Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebéded nem vitted magaddal reggel

áruljátok mán el, mert hiányoztam erről az óráról, mi a terv Győr címszó alatt?
Üdv gettoboy és a többiek!

Zsír tű penge kis géped volt... ;)
Remélem még valaha az lesz...
Jól gondold meg ezt a bandát, mert szerintem nem 100-as itt senki...

További szép napot, üdv Kill Bill.
Udv, abbol h ez a 4-ik zzr-ed latom vegre nem vagyok az egyeduli zzr orult (nekem ez a harmadik ). A kepen komolyan csillog vilog a zizid. Elege kemenyen serultel akkor, remelem teljesen felepul a bokad is, ki ne hagyd a gyogytornat. Engem egy holgy tolt le az utrol tavaly es az uj 1,5 honapos 3eKm-es Zizit totalkarosra torte, nekem csak a bal lapockam tort el. Szval nagyon zserencsesen usztam meg, ugy is veszem h a moci "meghalt" helyettem, atvette az osszes leheto serulest. Mint telefonban mondtam sikerult levadasznom az utolsot es ugyanolyat .
Dani-t keresd meg a javitasokkal kapcsolatban es ugye amit mondtam az ebay-eket meg visszanezni a forumban a bonto cimekert.
Hát a mocin a fejidom ,kapott ,a jobb oldali ülés alatti idom vége +indexek jobb kipufogó dob és a jobb közép idomcsík.
Nem kevés,de a futómű és úgy műszalilag nemsérült semmi,nincs villa csavarodás sem hajlás,igy jobbára műanyagdömpingben küzdök.Maradandó sérülés eddig úgynéz ki nem lessz ,bár a boka ugrócsontomban még mindig 2 csavar van és ennek már 7 hónapja ,de a csuklóm is helyre jött a törés után 4 hónapra ,úgyhogy a gázadás nem gond .Köszi a tippet a szakemberrel kapcsolatban.Majd felsveszem vele a kapcsolatot.
Üdv a brancsben!

Sajnálom a történteket (szép a moc a képen) de örülök, hogy azért megusztad és felépültél (ugye nincs maradandó? moci mennyire lett lezúzva?). Szerintem keresd itt a fórumon dani...-t ő az aki szokott itt motorokat bütykölgetni (a gumifüstölés mellett).
Sziasztok!
A lehető legújabb emberke vagyok ezen a fórumon és köszönöm ,hogy eljuttam ide,kedves zzr-es kollégámnak(thunder)-nek köszönhetően mert bizony az ő invitálására vagyok itt.Végre egy összetartó csapat.
Sajna idén nyáron lezúztam a gépet ZZR 400-egy kamionos miatt aki úgy gondolta jobb ha az én sávomban jön,igy súlyos sérülésekkel még most is sántikálva de már a garázsban bütykölgetve a gépet készülök a jövő nyárra.18 éve motorozom ez a 4 ik kawa zzr -em és az első esésem.Ha valaki tud egy jó fényezőt az kérem jelezzen.Meg valami jó műanyagos is jöhetne igazán(hi-hi)!
Balesetem után kérdezték sokan ülök-e még motorra:
Válasz:Azt a lovat amelyik egyszer ledobott,megkell ülni mégegyszer!
Remélem még vagy 40 évig motorozok veletek eggyütt!
Mindenkinek kellemes szép napot kívánok!
Na azé...

Nekem is megvan az a könyv pdf-ben. elég fasza olvasmány.
Ha jó idő lesz mehet Győr de csak ha jön a kis Dußom
Tudom, hogy tök rendes vagyok!

Majd meghálálhatjátok...
Köszi Kill!
Zizzer!

Nekem meg van a Motorozás mesterfokon című könyv számítógépen!

Majd átküldöm neked, ha nem felejtem el, ha még is emlékeztess, addig is mindenkinek:

Szóljon, akinek esetleg még kell.

Lista :

Zizzer
?

Péter:

Megvárom utastársaim véleményét!
Demokrácia van, nem hagyhatom ki őket a szavazásból....
Ami jár, az jár... ;o)
A motorozás mesterfokon-t már olvasta, és jóó! Érdekes dolgok vanna benne, tudom ajánlani, de a tavalyi 6e forintos ára csak feljebb mehetett, akkor már inkább abból a pénzből benzint veszek, és saját bőrömön tanulok!
Jobb a békesség, inkább fent tartok maganak egy helyet, mint hogy ne menjek!
A két délceg barátod meg biztos megszavazza, hogy jöjjek a melegben!
És ííígérem nem eszem több lovat!
Hülyébb csaknem leszel tőle , jobb mintha kötelezőket olvasnál, de nemhiszem hogy megelőznél mindenkit , legfeljebb majd tudod hogy mit kellett volna máshogy csinálni, amikor csúszol az úton ! Nézzél on-board felvételeket, meg a Perec is ajánlott hogy ne száguldozz felelőtlenül. Télleg, mióta végignéztem, lassabban megyek és több benzin marad
Hali!
Szeretnék a hosszú téli hónapokra könyvet rendelni.
Mi a véleményetek a "Motorozás Mesterfokon"-ról ill. a "Motorgia"-ról.
Érdemes?
Mindenkit megelőzök tavasszal, ha elolvasom?
Na már kuncsorognál a meleg kocsimba befele mi?

Na het ezt meg kell vitassam két meleg ám, de bűbájos barátommal...

Majd szavazással fogjuk eldönteni sorsodat...

Áááááááá, nem haragszom a lóevés miatt...

Üdv KillBill.
Billi, Te már annyiszor mondtad, hogy jössz, meg minden, de csak egyszer lássam! Szívesen látnálak, hogy ellásd a bajom.
Bár nézem az előrejelzést, és lehet hogy inkább a Puncimercidet választom, mert 6 fokban és esőben nem egy leányálom (még ha leszbi is ) motorozni. De végülis még csak hétfővan. Péntekig még sok homo, azaz hogy víz lefolyik a Dunán!
Thunder, én egész nap kapom a vitamint intravénásan!
tHUNder. Kösz az infót, a német e-bay-on már néztem, ott csak utánnyomott új van 79€-ért, és azt is festeni kellene. Az itthoni bontókat végigjártam telefonon. Sehol semmi. Mindenhol csak igérgetnek. Az amerikaiakat nem ismerem, meg hát nem is szpíkelek englisül.:) Azért köszi!
Széles utat!
Müvek
Igen Tivy, de mivel mi elutazunk hozzád, mivel tapasztalataink alapján, hegy nem megy a Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez..., ezért mi álljuk az utiköltséget, te pedig az ebédet és a szórakoztatásunkat...

(na ez csak vicc volt, de jól hangzik..., áljuk aTe utiköltségedet is... )

Na ébresztő...húzok edzésre, majd este jövök...
nos ha tényleg győrbe jöttök akor bizti csatlakozom
az nics messze és nehéz elkésni is
mia? ki a homo?
Jakuzával járunk, de nem vagyunk homók

Na, hova kell menni és mikor?
meleg autod, ja ...
Hmmm, maskeppen ertettem a hideget, de latom almos vagy, magas volt a labda
Jo ejt

Mindenkinek
Keztek rinyálni a hideg miatt mi...
Jönnétek még az én jó meleg autómmal...

Egyébként nem vagyok homofób, még meleg bárba is szoktam járni néha... vannak leszbikus barátnőim...

Szóval srácok, ne aggódjatok, nem most látok majd először ilyet..., nem leszek zavarban...

Na megyek aludni. Pá.
Az irigyseget vallalom, egyszerubb lenne az eletem mint igy, hidegen
Vitcz-ide meg vitczoda, akkor menjunk ? Latom nem alszotok, 7i7es vege, mind vissaultunk a szamgephez . KillBill miatt vasarnap a nap. Mind1 mi lesz de ugylatszik mindenki benne van hogy vmi legyen. Am legyen .
Peeter te hany cseppet szedsz ? En 20-25 + egy c vitamint, 1x naponta