Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja közben vágom az ER-t....Hát annak az egyetlen normális alkatrésze kerül át Mondjuk ahogy a dolgok állnak ugyanannyi részben lesz z1000 is
Nem, a hivatalos gyári típuskódja az ZR 750 JH1.

750 Z (ZR 750 JH1, JH2) - 750 Z S (ZR 750 KH1) 04-05 engine base ZX-9R ZR750J
Nem Z-ER 750 ?
Pályahuszárok Menyünk Szelídre is a ZR750-el ami tavaszra (Z)ZR750B lesz a betűbubusok kedvéért
aaaaj, hogy nem tudtam ott lenni...
szept. 5-én szeretnék ott lenni, de ez most megint nem rajtam múlik... Zizi újabb tünetegyüttest produkált
Nem tudom, de nagyon nem akar lejjebb menni az a lábtartó!
Az meg ki, vagy mi?

Még jó hogy tudás híjján nem látszott jobban a hasa, biztos megint nem mostam le rendesen.
Ok,

akkor Neked, és a többi Z betűsnek aki Kawasakis (Bituman, figyelted milyen óvatosan fogalmaztam ? )

Szept. 5 - Szelidi-tó , Kawasaki évzáró gurulás

Kaja helyben:

a, menü - 700.- Ft a leves+főétel. Kipróbált, finom.
b, Pizza, kiszállítva. Az LFP-re is rendelt áru, hibátlan finom, kb 600.- / fő ( 60 centis pizza 1/3 része/fő, gyakorlatilag három hatalmas nagy szelet. )

Ha 5-6 motor összejön, akkor megszervezem. Tessék jelentkezni! (vagy ne )
tessék kitöltöttem!
jo dolod ez a motorozás egyre jobban élvezzük:)
Lehet csatlakoznánk...megnéznénk mi is a valódi "hárdkór"
Maga szerint miért ÖTÖDIKÉT írtam lentebb ? Egyértelmű hogy ott leszünk.
én meg 4.-ének örünék ha kitolnátok a pofázmányotokat,mivel idei uccsó hringes ob futam lészen
Ha rajtam múlik, akkor lesz figyeld a fórumot, az 5-i hétvégére lehet h összeszervezek vmi szezonzáró történetet, vízparttal, pizzával, stb.
( és addig is örülnénk egy kitöltött adatlapnak )
Sziasztok
Valamikor lesz találkozó a közeljövőben?
Nem voltál kint pénteken a Lime Party-n?
Válaszoltam is. Sajna a telefonszám nincs meg.
Sziasztok!
Matska írtam mailt átment?(blokkolóval kapcs)
A tárcsa sértetlen, olyan, mint volt.
Uhh bazz!
Hogy néz ki a tárcsád ezek után?
Fékbetétek így festenek a tegnapi malőr után...
Mostmár mindeggy, majd legközelebb azért kiváncsian várom, hogy milyen lesz a mocid..... Van valami konkrét elképzelés?
A tegnapi pályázás klipje : Best Of LimeParty
Pedig mán' éppen hívtam a Kawasaki japó főhadiszállását amolyan Balogh Tibi stílusban, hogy: - Hó' vannak a képek? Magyarul beszéljetek sárga 'csögök
Egyedül zseton nincs rá még...