Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt igen jól teszi!
Dógozik Maga? Menek nemsokára oda ahol Maga van, beugrok 1 pacsira...
Bezomány!

Mikor indulsz? Mehetnénk együtt...

Gyere Te is Tibi
Épp nálam van a "mentőautó" gyere nyugodtan
Eddigre szerintem indítható lesz a gép
Viszont ekkora tesztkört nem megyek
Én is megyek Fehérvárról, és ha minden igaz KawaA is. Tavaly is jó játék volt.
Vasárnap érünk rá... nem jöttök? 2010 . 03 . 21 - gurulás.
gondoltam csak ugy összefuthatnánk beszélgetni ,,,
Ja hogy vázdugó
ezek micsodák öcskös
Én még vártam volna vele.
Lehet hogy az előző is mutatott volna valami szépet az idomokkal.
Átfóliáztam őket este filmnézés közben, de van ahol megszorult a levegő, azt csinálhatom újra.
...nem egy Sunbeam Red

Amúgy a feketével nehéz párosítani hogy ne legyen "racsingos". Én ezért hagytam gyári állapotban a felniket, mert a matt fekete-matt fekete kombón legtöbb estben csak rontani lehet....
A vázdugó (a motor színe miatt) még elmegy, de a kormány motyói (így magukban) tényleg elég "búcsúsak" lettek...
Ha kész a mattfekete vázdugó , akkor kérek képet... azt hiszen jól nézne ki a fekete vázon nálam is
Nem javítható, de sztem nem egy nagy költség!

Sajnos ez nem javítható ( ha csak nincs aki az 1-2 henger csatlakozója és gyűjtője közé hegeszt egy-egy csövet ) de ha jól tévedek az angol ebay -en 10-15 körül vannak komplett leömlők.
van hozzá gyujtás kapcsolóm ha kell .
hali!
mi megyünk pestre a hungexpora, nemtudom mit értessz a találkozo alatt
Szerintem várd meg, míg fent lesznek az idomok, úgy másképp fog mutatni biztos. Most csakugyan elüt a sok feketétől, de ennyi.
ki ér rá szombaton ha jó idő lesz?
kéne Fehérvár felé találkozni:)
Elvittem zárashoz, azt mondták ez ilyen, de holtbiztos hogy ennyire nem reszelős, úgyhogy átnézik. Remélem tudnak vele okozni valamit.
Vannak ezek a krómozott műanyag csavartakaró vackok, átszíneztem, de elég búcsús lett, színezhetem át matt feketére - aki nem ért egyet mondja, de szerintem akkor is okádék, pedig magában rohadt szép mindkét szín
Hali!
Beszéltem Áronnal úgy néz ki hogy megy a mutatvány
viszont azt mondta hogy kéne másik leömlő 600-as hoz való ha netán tudsz valakit akinek lenne elfekvőben akkor szólj légyszives, illetve megnéznétek hogy a tiéd javítható e esetleg?
Hello mindenki!
Ha valakinek lenne esetleg elfekvőben zzr 600 hoz kipufogó leömlő baráti áron légyszi jelentkezzen.

Köszi előre is.
Inni nem járok motorral, sokat is legutoljára akkor ittam amikor az alábbi kép keszült. A készités időpontjában már jó kedvem lehetett, mert nem is emlékeztem rá, meg arra sem mi történt utána
Mert hogy az idom oldalában tartom az ún. 2. kulcsot, amit az 1. nyit....
Így legalább a kulcs birtokában sem egyszerű lelépni a géppel, ha pl. altatás közben a kocsmaasztalon hagynád a kulcsot. Bár nem tudom, olyankor meg minek viszed magaddal