Ohh, jahogy szülinapozás lesz?
Akkor ott a helyünk! Szerintem tök korrekt hely, árak és kinézet terén, úgy hogy rám számíthatsz, és Tied leszünk a hétvégén fórumostul!
Megjöttem én is!
Billi, a vasárnap eddig tényleg nagyon jónak igérkezik. Thundrabugyis köcsögök, bkv ellenőr a kocsin, havazás (közben már azt is mondtak hétvégére), úgy hogy tuti hogy nem hagyom ki! Szombatra mit tervezel? Gödöllői gyalogtúrát?
Thunder, lehet hogy szégyenszemre kénytelenek leszünk kocsival menni!
Üdvözlet új fórumtagunknak is! Szép motor, és remélem ilyen is lessz a felújítás után.
Többek közt az én szülinapomat ünnepeljük a szintén motoros barátokkal a Ráday kupolában szombat este... (ezért tudunk csak késő délelött, indulni Győrbe...)
Szóval ott kéne lenni és velem együtt ünnepelni, iszogatni, jól érezni magatokat. Tudom, hogy ez bonyolút és nehéz feledet, de szeretném, ha megpróbálnátok...
mindjárt belinkelem, a helyet, (árakat)...
Szóval nincs kifogás, a hétvégétek az enyém...
Na persze Zizzert is megünnepelhetnénk, ha már...
NA listát kérek, ki jön?
Zizzer, mert ő az egyik ünnepelt (kötelező a megjelenés)
Kill Bill (csak)
Én addig megkopasztom magamat a fodrásznál, és hozom a Kawa satyóm. Legalább egy kis moci feelingem legyen. Bár lehet megint felenged tHUNder maga mögé a gépre, múltkor is hogy élvezte máááá.
Hu tokeletes, en ulok a jegpalya szelen, forro borral a kezemben es fenykepezogeppel, ti potyogtok , nekem a konnyeim es fenykepezek ezerrel , aztan felrakom h masok is jokat nevessenek .
En benne vagyok hogy menjunk, barmivel, barhova, barmedig , fenykepezo van, mehetunk
Oszinten, nem gondoltam hogy enyire kapos lesz az otletem, en fenykepezgetni szeretnek, Gyorbe csak 1x voltam atfutoban, regen. De barhova mashova is mehetunk, kozelebb is, nem tom gyalogos erdo turara menyire kaposak a motoros urak ?
Ja es holgyek
Na szval, ha nagyon hideg, nekem is van autom igy mar 2x4-en is mehetunk, KillBill a benzint illetoen a beszallas elott, mint a metroban, elkered a "jegyeket" , 4-esben mar nem veszes a tank .
Hmmm, en mocikkal gondoltam, max 3 oras napos idoben, de ha te (ti) ilyen egesz napi programot akartok akkor Peeter lehet meg kene gondolnunk a szallitasi eszkozt ?
Bulizunk!
Együtt a banda, poénok, egy kis melegség..., ebéd Tyvinél, megnézzük az apátságot, sétálunk a vizivárosban, jól érezzük magunkat... ;o)
Az Aranypart gyönyörű, esetleg csináltatunk egy két ZZ-R-es tetkót
Még valami kérdés?
Remélem felkeltettük érdeklődésedet!
Mielött megkérdeznéd, hogy hány órára érünk haz, későn, nagyon későn... ;o)
Index burak gyorsan es relative olcson: http://nagyvas.hu/motorosbolt....
Alkatresz - elektromossag - iranyjelzo - motor katalogus es itt mar akkor kawa 400-750 ccm es a zzr 600 93.
En lecsereltem a sargakat feherre, sztem nem fognak egy mukkot sem szolni a muszakin miattuk, lehet el kene adnom a sargakat ? Ha vki vesz nekem fehereket helyettuk akkor kapja cserebe a sargakat. Es van hatso piso fek is, azt is feher valtozatert cserbe adom.
Zizzert is kéne értesíteni... tugyon már róla...
Mindenki jöjjön, jó buli lesz...
Peti feírlak a listára...a BW-n