Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI ..
egy kis tanács kellene a köv. problémával kapcsolatban ...
fékbetéteket cseréltem a zizimben elöl , és most fékezéskor jobbra rántja a kormányt ...
Mitől van ez ?
Eddig nem csinálta..(a régi betétekkel..)
Járt már valaki így ?

széles utat,....
sziasztok, ha megkérlek titeket akit tudja mi a annak a weboldalnak a cime ahol átlátszó index,meg hátsoburát lehet rendelni elöre is köszi
Nekem komoly problémát okozott, hogy menet közben nem tudtam gyönyörködni az elejében.
Most már a lában közé nézek, és látok valami szépet.
www.tankpad.hu

(tankpadok/saját összeállitás)
Elég pofás, bár én vmi nonfiguartiv izét tennék rá. Mennyiért és hol?
Hi All!

Egy-két fórumos barátunknál felmerült a tankpad kérdése .
Lebeszéltem a vásárlásról Őket , mondván, lehet csináltatni egyedit is (akár fénykép alapján, rendszámmal, márkajelzéssel, több formában, méretben), a bolti áron. Nézzük meg, mit tudnak ezek a padok.

Ma kaptam meg , amit rendeltem. Meglepően jó a minőssége , igaz nagyon sokat kellett rá várni (nov. elején rendeltem , de a gyártó szerint, ez nem általános ).

Itt vannak a képek:
Éjszaka kezdj el arrafel sündörögni viperával. Maszk nem kell, annélkül ijesztőbb a búrád!
jaa remélem előbb besz@rnak tőlünk...
A per geci drága az a gond. Tudod szakértő meg minden szar.
szét kell rúgnuk a seggüket, maister! hai!
na megyek edzésre
Hát meglátjuk mi lesz belőle
f.sszopók! ügyesen csináltad, ha ez kell nekik... köszönöm, Jaku - kizárólag heteró alapon
Lebasztam. Gyakorlatban telefonon semmilyen infot nem adnak a gecik. Utsó levél megy, fizetési felszólítással, PSZÁF fenyegetéssel azt ha nem sikerül akkor max. per.
még mindig nem hiszem de baze, azért ezek is rátesznek 20%-ot és engednek 10-et
az én kupakom itt 1000-rel drágább, mint tavaly
KBC lesz belőle sztem a superzone-nál...
azbeszmegbaszta!
Jah igen Dub! itt a bukóm, most akciós! (tudod amit nem hittél el hogy létezik)
http://www.imet.hu/index.php?c...
Basznám én ha nem basznának felvenni a kibaszott telefont! Bazd+
ketseg! leb.sztad a tirt
Mész eltöretni a bordád? kis mazó!
Dani, rájöttem, este én edzeni megyek, szóval nem leszek.. rejtsem el a műanyagokat
a kertben?
Ez a kemény!
Szerintem nem aszfalton ment a csávó, hanem valami krosszmocival.
Láttam a bécsi képeket! Biztos jó kis kirándulás lehetett, de azért az én szombatom se volt kutya Mit vettetek még a Dani kesztyűjén kívül?
Ez gáz!

Ha már a drótkötélnél tartunk.
Budapest felé azt hiszem a Váli völgynél az egyébként sem motorosbarát szalagkorlát egy kb 4 soros kifeszített sodrony "korlátban" folytatódik. Remélem nem szeletel fel senkit, de kíváncsi lennék arra az idiótára, aki kitalálta. Ha valaki esetleg tudja a miértjét ne habozzon megosztani velem.
Nem az enyém - Katáé
Szeretnéd elveszíteni még a kis fehér pepsis kocsidat is?