HI ..
egy kis tanács kellene a köv. problémával kapcsolatban ...
fékbetéteket cseréltem a zizimben elöl , és most fékezéskor jobbra rántja a kormányt ...
Mitől van ez ?
Eddig nem csinálta..(a régi betétekkel..)
Járt már valaki így ?
Egy-két fórumos barátunknál felmerült a tankpad kérdése .
Lebeszéltem a vásárlásról Őket , mondván, lehet csináltatni egyedit is (akár fénykép alapján, rendszámmal, márkajelzéssel, több formában, méretben), a bolti áron. Nézzük meg, mit tudnak ezek a padok.
Ma kaptam meg , amit rendeltem. Meglepően jó a minőssége , igaz nagyon sokat kellett rá várni (nov. elején rendeltem , de a gyártó szerint, ez nem általános ).
Lebasztam. Gyakorlatban telefonon semmilyen infot nem adnak a gecik. Utsó levél megy, fizetési felszólítással, PSZÁF fenyegetéssel azt ha nem sikerül akkor max. per.
még mindig nem hiszem de baze, azért ezek is rátesznek 20%-ot és engednek 10-et
az én kupakom itt 1000-rel drágább, mint tavaly
KBC lesz belőle sztem a superzone-nál...
Ez a kemény!
Szerintem nem aszfalton ment a csávó, hanem valami krosszmocival.
Láttam a bécsi képeket! Biztos jó kis kirándulás lehetett, de azért az én szombatom se volt kutya Mit vettetek még a Dani kesztyűjén kívül?
Ha már a drótkötélnél tartunk.
Budapest felé azt hiszem a Váli völgynél az egyébként sem motorosbarát szalagkorlát egy kb 4 soros kifeszített sodrony "korlátban" folytatódik. Remélem nem szeletel fel senkit, de kíváncsi lennék arra az idiótára, aki kitalálta. Ha valaki esetleg tudja a miértjét ne habozzon megosztani velem.
egy kis tanács kellene a köv. problémával kapcsolatban ...
fékbetéteket cseréltem a zizimben elöl , és most fékezéskor jobbra rántja a kormányt ...
Mitől van ez ?
Eddig nem csinálta..(a régi betétekkel..)
Járt már valaki így ?
széles utat,....