Szevasztok!
Motorom mégis fesszabályzó problémákkal küzd.
Aki tud elfekvőben egyet, vagy tudna esetleg szerezni egyet, az szóljon. Légyszíí!
6-os csati kiosztású.
Az idomjaikkal rengeteg baj volt.
Ha meg 10 a bontott, akkor ezerszer inkább az a távol keleti magasított (asszem azt itt a fórumon 8 körül vették) vagy egy igazi frankó túra plexi, ami használtan már simán van 15 körül.
Tudja-e valaki hogy a 96-os zzr400ra beszerelhető-e a 92-es 600as plexije? A szatuna kft-nél néztem de nagyon hasonlít a kettő egymásra. Esetleg használt plexi merre kapható?
Készülj fel - most hogy 'lelepleződtél' itt, mint a ZZR-ek nagy ismerője, landol majd pár kérdés a postaládádban !
( Akinek nem esne le, ő AZ A BIZONYOS Áronka, akire hivatkozni szoktam... azt hiszem a fenti 'aukciója' is jól mutatja, mennyire érdemes felkeresni őt... )
p.s.: egyik nap meglátogatlak majd. Álmodtam egy nagyon merészet, ehhez képest a Z750-ER6n-ZX6r hibrided, egy szalonállapotú, szériagép készülj: ha abba belevágunk, hangos lesz tőle a sajtó...
1, elküldtem a betéteket, 11 után ott lesz a boltban
2, küldök vele egy átutis számlát, ( ennek a másodpéldányát majd hagyd ott légyszíves lepecsételve)
3, meg egy szerződést, hogy tudj átutalással fizetni legközelebb is
ON
( ja, és király a Béka első futóműve...de ezt itt halkan mondom...ne bántsatok ZiZisek )
Motorom mégis fesszabályzó problémákkal küzd.
Aki tud elfekvőben egyet, vagy tudna esetleg szerezni egyet, az szóljon. Légyszíí!
6-os csati kiosztású.