Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam megjeleníti... mozzila firefox-on (adobe flash legyen telepítve)
Üdv minden kedvez zizzent kollegának!Kecskemét környékéről valaki nem akar menni ma du Tiszakécskére a Tiszaparti-Megapartyra?Én kecsóról indulnék kb 2 körül.Ha valakit érdekel a dolog a csörrentsen rám:20/974-1680
köszi de nekem semmit nem jelenít meg vagy még valamit meg kéne hozzá nyitnom? van egy nagy ablak ami tök üres! de ilyesmit kerestem én is! ha tudsz még hasonló oldalt mint ez szóljál! előre is köszi!
Köszi a tegnapi segítségeket, mostanra megszáradtunk és irány Tokaj

Aztán csak szelíden Szeliden
Ott a megoldás az "oldallal kapcsolatos" totyikban
Nektek is szaggat mostanában a videónézés itt a fórumon?
sziasztok!
volna egy kérdésem ki tud egy olyan oldalt ahol kawasaki zzr 1100ashoz van szerelési útmutató amolyan robbantott ábrás meg minden ami a motor szereléséhez kell a gumicserétől a tankolásig :) előre is köszi. ami persze letölthető vagy kinyomtatható! köszi előre is mindenkinek és széles utat!
Szerintem arra mondaná a székely bácsi, hogy ilyen út márpedig nem létezik

Viszont a dombtetőről sokkal jobban néz ki a város mint lentről....ez meglepett
Bicigliszerpentiiin?
Hol látott maga ilyet, TV-ben?

( ahol az én 90 centis kormányom elfér, az már széles út, pont. )
Hááát fél három lesz megint az indulás, de négyre fő' kéne érni, hogy legyen még valami a mai napból... Kinyomtattam a térképet Áronhoz, remélem nem a bicikli szélességű szerpentinnél lukadunk majd ki
Módosítom: szakad de észak felé vonul folyamatosan...szóval ha du. 2 felé jönnél, az időkép szerint már nem leszel nedves...max. a pultos kislány... Tőled...
Nem volt ideje bemutatkozni... csak annyit tudott mondani hogy 'uííuíííííííííííík....vöffffkrrhhhhh
h...'
Remélem a malac legalább Dezső volt...
úgyisvan
ezt a buzi társaságot.sittre velük
Nyugi, ránk csak az LFP-County törvényei vonatkoznak azokat meg (egyelőre) mi sem tudjuk még áthágni
LFP Party Van egy ügyvéd haverom pesten ha jól sikerül a buli szólj, és letesszük az óvadékot
Viszont hómap így nájnárbájt viszont LFP party de.
Melóba? Ötkor? Téged ezzel speciel átvágtak róka
Sajnos a maccs miatt már nem kell virrasztani simán csak melóba jöttem
Még mindig a macska miatt vagy insomiás? mItt is ez a helyzet, mondjuk ha nem esik még istenes....Ilyenkor jó, hogy az ember nem veszi le a gyári "nenccámtábla" tartót
Reggel 5 óta már nem az utak még nedvesek.
Arrafelé esik Mester?
Hmm, nem sikerült, na akkor így (Kutyától kaptam):

One crazy ride