Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem éri meg továbbmenni a főúton?
Dunaújváros - Vasútállomás (ahol az ÖMV-re jöttél be) , onnan pedig a térkép szerint !
Bár még nem vágom, hol kell lekanyorodni de majd csak lesz valami
Berongyolunk Áronhoz (már ha elérem munkaidő vége előtt) és beadom neki a er-6n idomokat
10 perc ?
5-ig Dunaújvárosba akarok érni, ott lesz kb 10 perc dolgom, aztán irány pest. szóval olyan 6-7 körül jó is lehet
hány óra felé?
(bocs, csak nem voltam gépnél)
Péntek este?
Nem lakom messze az M3-tól, de szombaton esküvőre megyek, amire már délelőtt elkezdődik a készülődés, úgy hogy maradjon a Party.
Esetleg ha most szombaton délelőtt jársz az M2-M0-M3 útvonalon vagy ha Újpesti vagyol
Rendben, köszi. Szerintem hétfő kedden is ráérnék, de annyira nem sürgős. Legyen akkor a péntek.
Akkor az Úr megkapja a "RemoveBeforeFlight"-ját a LimePartyn
Úú, ez nagyon királynak igérkezik!
Ott a helyünk! Kawa for ever!
kösz mindent.
Akkor csak egy folyóval kéne odébb menni Keress ZZR service manualt a google segítségével!
Hát mentem már ki úgy gépet szerelni, hogy minden jó volt csak a billenő kapcsolót nem nyomták meg az elosztón
én tiszaújváros mellet lakom.
Az összes ?
Ha ki lenne töltve az adatlapod, mondanám hogy ki van a közeledben ZZR -es: az ő motorján az indexet bekapcsolva, a relé kattogásából se perc alatt kiderül, hol is találod.
köszi.és azt hol találom?és hogy néz ki?
Izzók?
Menyünk papa...migyá megyünk..naa...öö..télleg mingyá menyünk
Ha minden más elektromosság működik, akkor két helyen "mehet el"

- kapcsoló
- index relé

Általában ez utóbbi szokott a hibás lenni...
hello.tudnátok segíten?van egy zzr 600 94'es.elment az index.valami ötlet h mitől lehet?előre is köszi
Na, melyik az a márka, amelyik odabasz, és mindent megszervez, amit a többi meg se próbál ?

KAWAASSAAAKIII !

Kawasaki GreenLime Party , 2oo9.aug.21 :

"...Pályamotorozás: A korábbi rendezvényektől eltérően most délután 16.00 órától indulnak a Csoportok, a megszokott Kezdő, Haladó és Gyors csoportok mellett indítanak egy Vegyes csoport is, amiben lehetőség lesz utast motoroztatni, valamint a cruiseresek is kipróbálhatják a versenypályát. Rajtuk kívül, ebben a csoportban, szóló motorosként csak hölgyek mehetnek fel a pályára. Ha mindig is szerettél volna felmenni a Hungaroringre, most itt a remek alkalom – ki ne hagyd!

Ninja kiállítás: Az elmúlt 25 év legjelentősebb Kawasaki Ninja modelljeinek kiállítása: GPz-k, ZX-ek, ZZR-ek különböző verziói.

Dumaszínház: A pályázás után 20.30-tól a Dumaszínház két nagy dumása, Kovács András Péter és Aranyosi Péter veszi kezelésbe a rekeszizmokat...."