Ha rám hallgatsz, SKF vagy hasonló minőségű csapágyat tegyél bele. Semmi extra, bármelyik normálisabb csapágyboltban a polcról leveszik, a cseréje sem bonyolult. Reggel szétkapod, elmész a boltba a kivett csapágyakkal, szimmeringekkel (vagy leirod a számokat róluk, esetleg megméred a külső és belső átmérőt valamint a szélességet) és már délután motorozhatsz. A távtartókra figyelj, nehogy kihagyd vagy fordítva tedd bele valamelyiket. Én tavaly cseréltem, de már meg nem mondom a számát.
Akkor elmondom az előzményeket: Ma vittem be gumishoz, hátso gumát cserélni, mondtam nézze át a gátso traktust, mert vmi nem százas.
Kiábrándító eredmény született: Hátsó kerék kb 1 cm-t üt, már nemlehet centirozni, és valszeg már elkezdte a hátso csapágyat enni, ezért a csere, felni meg görgőzés áldozata lesz, ugyanez az elsővel is.
Aztán a másik dolog: vmi g betűs ferro mittomén mi fékbetét van bent hátul, amit egy ttabányai motoros boltban vettem anno, és megzababálta a tárcsát, illetve felhullámosította, annyira szar... Szal tárcsa egyengetés, fékbetét csere.
Mai napra épp elég rossz hír
Ezért is kértem a segítségetek a témában
Ejj, ez jó kérdés: nálam (még) nem kellett cserélni egyik Kawán sem, pedig a GPz már erősen százezer felé ballagott...
Az Apriliához kaptam mindent csapágyboltban - ezt passzolom, sztem Áronkáék már kidobtak egy párat, ő biztosan tudja a tutit!
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Milyen csapágyak illetve szimmeringek valók a kerekekhez méretek kellenének, illetve darabszám, mind az első mind a hátsó kerékhez, illetve hogy ezeket hol lehet beszerezni,
Kutya esetleg nálad lehet kapni? Valami speciális tulajdonság? a csapágyakra vonatkozolag....
Kiábrándító eredmény született: Hátsó kerék kb 1 cm-t üt, már nemlehet centirozni, és valszeg már elkezdte a hátso csapágyat enni, ezért a csere, felni meg görgőzés áldozata lesz, ugyanez az elsővel is.
Aztán a másik dolog: vmi g betűs ferro mittomén mi fékbetét van bent hátul, amit egy ttabányai motoros boltban vettem anno, és megzababálta a tárcsát, illetve felhullámosította, annyira szar... Szal tárcsa egyengetés, fékbetét csere.
Mai napra épp elég rossz hír
Ezért is kértem a segítségetek a témában
SZAKIK?!
E-mailben kérhetem a képeket a múlt vasárnapi taliról?
Persze ha nem nagy gond!
Köszi!
Az Apriliához kaptam mindent csapágyboltban - ezt passzolom, sztem Áronkáék már kidobtak egy párat, ő biztosan tudja a tutit!
Csapágy kérdést passzolom,nekem még nem kellett.
Segítségeteket kérném! Milyen csapágyak illetve szimmeringek valók a kerekekhez méretek kellenének, illetve darabszám, mind az első mind a hátsó kerékhez, illetve hogy ezeket hol lehet beszerezni,
Kutya esetleg nálad lehet kapni? Valami speciális tulajdonság? a csapágyakra vonatkozolag....
Amikor először láttam még '98-asként hirdették.
Sajnos még nem mentem ki.Ömlik az eső,kocsit meg elvitte asszonykám.Ha hazajön időben tuti kiugrok,ha nem csak holnap.