Már nem beszélhetek magam ellen, és a helyre is kíváncsi vagyok, tehát Motorock!
Cserébe viszont felajánlom, hogy bárkit elviszek a kocsimmal ingyen és bérmentve, aki befér, egy hely már foglalt Péternek...
Cserébe a kellemetlenségekért és a távolságért. Természetesen buli után haza is fuvarozok mindenkit, kivevéve, aki Győrben lakik, mert az bazi messze van és szombaton reggel vizsgázom...
Szóval akkor megyünk, mert akkor azért oda kéne szólni...
Jól van Duß, tudtam én, hogy számíthatok rád a csövezés terén! Ott legalább a sör is hűtve lesz, amilyen hideg van! :D
De ma este, már tuti biztos idő és hely kell, mert nehogy már péntek délelött derüljenek ki a dolgok!
Nem feladni ! Ha dontetlen a "szavazas" akkor te mint otlet attya dontesz vagyis a szavazatod ket pontot er es ha nincs a tropikariumba akkor vmelyik masik ilyen egy osszegert eszem-iszom.
Ez a demos-kratos , gyerunk tobbiek is szavazni ! Az fontos hogy menjunk
Hall"stennek semilyen csata nincs , mert a legfontosabb kerdes mar reg eldolt, mogyunk, aztan hova az majd eldol
Demokracia rulezz
Tessek a tobbieknek nem kibujni a szavazasbol, nincs tartozkodas
Szavazzatok vagy monyon le, monyom le, monyon le
eben a bizonytalanságban olyan vagyok mint a vasorrú bába a mágnesviharba de talán az is elöbb kikeveredik belőle mit mi de ha eldőlt szóljatok mindenképp
Hat igen, hova, nekem is amint mondtatok a tarsasag a fontos, a hely lenyegtelen. Ha kellemesebb ido lenne akkor csovezes (mocikkal, nana), ha nem szeretnek meginni 1-2 soriket akkor a dunakalasz vagy barmilyen videk, igy en akkor a tropikariumra rakom a pottyot:
Most már hogy vészesen közeledik a péntek 6 óra, és leadom a szavazotom a Motorock mellet.
Azért mert: -ilyen helyen még nemvoltam, -a trófeába igazából bármikor mehetünk, -ha már motoros társaság indul valahova, akkor legyen motoros hely... Remélem senkit nem bántottam meg szavazatommal, elvégre demokrácia van.
Még én sem voltam ott, de van térkép a honlapjukon...
Csak oda találunk.
Így megfelel?
Budapesten merre laksz?
Mi Péterrel Gödöllöröl indulva a 16 keren keresztül megyünk.
Pl Örs jó lenne, vagy merre leszel?
Ha lehet.
Ne hogy lemaradjunk...
Én már nagyon kíváncsi vagyok...
Ennyi ZZ-Ressel még soha nem találkoztam...
Na hali.
Trófea:
Jakuza, tHUNder, Zizz
Motorock:
duß, Peeter, tivy, Kill Bill
Akkor holnap 6-kor találkozunk a Motorockban?
Már nem beszélhetek magam ellen, és a helyre is kíváncsi vagyok, tehát Motorock!
Cserébe viszont felajánlom, hogy bárkit elviszek a kocsimmal ingyen és bérmentve, aki befér, egy hely már foglalt Péternek...
Cserébe a kellemetlenségekért és a távolságért. Természetesen buli után haza is fuvarozok mindenkit, kivevéve, aki Győrben lakik, mert az bazi messze van és szombaton reggel vizsgázom...
Szóval akkor megyünk, mert akkor azért oda kéne szólni...
Remélem nincs harag.
Üdv Kill Bill.
De ma este, már tuti biztos idő és hely kell, mert nehogy már péntek délelött derüljenek ki a dolgok!
Remélem sikerűl dönteni, me egy jóó hideg sör azé" má jóó esne.
Szavazni!Szavazni!
tényleg csövezés lesz, hm ez még mindig teccik
Ez a demos-kratos , gyerunk tobbiek is szavazni ! Az fontos hogy menjunk
Trófea:
Jakuza, tHUNder, Zizz
Motorock:
duß, Peeter, tivy
Trófea:
Jakuza, tHUNder, Zizz
Motorock:
duß, Peeter
Hogy igazságos legyen a szavazatom: a motorock is jó helynek tűnik.
Az időpont az már tuti (nov. 2.)?
Demokracia rulezz
Tessek a tobbieknek nem kibujni a szavazasbol, nincs tartozkodas
Szavazzatok vagy monyon le, monyom le, monyon le
Trófea:
Jakuza, tHUNder
Motorock:
duß, Peeter
Csövezés
Mennék én is erre az éttermi balhéra.
Trófea:
Jakuza
Motorock:
duß, Peeter
Csövezés
Azért mert: -ilyen helyen még nemvoltam, -a trófeába igazából bármikor mehetünk, -ha már motoros társaság indul valahova, akkor legyen motoros hely... Remélem senkit nem bántottam meg szavazatommal, elvégre demokrácia van.
Jakuza
Motorock:
duß
Csövezés
Így ébrettél reggel?
teccik a motorock is, trófea is jó, ha társaság mellette dönt.
döntsön a többség!
Trófea:
Motorock:
duß
Csövezés