ez a kopogás mit takar? hogy egyből blokkot cserélnél
az enyém épp aztmondja hogy tztztztztztztz, ha kicsit oldalra döntöm erősebben hallani, valakinek van ötlete hogy mi lehet? videón sajnos nem annyira hallható a különbség. én az egyik szeleprugóra tippelek.. remélem kedden Áronék megorvosolják
nekem csak nagy melegben nagy dugóban hosszú lassú tötymörgéskor kapcsol be. és amikor kapcsol, akkor elég hangos a magas fordulat miatt. meg tervezésileg, kicsit túl van hűtve, mer a haccázasé a hűtő a 400-akon. szóval a minimumon nem kéne mennie, csak jóval felette.
ZZR400 hűtőventillátorának hány C foktól kell bekapcsolnia?
Mert úgy érzem mintha mindig menne (megy is), holott még a minimum körül van a mutató. És menetszél is van.
Egyesek tudják akiknek mondjuk véletlen tovább fordult, és lemerítette az aksit. Ha legközelebb lebontom annyira, kikötöm ezt a funkciót, hogy véletlen se okozhasson kellemetlen meglepetést. Azóta parkolásnál mindig megnézem a hátsó lámpát
Tippeljetek már nekem egy végösszeget egy motorgenerálra! Vezérműláncot cserélnék és most nem tudom h mit találok a blokkba ami cserés lehet. Mennyit tegyek szerintetek férre?
De ez normális.