Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm, nem , jó, még 1x:

null
Köszi, azok megvannak.
Csak ennyire gyorsan telik az idő, hogy már haza is jöttetek?
Lehet kikapok az adminoktól, de ki kel próbálnom valamit .
Kutya linkje jó:
1184. Budapest Üllői út 343.
Nem találom a szóró lapjukat, de a Homasita-tól jobb oldalt, kifelé, az Üllői úton pár száz méterre.
Peeter a képeket a (16118) hozzászólásnál találod.
Igen ott készült a kép.
Nem váltottam !

Csak átfestettem... Ez Sirok, ugye ?
Nem is tudtam, hogy váltottál!
Ha jól emlékszem 8 napos volt a karika.
Miért, hány napra mentek ki, hogy már haza is jöttek?
Mivel vagy két napja belinkelték a kint készült képeket nem valószínű h kint lenne még...
Te most nem az adrián vagy a Thunderral?
Fogalmam nincs a nevéről.Csak mesélte a Misi hogy aránylag olcsó cuccok vannak.
Köszönöm a segítséget megnézem!
THUNDER!

Merre találom az üllői úton a "kinai" motorosboltot?
Házszám, elérhetőség, valami behatárolás.
Köszönöm.
én nem annyira ismertem, eccer Te linkeltél be egy zenét blogodban, amiben többen is énekelnek - Fiesta - Nincs késő még.
ott tetszett meg a hangja, aztán meghallgattam yo sok számot tőle... durva hangja van, és a szövegek is durva mondanivalóval bírnak. este egy üveg borral Bill bácsi hangjára elég kemény, melankolikus, elgondolkodós hangulatba lehet keveredni...
Nemrég megkaptam a 'BILL 60' DVD-t... jártam már ezerszer koncertjein, de ez valami hatalmas volt.
Az összes "régi" bútor ( Tátrai, Földes, Póka stb ) és a mai zenekar tagjai...hatalmas , a legjobb zenei DVD amit valaha láttam.
Úgy lesz
és akkor spontánul egy kedvenc, mindenféle előzetes komment nélkül:

A titkos lány

bár mondjuk Bill az, akinek soha sehova nem kell semilyen komment... ez a dal is magáért beszél...
Megbeszéljük: ha ott vagy, csörgess meg... ha épp nincs nagy rohanás, akkor kilépek !
Fene, azért ha vvalami csoda folytán mégis ráérnél, egy fagyi belefér a nagy rohanásba
Az URAK soha nem dolgozna pénteken délután...

Én viszont igen sőt , lehet h (kivételesen) egész nap.
Lesz lengősúlyom a hátsó ülésen Szóval inkább a betony Dógozik az úr péntek délután?
Mire gondolsz ? A 6-osról az összes többi kijárat olyan, hogy csak egy 'U' - alakú kerülővel tudsz bejutni a temető utcába...
(ill. egy helyen be lehet, de oda inkább KLX250 -es kell, mintsem egy Z-s Kawa ... )