Sziasztok. Kategóriát váltanék, mert az sm nem jön be. ZZR 250-re gondoltam. Érdemes megvenni egy 90-93 évjáratút? Milyen árak vannak felújítás terén? Gyűrű, henger, főtengely mennyire lehet lepukkanva egy 64ezer km-t ment blokkban? Mennyire megbízható motorok és mikre kell figyelni? Red Baront ha ismeri vki akkor mondjon róla véleményt, mert tőlük néztem ki egy piros zzr 250-est.
Árban mennyiért érdemes venni egy ilyen motort?
Előre is köszi a választ.
Széles utat!
Szeretném kérni a segítségeteket! Szombaton megyek ZZR-600-t nézni mire kell feltétlenül odafigyelni? Esetleg valaki meg tudja mondani hogy mekkora kompresszió van a hengerekben gyárilag? Hátha belemennek egy kompresszió mérésbe! Mi most egy 1996-os 600 gép reális ára?
üdv.
háát igen kutyabácsinak laptopp kell...ma beszéltem vele telefonon éppen vizsgálták...sajnos nem is tudtam vele sokáig beszélni mert egy kemény férfi hang azt kérte a mi kutyabácsinktól hogy hajoljon le jó mélyre és tolja ki a tomporát ezután már csak gumikesztyű csattanást hallottam kétszer és itt meg is szakadt a vonal le-te-tte talán az urológián lehetett szegény bácsi
Hoppá, remélem még olvasod.
Szóval tele van az ember. Legalább egy kék RS -sel volt?
A hétszázat értettem, csak az zavart meg, hogy önrésznek tituláltad, nem is értettem a maradékra minek hitel.
Hitelről egyébként annyit, hogy jelenleg a legolcsóbban az ingatlan fedezetű hitelt lehet megúszni. Hátránya, hogy ingatlan fedezet esetében juthatsz hozzá, előnye, hogy ez a legolcsóbb, kb 8 nap alatt ez is meg van. Még megnézünk ezt - azt, de a mostani szituban nem biztos hogy lesz ennél olcsóbb.
Ami nálam van, az is vihető: sőt valószínűleg viszik is. Már kipróbálta az ember, meg is tetszett neki, és a kifizetésével sem lesznek gondjai ( egy kb. öt napos Octavia RS-sel jött )
Az ára 1.150.000.- , de természetesen Neked ettől kedvezőbb összegbe lesz, a végleges ár szerintem még egy százassal ez alatt lehet. Az kb. a beszerzési ár, de pl. ha egy jó hitelkonstrukciót ki tudtok találni ( jelenleg még nem megvehető hitelre ) akkor szívesen odaadják a bejövő áron, cserében a közbenjárásért.
Nekem kb. 700 fog hiányozni az árához, ezért írtam ezt az összeget.
Hát mi van magávaa ? Vérnyomás problémák,kreatin túltengés? Azé az nem jóféle kitartás,a kórházban semmit nem beszedni az orvosságot csak nyitott ablaknál szíveskedjen bevenni imitálni... egy határozott mozdulattal elhajítá a feje mellett ki az udvarra s eztán möhet a nagy pohár víz óriási kortyolgatással garantált a javulás
Pécs szép város.......egyébként, jó, tudom,maga nem kinten lössz hanem benten kitartás
Szívesen hallanék egy jó ajánlatot én is egy 700 körüli önrészre - ha most ezt megveszik tőlem cash, akkor leadom a rendelésem én is egy lemezfelnis Lexxonra.
Árban mennyiért érdemes venni egy ilyen motort?
Előre is köszi a választ.
Széles utat!
Szeretném kérni a segítségeteket! Szombaton megyek ZZR-600-t nézni mire kell feltétlenül odafigyelni? Esetleg valaki meg tudja mondani hogy mekkora kompresszió van a hengerekben gyárilag? Hátha belemennek egy kompresszió mérésbe! Mi most egy 1996-os 600 gép reális ára?
üdv.
Csatlakozom. Nincs vmi jó ki'duB'ó ismerősöd, hogy teljes biztonságban legyünk?
kutya.: jobbulást!
Szóval tele van az ember. Legalább egy kék RS -sel volt?
A hétszázat értettem, csak az zavart meg, hogy önrésznek tituláltad, nem is értettem a maradékra minek hitel.
Hitelről egyébként annyit, hogy jelenleg a legolcsóbban az ingatlan fedezetű hitelt lehet megúszni. Hátránya, hogy ingatlan fedezet esetében juthatsz hozzá, előnye, hogy ez a legolcsóbb, kb 8 nap alatt ez is meg van. Még megnézünk ezt - azt, de a mostani szituban nem biztos hogy lesz ennél olcsóbb.
Az ára 1.150.000.- , de természetesen Neked ettől kedvezőbb összegbe lesz, a végleges ár szerintem még egy százassal ez alatt lehet. Az kb. a beszerzési ár, de pl. ha egy jó hitelkonstrukciót ki tudtok találni ( jelenleg még nem megvehető hitelre ) akkor szívesen odaadják a bejövő áron, cserében a közbenjárásért.
Nekem kb. 700 fog hiányozni az árához, ezért írtam ezt az összeget.
Pécs szép város.......egyébként, jó, tudom,maga nem kinten lössz hanem benten kitartás
Küldenél nekem e-mailben végleges árat, azt hogy mennyi lenne a beszállód?
Mi az hogy ezt? Ami most van nálad az is eladó, ára?
Szívesen hallanék egy jó ajánlatot én is egy 700 körüli önrészre - ha most ezt megveszik tőlem cash, akkor leadom a rendelésem én is egy lemezfelnis Lexxonra.
Na, félre a viccel, jobbulást és kitartást.