Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raktam fel egy 12V-os számítógép ventit a fesszabályzóhoz! Kíváncsi leszek rá, hogy mit produkál!
Szia,
tudok segíteni. A detektor gyakorlatilag értelmetlen, csak blokkoló va nálam - a motoros szettek 35 000 -től indulnak, amit én is használok az bruttó 45 000 Ft, kb 1-2 hetet kell várni rá.

Kis irodalom hozzá: a blokkoló továbbra is legálisan használható, és a Magyarországon rendszeresített lézeres sebességmérőket hatékonyan blokkolja szemből és hátulról is, a motorra 1-2 óra alatt felszerelhető a kütyü.

Keress nyugodtan, ha rendelnéd, vagy ha további kérdés van, akkor a fenti cikkek hozzászólásai között jelezd kérlek, ott nagyjából egy helyre összeszedjük a felmerülő kérdéseket.
Jó napot Mindenkinek!
Kutya.
Fiveurban Téged ajánlott, hogy tudnál esetleg segíteni lézer detektor vagy blokkoló beszerzésében!
Ha így van akkor a segítséget megköszönném!
Már nem is emlékszem mióta, Rétságra járok műszaki vizsgára. Egyáltalán NEM kell odatelefonálni, és a motorok soron kívül mennek. Ráadásul oda-vissza kanyargás, ajánlom mindenkinek, aki teheti.
natürlich...
igen, most korai kezdés, és délután a szokásos Szelidi-tó.
Hú bejó volna, egy délutáni kakucsolással, vagy tóparti pizzázással összekötve. Legalább 20fő azúgymár egésznapos.? estére még oda is érek
Bójaparty, Vol. 2

A helyi rájderek jelezték, h lenne igény a tavaszihoz hasonló gyakorlásra. Ha legalább húsz fő összejön, akkor felőlem mehet, letakarítjuk a helyet, kibójázzuk stb.

Jönnétek -e dölöngélni, ez a kérdés!
Probléma megoldva, 15 -ig jó vagyok.
Az enyémen még van egy hónap műszaki, rákérdeztem egy helyen, hogy mennyi lenne, mikor hozhatnám: mondták hogy akár azonnal Eddig nkhhoz vittem, ott 2-3hétre előre adtak időpontot, ha közben lejárt akkor használhattam tovább az ott kiadott papírral, de csak belföldön. Szerintem kérdezz rá több helyen, és ha ma-holnap vállalnák menj oda vele, és lehet szerelned-várnod sem kell. A gumit meg gondolom úgyis cserélnéd heteken belül 1mm vagy mennyi kell, meg még bőven lehet rajt
Na régen ez pont nem így volt, ezért kérdeztem!
Ha az érvényesség lejárata előtt bejelentetted vizsgára, akkor addig az időpontig ugyan úgy használhattad tovább.
Hogy miért kell bejelenteni? Lent már írtam, hogy időhúzásból.
Későn vettem észre, hogy szombaton lejár a műszakim és jelen állapotában a motor biztos nem megy át a sima műszakin (sportdobok, xenon, kopásjelzőn lévő gumik), többért pedig nem szeretném megvásárolni.
Így nyernék egy kis időt és nem kéne addig a garázsban porosodnia.
a műszakid addig érvényes, ameddig a bejegyzés szól, nem hiszem, h lenne bármilyen engedmény, főleg, hogy kell a pénz a szerveknek...
egyébként minek bejelenteni? nálunk olyan a pangás, h szólsz, mennék műszakira, és másnap reggel mehetsz is.
Hogy mi lenne értelmes, az ebben az országban baromira nem számít.
Valószínű NKH lesz, de egyenlőre csak az időt akarom húzni.
Szankciót nem tudom, gondolom pénzbírság, mint szgk-nál.
Így lenne értelmes, egyébként mi a szankció a műszaki nélküli motorolásra? Hova viszed F-váron?
Haló! Van itt valaki?

Ha lejárat előtt bejelentem műszaki vizsgára a motort, a vizsga időpontjáig érvényes marad a forgalmim, mint évekkel ezelőtt?
atyaisten.....anyáááám.....
én 150/70-essel használom a hatkilóst , nekem nagyon bejött, h több a szabadmagassága a motornak, és hogy könnyebben átdönthető a vékonyabb hátsó gumival.
PilotRoad2 van a hatkilóson, és PR3 a tizennégyesen, maximálisan meg vagyok elégedve mindkettővel.

Pilot Road 2 tapasztalatok, és a Pilot Road 3, négyezer kilométer után.

A tesztek végén ott az elérhetőség is, talán ők a legolcsóbbak a beszerzésben, házhoz küldik egy napon belül.
Elterjedt az. Bármelyik gumis elküldi a cuccot utánvéttel, gugli a barátod.
Én is szeretem ezt a játékot.
http://static.rbytes.net/full_...
hello

egy par hasznalt gumit keresek zzr 400 ra 120/60 zr17 160/60 zr17
Szolnok es korzete , ha van vkinek otlete szoljon koszi :)
a 160 as gumi nem vmi elterjedt , hatulra mit lehet me'g felrakni ?

koszi
Tegnap csaptam egy Nyíregyháza-Szeged-Nyíregyházát.
Sok hegyet nem láttam...
A vége felé már éreztem, hogy kellene egy kicsit emelni a kormány
magasságán (a fék-, kuplugkar állása miatt is, nekem kicsit laposan állnak, fel kell nyúlni értük).
Van valakinek 1100-ashoz olyan mintája, ami 2-3 centit emel a csutkákon? Amit ha felrakok, nem kell a bovdenekkel szórakozni.
korzikai emlék...
Kawasaki ZZR 400 600 bontott alkatrészek ELADÓK!
Bal első index: 2.500.-
Jobb oldali gyújtás fedél/dekli: 4.000.-
Bal oldali lábtartó: 6.000.-
Műszerfal körüli idom: eladva
Bal oldali folytatása (zárható rekesszel) sérült: 2.000.-
Bal oldali generátor dekli (nincs a képeken): 10.000.-
Köszönöm a választ!
Ma is tanultam valamit!
Felhasználás-függő: tojás, ha gyorsan fordulsz, mert döntve nagy a futófelület, és lencse, ha átlagosan, mert nem billen be a kanyarba.
Az "új" 250-es Ninján Bridgestone BT39 van, szerintem az a ZZR-re is tökéletesen megfelel. Gyári méretek: 100/80, 140/70. Még arra érdemes figyelni, hogy az első és a hátsó gumi profilja nagyon ne térjen el egymástól, ideálisan párban legyenek.

http://www.bridgestone.eu/tyre...