Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy NSR után miért vennél 250est. Inkább már 400as. Ezek most ahogy elnézem 500k körül járnak. Az kb a reális szerintem.
Sziasztok. Kategóriát váltanék, mert az sm nem jön be. ZZR 250-re gondoltam. Érdemes megvenni egy 90-93 évjáratút? Milyen árak vannak felújítás terén? Gyűrű, henger, főtengely mennyire lehet lepukkanva egy 64ezer km-t ment blokkban? Mennyire megbízható motorok és mikre kell figyelni? Red Baront ha ismeri vki akkor mondjon róla véleményt, mert tőlük néztem ki egy piros zzr 250-est.
Árban mennyiért érdemes venni egy ilyen motort?
Előre is köszi a választ.
Széles utat!
hali ha ez neked segitség itt van a gyári adat a kompressziohoz tehát kb 9,8-15 bar ig a hengerenkénti eltérés 1,8 bar ha jól tolvasom a többiek?
Sziasztok!

Szeretném kérni a segítségeteket! Szombaton megyek ZZR-600-t nézni mire kell feltétlenül odafigyelni? Esetleg valaki meg tudja mondani hogy mekkora kompresszió van a hengerekben gyárilag? Hátha belemennek egy kompresszió mérésbe! Mi most egy 1996-os 600 gép reális ára?
üdv.
új szolgáltatóm miatt még nincs otthon netem. fél10-kor? 10 előtt álltam neki tojglit sütni
Bazze Dub én teljesen leresztettem.
háát igen kutyabácsinak laptopp kell...ma beszéltem vele telefonon éppen vizsgálták...sajnos nem is tudtam vele sokáig beszélni mert egy kemény férfi hang azt kérte a mi kutyabácsinktól hogy hajoljon le jó mélyre és tolja ki a tomporát ezután már csak gumikesztyű csattanást hallottam kétszer és itt meg is szakadt a vonal le-te-tte talán az urológián lehetett szegény bácsi
Most hogy így elszigetelték jól jönne Kutyának az a bizonyos LAPTOP, PÓZNA .
nem örülük, maj eszöm valamit valahol. ja, azt leshetnéd, hogy szövi be a pók a kéródat
Csak úgy fél6-6 fele érek visotn haza. Lassan adhatok neked akár lakáskulcsot is. Addig kitakaríthatnál.
Te is jöhetnél gravitációs terembe, puhány!
azaz
hoztam, meg vért!
Jelige: Ha én mozdulok Te is?
Hoztál edzőcuccot?
pályakezdő kidubó kisebb baráti társasághoz csatlakozna
Hi All!
Csatlakozom. Nincs vmi jó ki'duB'ó ismerősöd, hogy teljes biztonságban legyünk?

kutya.: jobbulást!
Hoppá, remélem még olvasod.
Szóval tele van az ember. Legalább egy kék RS -sel volt?
A hétszázat értettem, csak az zavart meg, hogy önrésznek tituláltad, nem is értettem a maradékra minek hitel.
Hitelről egyébként annyit, hogy jelenleg a legolcsóbban az ingatlan fedezetű hitelt lehet megúszni. Hátránya, hogy ingatlan fedezet esetében juthatsz hozzá, előnye, hogy ez a legolcsóbb, kb 8 nap alatt ez is meg van. Még megnézünk ezt - azt, de a mostani szituban nem biztos hogy lesz ennél olcsóbb.
Ami nálam van, az is vihető: sőt valószínűleg viszik is. Már kipróbálta az ember, meg is tetszett neki, és a kifizetésével sem lesznek gondjai ( egy kb. öt napos Octavia RS-sel jött )

Az ára 1.150.000.- , de természetesen Neked ettől kedvezőbb összegbe lesz, a végleges ár szerintem még egy százassal ez alatt lehet. Az kb. a beszerzési ár, de pl. ha egy jó hitelkonstrukciót ki tudtok találni ( jelenleg még nem megvehető hitelre ) akkor szívesen odaadják a bejövő áron, cserében a közbenjárásért.

Nekem kb. 700 fog hiányozni az árához, ezért írtam ezt az összeget.
Hát mi van magávaa ? Vérnyomás problémák,kreatin túltengés? Azé az nem jóféle kitartás,a kórházban semmit nem beszedni az orvosságot csak nyitott ablaknál szíveskedjen bevenni imitálni... egy határozott mozdulattal elhajítá a feje mellett ki az udvarra s eztán möhet a nagy pohár víz óriási kortyolgatással garantált a javulás
Pécs szép város.......egyébként, jó, tudom,maga nem kinten lössz hanem benten kitartás
Csütörtökön Zagar konci a Corivnitetőn! Aki akar jöjjön!
Már dolgozom rajta, de nem olyan egyszerű az mostanság.

Küldenél nekem e-mailben végleges árat, azt hogy mennyi lenne a beszállód?

Mi az hogy ezt? Ami most van nálad az is eladó, ára?
Hogy áll az a hitel ügyintézés?

Szívesen hallanék egy jó ajánlatot én is egy 700 körüli önrészre - ha most ezt megveszik tőlem cash, akkor leadom a rendelésem én is egy lemezfelnis Lexxonra.
Úr Isten, csak nem neked is quadbajod lett?

Na, félre a viccel, jobbulást és kitartást.
hívj fel légyszi, kérdésem lenne!