Válaszd ki az évjáratot, és az alapján tudsz rendelni a www.biker-world.hu ról
a hengertalptömitést csináltatni kell, ezért kb 2 hét alatt jön meg, a kettő együtt postaköltséggel kb 15ezer lesz
hi...
Azt szeretném tőletek kérdezni , hogy hol kapok hengertalp és hengerfejtömítést a 400-as zzr-hez .
Utánnanéztem a neten de semmi érdemlegeset nem találtam ...
Ti hol szoktátok beszerezni ezeket a dolgokat ?
üdv .
Ne viccelj!
Csak meg szerettem volna nézni, ahogy a varrógépen készíted Nekünk a jó kis bőrkabikat, kesztyűket.
Egyébként meg (motor)szalon képes voltál. Nem értem miért szavatkozól.
Nekem a 17:00 nagyon "koran" van, de egy esti olyan 19-20:00 kornyeki forralt borozas es esesek megtekintese teljesen megfelelne . Kis esti "lodorges" esetleg billiard vagy akarmi is belefer!
Holnapi poker az tutti, lemondtam az osszes uzleti vacsorat es kulfoldi utaim .
En vasarnap delutan megyek meglatogatni a fekete ordogomet es beinditom egy kicsit had duborogjon es ha nem lesz nagyon nyalkas az ido akkor egy par korocsket ott a kornyeken, csak hogy erzzuk egymast egy kicsit .
Haligali!
Sajnálatos módon holnapra egy nem várt halaszthatatlan családi elintéznivalóm közbejött, ezért a holnapi korcsolyázásra nem tudok jönni.
Ellenben a szombati poker partyra jövök. Úgy is ma találkoztam Duß barátunkkal, úgy hogy valószínüleg vele fogok érkezni a kártyára.
Jó csúszkálást holnapra, és bocsi, hogy visszaléptem.
Nekem nincs. bontóban vehetsz ilyet,valószínüleg ettől ugrott el a vezérlésed is.olajfurat eltömődés lehet ha csak egy tőke gázos, de keress fel egy szerelőt inkább
a 12032A jelűre gondolok ami legfelül van , úgy látom az a szívóoldal felöli ...
Na nekem az szorul , de csak egyetlenegy szelepnél, s azon látszódik is (a kopásán) hogy ütötte a tengely ....
mondjuk nyár vége felé ,kezdett csörögni is picit ...
visszatérve ...
Van Neked ilyen ?
vagy hol tudok szerezni ?
lehet bontóban is , külön is , vagy csak újat érdemes venni bele ?
hi ...
Én is megpróbáltam beindítani a ZZR400-ast.Mondanom se kell semmi ...
Levettem a hengert ...
A vezérlésem 1 foggal elment ...ez mitől lehet ? Nyúlik ennyit a lánc ?
Ezáltal a kipufogószelepek nem időben zártak így a kompresszió elment a levesbe ...
Ezután kiszedtem a szelepeket mondanom sem kell végig ráégett a retek....
Most csiszolhatom be őket egyenként ...
jah és még egy érdekes dolog a 4.henger egyik szívószelepénél a pasztilla (nem tudom lehet hogy nem ez a neve, a vez tengely ezen a "kupak " alakú izén keresztül nyomkodja a szelepet.) szorul .
Nah röviden ennyi a téli indításról ....
Lehet ilyen pasztillát külön is venni ?vagy csak készletben ?
Vagy van ilyen fölös valakinek ?
ZizZeR
Peeter
tHUNder
duB
dani... ?
+2 fő
+2 fő ?
Többen kérdeztétek, hogy szombaton mikor:
19-20 óra között.