Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, csüt. 19 óra Korona. 13 fő eddig, lehet kiugrok majd szólni nehogy helyprobléma legyen...
Bunkó Lala nem keresne ám meg
Info óra...
Májki ok, akkor nem megyek be. Szóval csüt. 7ó korona?

Sanyi neee! Miért?
(Az YZ még mindig eladó )
Amúgy itt a honlapja az orosházi fürdőnek (ahol lesz a verseny):
http://www.gyoparosfurdo.hu/te...
Jah, kivittem picit!:) Wiccával beszéltél?
Láttalak az elobb Májki kada előtt :)
Sanyil, mond h csak csere lesz, és nem végleg... !
Eddigi lista: RsSzilvi, Fkrissz, Lacika, Wicca, Sanyil, Lali, GéBXR, Csipesz, Májki, Janam, Timcsi, Ferigeri.
Geri, meg van beszélve, nyugodtan!
Májki, ha ott tudok aludni nálad akkor megyek csütörtökön.
Jaja sajna én nem tudok ott lenni de érettségi után mindent bele!
Sziasztok!

Ha érdekel vkit a motorom!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Sannyi
májki a lustaság:D:D:D csak bemásoltad a névsort és közbe már csocsa lemondta
Lali, ha Wicca addig nem nézne fórumra, szólj neki pls., hogy nem kell helyet foglalni, és akkor csüt. 19 h a az Izsáki úti Korona a helyszín! Eddigi lista: RsSzilvi, Fkrissz, Lacika, Wicca, Sanyil, Csocsa, Lali, GéBXR, Csipesz, Májki, Janam, Timcsi. Ahogy tudom Imola és Ferigeri is esélyes... Még valaki?
toma ahogy mész ki a halasin a brillnél elfordulsz jobbra gokart pálya fele és a 2.3. sarok körül van egy hengerfúrós bal oldalon én ahoz szoktam vinni cumót azt az megmondja hogy kell e meg minden ,,,,
használj olajat
No, akkor ha Wicca még nem foglalt asztalt, legyen a pizzéria! Janam, de akkor jöttök? És légyszi a többiek kedvéért írjátok be légyszi a pontos címet!
Kabbe hogy fojna ki az olaj a CBR ből :D
pedálokat az első fogaskerékre aztán haddszóljon!
Bocsi de én lemondanám a csütörtököt! Sajna közbe szólt az érettségi
Jó estét na szétkaptam a gépet eredmények :S Valakinek valami öütlet a hengerel kapcsolatba ?:S
ma hozattam azóta mentem 30 km ert kerekegyháza fele arra meg szar az út 80nál többet véletlen se lehet menni :S kemény 400ft volt
jah és stuntraider gsxr éről van az ötlet
Jó a felírásod! Használt már? észbe kaptál miatta? am jó a táskád
Wicca tudok egy jó látszerészt! Neked még kedvezény is van!