. Még valaki?
Nekem hely mindegy, én a múltkorit bedobtam, miután ott voltatok, van jobb ötlet mondjátok! Itt én még soha nem is voltam Időpontra 19h?
alap főleg csüt.-ön
Láttod milyen intenzíven készülök az érettségire ? majd félre áll a szám májusba :/
jaja, Drinkre simán elférnénk
akkor megyek én is Drinkre gondoltál ?
mindig a legjobbról maradok le :( megnéztem volna ahogy beesel az asztal alá de nekem tetszett a hely vagy gyertek ide miklósra itt is van jó hely, és kicsit nagyobb de hasonló