Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Motorom mégis fesszabályzó problémákkal küzd.
Aki tud elfekvőben egyet, vagy tudna esetleg szerezni egyet, az szóljon. Légyszíí!
6-os csati kiosztású.
a szatuna egy szar.meg ne vedd.egy vékony kis szar,meghajlítva,amibe neked kell a furatokat is beleszenvedni...
Az idomjaikkal rengeteg baj volt.
Ha meg 10 a bontott, akkor ezerszer inkább az a távol keleti magasított (asszem azt itt a fórumon 8 körül vették) vagy egy igazi frankó túra plexi, ami használtan már simán van 15 körül.
Annyira rossz a szatuna? Bontott használt is 10e.
Szatunát inkább ne. Akkor már bontottat, vagy Puig-ot/MRA -t...
Tudja-e valaki hogy a 96-os zzr400ra beszerelhető-e a 92-es 600as plexije? A szatuna kft-nél néztem de nagyon hasonlít a kettő egymásra. Esetleg használt plexi merre kapható?
hali!
érdekelne h a tanknál a benyajelző megvan e még, és mennyit kóstálna...
Hali!
29256 km-t pontosan,emléxem,mert nemrég vitték el a műszerfalat is !
Ok! Köszi
Laci, mi is volt a tea neve? Annyira megörültem, hogy fizettél és elfelejtettem venni. Kösz a teát majd legközelebb viszonzom.
Szeva! Mennyit ment a blokk?
Azt már eladtam komplett idommal együtt!

Már csak az említett cuccok vannak!

Üdv.
Plexid nincs véletlenül?
Talán nem meglepő: "Z"-vel fog kezdődni a történet... Utána lesz egy csomó (egymáshoz nem illő) betű még...
Thanx a felkonferálást !

Hát várom már bizarr ötleted ! Szeressük a kihívásokat naon !
Szevasz !

Készülj fel - most hogy 'lelepleződtél' itt, mint a ZZR-ek nagy ismerője, landol majd pár kérdés a postaládádban !

( Akinek nem esne le, ő AZ A BIZONYOS Áronka, akire hivatkozni szoktam... azt hiszem a fenti 'aukciója' is jól mutatja, mennyire érdemes felkeresni őt... )

p.s.: egyik nap meglátogatlak majd. Álmodtam egy nagyon merészet, ehhez képest a Z750-ER6n-ZX6r hibrided, egy szalonállapotú, szériagép készülj: ha abba belevágunk, hangos lesz tőle a sajtó...
Szia Lacika! (kutya)

Üdvözletem mindenkinek!

Ha valakinek szüksége lenne 400-as zizi blokkalkatrészre,(95ös)
karbisor,szívócsonkok,komplett hengerfej,hengersor dugóval,komplett főtengely,kuplung,váltó.
Egybe 40.000 Ft-ért vihető !
Ha vkit érdekel sikítson !
Ok, reggel küldöm...
Hívd fel 10 körül majd a futárt, kb. 10 és dél között halad a Csepel-Váci út útvonalon, tőle át tudod venni az akksit.
Holnap jó mert ma délután nem tuti hogy el tudok menni érte.
0620-524-3412

De MOST még itt a futár egy tíz percig. Ha most visszajelzel, még küldhetem.
Rendben, holnap megyek a boltba. Akkor marad a kábel.
Akkor holnapra :) Mi a futi száma? (jöhet akár mailben is)
Van kékfog, de mit érek vele ? Nincs a gépen/laptoban vevő...
OFF

1, elküldtem a betéteket, 11 után ott lesz a boltban
2, küldök vele egy átutis számlát, ( ennek a másodpéldányát majd hagyd ott légyszíves lepecsételve)
3, meg egy szerződést, hogy tudj átutalással fizetni legközelebb is

ON

( ja, és király a Béka első futóműve...de ezt itt halkan mondom...ne bántsatok ZiZisek )
Keresd a kábelt, a sok mms drága....kékfogad nincs?