Kockára fagyás detto... Reggel 6kor indultam a vonatra, nem tudom mínusz mennyi volt, kiba.... fáztam, de van aki bírja a hideget: jött velem szembe egy srác motorral! Plexi nyitva, vörös arc, a kanyarban csak derékból mozgott (sztem befagytak a szemgolyói is), mikor körülnézett, de motorozott, basszus...
Igen hétvégére 17 fokot mondanak... végre... Már kezd alakulni...
Csak aztán ne hóesés váltsa fel!
Skyfox kitartás, türelem...
tudom, hogy nehéz, de nézd a jó oldalát:
Mire elkészül a motorod, tartósan jó idő lesz, lesz egy szuper minden bajtól mentes kis motorkád, és még nagyobb lesz a mosoly az arcodon, mint most, hiszen az a Te napod lesz!
addig Yutube...
Ma hívtam Áront. Azt mondta pénteken, vagy jövőhét szerdán lát neki szétszedni. Aztán majd hív, hogy mi merre hogyan. Lassan beindul a feltámasztása "Ursulának" is (a rendszám betűiből neveztem el)
Kint gyönyörűen süt a nap, de még hideg van... :(
Reggel mínusz 5 fok volt, majd be fagyott a ...
Csalóka még nagyon az időjárás, pedig jó lenne, ha már végre jó idő lenne TARTÓSAN!
egy ujabb kérdés nem tudom láttad e ami bali 105 az alkatrészek kőzőtt hirdet. fék és kuplung karokat és tűkrőket az akérdésem neked forrásod egy kicsit olcsobban
Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek, és sokkal jobb volt élőben is találkozni már, mint itt írni. Szabadszájú vagy, de ez neked most már határozottan állíthatom, hogy jól áll.
A virágot nagyon szívesen. Máskor is.
Annyit tudtam volna még beszélgetni Veletek, csak nem akartam már zavarni, és engem is vártak. Remélem mielőbb teljesül az a régen emlegetett hekkezés, mert már én is alig bírok magammal. Holnap talán fel is hívom Áront és érdeklődök.
tHUNder! Köszönöm a sok jó tanácsot! Van néhány mondat ami szerintem örökre bennem marad és gondolok rá, ha esetleg elgurulna a gyógyszer.
Köszönöm szépen a kölcsön dobot a vizsgára...
Tudod, hálám üldöz...