Üdv minden kedvez zizzent kollegának!Kecskemét környékéről valaki nem akar menni ma du Tiszakécskére a Tiszaparti-Megapartyra?Én kecsóról indulnék kb 2 körül.Ha valakit érdekel a dolog a csörrentsen rám:20/974-1680
köszi de nekem semmit nem jelenít meg vagy még valamit meg kéne hozzá nyitnom? van egy nagy ablak ami tök üres! de ilyesmit kerestem én is! ha tudsz még hasonló oldalt mint ez szóljál! előre is köszi!
sziasztok!
volna egy kérdésem ki tud egy olyan oldalt ahol kawasaki zzr 1100ashoz van szerelési útmutató amolyan robbantott ábrás meg minden ami a motor szereléséhez kell a gumicserétől a tankolásig :) előre is köszi. ami persze letölthető vagy kinyomtatható! köszi előre is mindenkinek és széles utat!
Hááát fél három lesz megint az indulás, de négyre fő' kéne érni, hogy legyen még valami a mai napból... Kinyomtattam a térképet Áronhoz, remélem nem a bicikli szélességű szerpentinnél lukadunk majd ki
Módosítom: szakad de észak felé vonul folyamatosan...szóval ha du. 2 felé jönnél, az időkép szerint már nem leszel nedves...max. a pultos kislány... Tőled...
Még mindig a macska miatt vagy insomiás? mItt is ez a helyzet, mondjuk ha nem esik még istenes....Ilyenkor jó, hogy az ember nem veszi le a gyári "nenccámtábla" tartót
Aztán csak szelíden Szeliden
volna egy kérdésem ki tud egy olyan oldalt ahol kawasaki zzr 1100ashoz van szerelési útmutató amolyan robbantott ábrás meg minden ami a motor szereléséhez kell a gumicserétől a tankolásig :) előre is köszi. ami persze letölthető vagy kinyomtatható! köszi előre is mindenkinek és széles utat!
Viszont a dombtetőről sokkal jobban néz ki a város mint lentről....ez meglepett
Hol látott maga ilyet, TV-ben?
( ahol az én 90 centis kormányom elfér, az már széles út, pont. )
h...'
One crazy ride