Udv, abbol h ez a 4-ik zzr-ed latom vegre nem vagyok az egyeduli zzr orult (nekem ez a harmadik ). A kepen komolyan csillog vilog a zizid. Elege kemenyen serultel akkor, remelem teljesen felepul a bokad is, ki ne hagyd a gyogytornat. Engem egy holgy tolt le az utrol tavaly es az uj 1,5 honapos 3eKm-es Zizit totalkarosra torte, nekem csak a bal lapockam tort el. Szval nagyon zserencsesen usztam meg, ugy is veszem h a moci "meghalt" helyettem, atvette az osszes leheto serulest. Mint telefonban mondtam sikerult levadasznom az utolsot es ugyanolyat .
Dani-t keresd meg a javitasokkal kapcsolatban es ugye amit mondtam az ebay-eket meg visszanezni a forumban a bonto cimekert.
Hát a mocin a fejidom ,kapott ,a jobb oldali ülés alatti idom vége +indexek jobb kipufogó dob és a jobb közép idomcsík.
Nem kevés,de a futómű és úgy műszalilag nemsérült semmi,nincs villa csavarodás sem hajlás,igy jobbára műanyagdömpingben küzdök.Maradandó sérülés eddig úgynéz ki nem lessz ,bár a boka ugrócsontomban még mindig 2 csavar van és ennek már 7 hónapja ,de a csuklóm is helyre jött a törés után 4 hónapra ,úgyhogy a gázadás nem gond .Köszi a tippet a szakemberrel kapcsolatban.Majd felsveszem vele a kapcsolatot.
Sajnálom a történteket (szép a moc a képen) de örülök, hogy azért megusztad és felépültél (ugye nincs maradandó? moci mennyire lett lezúzva?). Szerintem keresd itt a fórumon dani...-t ő az aki szokott itt motorokat bütykölgetni (a gumifüstölés mellett).
Sziasztok!
A lehető legújabb emberke vagyok ezen a fórumon és köszönöm ,hogy eljuttam ide,kedves zzr-es kollégámnak(thunder)-nek köszönhetően mert bizony az ő invitálására vagyok itt.Végre egy összetartó csapat.
Sajna idén nyáron lezúztam a gépet ZZR 400-egy kamionos miatt aki úgy gondolta jobb ha az én sávomban jön,igy súlyos sérülésekkel még most is sántikálva de már a garázsban bütykölgetve a gépet készülök a jövő nyárra.18 éve motorozom ez a 4 ik kawa zzr -em és az első esésem.Ha valaki tud egy jó fényezőt az kérem jelezzen.Meg valami jó műanyagos is jöhetne igazán(hi-hi)!
Balesetem után kérdezték sokan ülök-e még motorra:
Válasz:Azt a lovat amelyik egyszer ledobott,megkell ülni mégegyszer!
Remélem még vagy 40 évig motorozok veletek eggyütt!
Mindenkinek kellemes szép napot kívánok!
A motorozás mesterfokon-t már olvasta, és jóó! Érdekes dolgok vanna benne, tudom ajánlani, de a tavalyi 6e forintos ára csak feljebb mehetett, akkor már inkább abból a pénzből benzint veszek, és saját bőrömön tanulok!
Jobb a békesség, inkább fent tartok maganak egy helyet, mint hogy ne menjek!
A két délceg barátod meg biztos megszavazza, hogy jöjjek a melegben!
És ííígérem nem eszem több lovat!
Hülyébb csaknem leszel tőle , jobb mintha kötelezőket olvasnál, de nemhiszem hogy megelőznél mindenkit , legfeljebb majd tudod hogy mit kellett volna máshogy csinálni, amikor csúszol az úton ! Nézzél on-board felvételeket, meg a Perec is ajánlott hogy ne száguldozz felelőtlenül. Télleg, mióta végignéztem, lassabban megyek és több benzin marad
Hali!
Szeretnék a hosszú téli hónapokra könyvet rendelni.
Mi a véleményetek a "Motorozás Mesterfokon"-ról ill. a "Motorgia"-ról.
Érdemes?
Mindenkit megelőzök tavasszal, ha elolvasom?
Billi, Te már annyiszor mondtad, hogy jössz, meg minden, de csak egyszer lássam! Szívesen látnálak, hogy ellásd a bajom.
Bár nézem az előrejelzést, és lehet hogy inkább a Puncimercidet választom, mert 6 fokban és esőben nem egy leányálom (még ha leszbi is ) motorozni. De végülis még csak hétfővan. Péntekig még sok homo, azaz hogy víz lefolyik a Dunán!
Thunder, én egész nap kapom a vitamint intravénásan!
tHUNder. Kösz az infót, a német e-bay-on már néztem, ott csak utánnyomott új van 79€-ért, és azt is festeni kellene. Az itthoni bontókat végigjártam telefonon. Sehol semmi. Mindenhol csak igérgetnek. Az amerikaiakat nem ismerem, meg hát nem is szpíkelek englisül.:) Azért köszi!
Széles utat!
Müvek
Igen Tivy, de mivel mi elutazunk hozzád, mivel tapasztalataink alapján, hegy nem megy a Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez..., ezért mi álljuk az utiköltséget, te pedig az ebédet és a szórakoztatásunkat...
(na ez csak vicc volt, de jól hangzik..., áljuk aTe utiköltségedet is... )
Az irigyseget vallalom, egyszerubb lenne az eletem mint igy, hidegen
Vitcz-ide meg vitczoda, akkor menjunk ? Latom nem alszotok, 7i7es vege, mind vissaultunk a szamgephez . KillBill miatt vasarnap a nap. Mind1 mi lesz de ugylatszik mindenki benne van hogy vmi legyen. Am legyen .
Peeter te hany cseppet szedsz ? En 20-25 + egy c vitamint, 1x naponta
áruljátok mán el, mert hiányoztam erről az óráról, mi a terv Győr címszó alatt?