Amúgy a feketével nehéz párosítani hogy ne legyen "racsingos". Én ezért hagytam gyári állapotban a felniket, mert a matt fekete-matt fekete kombón legtöbb estben csak rontani lehet....
A vázdugó (a motor színe miatt) még elmegy, de a kormány motyói (így magukban) tényleg elég "búcsúsak" lettek...
Ha kész a mattfekete vázdugó , akkor kérek képet... azt hiszen jól nézne ki a fekete vázon nálam is
Sajnos ez nem javítható ( ha csak nincs aki az 1-2 henger csatlakozója és gyűjtője közé hegeszt egy-egy csövet ) de ha jól tévedek az angol ebay -en 10-15 körül vannak komplett leömlők.
Elvittem zárashoz, azt mondták ez ilyen, de holtbiztos hogy ennyire nem reszelős, úgyhogy átnézik. Remélem tudnak vele okozni valamit.
Vannak ezek a krómozott műanyag csavartakaró vackok, átszíneztem, de elég búcsús lett, színezhetem át matt feketére - aki nem ért egyet mondja, de szerintem akkor is okádék, pedig magában rohadt szép mindkét szín
Hali!
Beszéltem Áronnal úgy néz ki hogy megy a mutatvány
viszont azt mondta hogy kéne másik leömlő 600-as hoz való ha netán tudsz valakit akinek lenne elfekvőben akkor szólj légyszives, illetve megnéznétek hogy a tiéd javítható e esetleg?
Inni nem járok motorral, sokat is legutoljára akkor ittam amikor az alábbi kép keszült. A készités időpontjában már jó kedvem lehetett, mert nem is emlékeztem rá, meg arra sem mi történt utána
Így legalább a kulcs birtokában sem egyszerű lelépni a géppel, ha pl. altatás közben a kocsmaasztalon hagynád a kulcsot. Bár nem tudom, olyankor meg minek viszed magaddal
Mikor indulsz? Mehetnénk együtt...
Gyere Te is Tibi
Viszont ekkora tesztkört nem megyek
Lehet hogy az előző is mutatott volna valami szépet az idomokkal.
Amúgy a feketével nehéz párosítani hogy ne legyen "racsingos". Én ezért hagytam gyári állapotban a felniket, mert a matt fekete-matt fekete kombón legtöbb estben csak rontani lehet....
Ha kész a mattfekete vázdugó , akkor kérek képet... azt hiszen jól nézne ki a fekete vázon nálam is
Sajnos ez nem javítható ( ha csak nincs aki az 1-2 henger csatlakozója és gyűjtője közé hegeszt egy-egy csövet ) de ha jól tévedek az angol ebay -en 10-15 körül vannak komplett leömlők.
mi megyünk pestre a hungexpora, nemtudom mit értessz a találkozo alatt
kéne Fehérvár felé találkozni:)
Vannak ezek a krómozott műanyag csavartakaró vackok, átszíneztem, de elég búcsús lett, színezhetem át matt feketére - aki nem ért egyet mondja, de szerintem akkor is okádék, pedig magában rohadt szép mindkét szín
Beszéltem Áronnal úgy néz ki hogy megy a mutatvány
viszont azt mondta hogy kéne másik leömlő 600-as hoz való ha netán tudsz valakit akinek lenne elfekvőben akkor szólj légyszives, illetve megnéznétek hogy a tiéd javítható e esetleg?
Ha valakinek lenne esetleg elfekvőben zzr 600 hoz kipufogó leömlő baráti áron légyszi jelentkezzen.
Köszi előre is.