Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja, nagy harangja nem vót vagy mi vagyunk pancserek

ezér kell nekem sztárnak lenni, hogy öregek is tudjanak időben kapcsolni
egy ilyenben abszolute benn volnék...
Én sem. Ugye a Szigetre várták öket de akkor cuccukat szállító kaminyon karambolozott így nem értek ide :( Gondolom ezért jöttek.

Sirok kicsit és hangolodók kicsit Linkinnel. Egy jó kis tribute fesztiválnak is örülnék. Limp Bizkit, Linkin Park, Papa Roach stb.
nem is tudtam, hogy van!
HA elöbb kapcsolok akkor még megérdeklődtem volna, de sajna ezt baszhatjuk

kapd a segged ráncát és uzsgyi! holnap vezetek, de kámóóóón! ! ! ! ! !
BAzze ma van Pendulum a Vasúttörténeti parkban! Oda még akár ingyen is be tudtunk volna jutni mert ismerős ott melózik
amúgy én nagyon vágyom zúzdára, mer kur*vára hiányzik! ! !
érdekel, de 22-én gyakorlaton vagyok, eztet még megtrágyaljuk...
ó hogy nőne be annácska megélhetési forrása! az a kutya innen látszik, hogy depressziós. alapvetően a staffordshire egy emberbarát kutya rengeteg mozgás és szereteigénnyel. hát ebből egyik sincs meg neki szegénynek, ezér ilyen. előbb altanám el a gazdáját mint a jószágot!
Jah igen ha már zúzda. Nov 21 Kék Yuk - My Small Community Tod a volt osztálytársamék.
Zeusz? Te lennél akkor az a 11 éves kislány Dubina?

Bazze elkezdtem megint Csóti Papit hallgatni most mehetnékem van valami fasza zuzda helyre
aköcsög! ezek már csak zacskóban működnek...
nyögtem én mikor tvzés közben belenyilalt a jobb vállamba Zeusz, de itt sztem nyugodtan eltávozhatnék a vadászmezőkre, akkor is dünnyögnének, hogy mekkora zajt csapok
Ez is zacskóban termett de kiszedtem belőle, főztem is meg pároltam is a kis köcsögöt de még nem az igazi. Bár nem ragad.
Nyögtél éjszaka a szomszédoknak? Reggel nem néztek furcsán vagy gratuláltak?
na ki a király?
a rizs nem zacskóban terem? többet kell főzni a köcsögöt, mer nyerzs! az sem árt ha rábaszol egy fedőt és hagyod állni a saját gőzében..
szigetkör gratula! ma nem vótam, mer nem akartam ráerőltetni egy mellet a tegnapi vállra. és nem jött meg még a titkos cucc tegnapi viszont jóvót, leterheltem a badit egy intenzív programmal, még ma is panaszkodott
Távirányítós? Dekirály!
Elöbb próbáltam életemben először nem zacsis rizsát csinálni a mardék édes savanyú husimhoz de úgy látom ezt még gyakorolni kell.
Viszont lefutottam egy szigetkört. Te voltál edzeni hogy szép erős legyél?
yeah man! kattintok és azonnal odamegy ahova akarom
jobb ez, mit a kidubó...
Királyság Dubman!
hello

fém fékcsövet én is akarok majd de most egyenlöre nem tudom mi legyen a géppel lehet megcsinálom de eladásba mist nem mennék bele ( most költöztem ) na szóval fém fékcsövet innen néztem ki "A fémfékcső métere 4500,-Ft, a fittingeknek darabja 2250,-Ft.
A szelepállító lapkát pontosan meg kéne nézni alvázszám szerint. Kb.
1500-2000,-Ft/db lehet az ára." http://www.motorsprint.hu/ aszem küldik postán is :) remélem segitettem üdv mindenkinek Ádám
hasít itthon a netem cucu
hali
Már megrendeltem, ha megjött kereslek !
Szerintem nekem is jó lesz bár én nem pályázom. (Igaz most nem is tunék darabokban a motor )
Akkor hogyan is üthetnénk nyélbe az üzletet a fékbetétekre? ZZR400 91'
Állítólag a Galfer a legjobb ebben, de még nem próbáltam: nekem fog így is mint a ződ festék...

( A Ringen a célegyenes végén 215-ről, 150méternél kell fékeznem - az nem olyan rossz... )
Hali kutya . Örülök hogy visszatértél és mielőbbi javulást- gyógyulást .Az ár megfelelő és kérném a betéteket. Bár csak hátsó kellene, de cserélem az összest pár szezont csak kibír .Valahol tudsz fém fékcsöveket, ahol meg lehet nézni? (net-ten) Nagyon puha a fékem ilyen még az mz sem volt
Nem jó az ár...és nem jó a kabát sem tronic volt nekem is 2 hét alatt kikopott,kemény a bőr.... csere arra ami most van...dee ez jó igaz ez 80 forint volt de jóóó
DIFI Titan vagy Tronic bőrkabi 25 ezer pénzért jó szted?
Ha jól emlékszem neked is DIFI van.