Szeva mikimuvek, lapozz egy kicsit vissza eleg sok bontot raktak be a sracok es kukkants be a nemet ebay-re meg az amcsi ebay-re (ott mint zx6e -t keresd).
HAli mindenkinek!
Alkatrészkeresés ügyében kihez kell forduljak? HA valakinek esetleg lenne 1993-as vagy fiatalabb ZZR 500/600 (400 is jó)-hoz bal alsó blokk melletti idomja, ami a generátorfedél előtt/mellett van, az keressen meg ha lehet. Érdekelne ez az idom, de sehol sem találtam eddig.
Köszi. Széles utat mindenkinek!
ki jönne győrbe? fagypont az fagypont, mit számít, legfeljebb 10 perccel többet melegíted a vasat...
Legyen egy győri kiruccanás! addig beszerzek pár termoalsot, stbstbstb...
En komolyan mondtam es motorral mennek . Csak eso vagy ho ne legyen a hideg meg le van sajnalva. Majd lasabban megyunk es surubben allunk meg. Mi van a te mociddal KillBill ? Mar leraktad ? Es nem erdemes felebreszteni teli almabol egy rovidke korre? Gyoriek nem nagyon jelentkeznek a temaval, megijesztettuk oket ?
Még senki nem kérte kölcsön, de nem filóznék rajta. Nem szívesen adom kölcsön... Bár egy ZZR-es haverral, az Alkesszal már cseréltünk egy kis hegyi szakaszra, de a saját a tuti!
De ha gondolod szívesen elviszlek!
Ezt az értéket egy bácsika mérte egy benzinkúton, vitt mintából. De a szerelőmnél már azért nem volt ilyen drasztikus érték! Szerintem ha a bácsika pár dioptriával kevesebbet használna, akkor nem nézné férre az adatot a műszeren! De most már faszán -32-ig jó, úgy hogy irány az északi sark! Jön még valaki?
Ezt a +12 fokot hol mertek neked? Adjal mintat a hutofolyadekodbol, megnezem, mi van benne... Mert akkor ez vagy valami techikai csoda, vagy Teged atvertek... (a viznek ha belekevernek valamit ugy alapjaban veve csak csokkenni tud a fagyaspontja, kiveve nehany extrem esetet)
Hali!
Hurrá van 1 világbajnokunk! Ezután már csak a rossi nállithatja meg:P
&rash! a durrogtatás kismértékben meg van engedéjezve, de láttam már olyat, találkozon, h bebaszott ember a 2 éves motorján ezt addig csinálta amig hengerfej bemondta az unalmast! ilyenkor a dob a legkisebb rossz, mert a hengerek kapnak egy picsa nagy löketet!
Egyszer csináld meg utána már ugyse lesz közönség, mert mindenki elrohan:P
Itt állat jo idő van! napsütés, meg 13 fok, el is megyek gurulni!
Széles utat
Az oké, hogy 0-án fagy, de marha alacsony koncentráció volt benne a fagyállóból! Amikor újratöltötték, 3 L fagyálló ment bele, meg a maradék víz. Úgy hogy szint már csak fagyálló csörgedezik az ereiben!
Nektek is jó reggelt!
Gratula Talma! Most volt? Én azt hittem, hogy délután fog menni! Na mindegy, majd megnézem az ismétlést.
A fagyállót nem én néztem saját kezüleg, de jobb is volt, hogy megnézettem, mert elvileg amennyi fagyálló volt benne, úgy +12 fokot bírt volna! Úgy hogy most már be lett lőve!
Bill, gondolom benzintyúkként már nem nagyon akarnál lejönni Győrbe? Vagy szerevezzünk autós túrát a Te kedvedért?
Ezt meg kell örökíteni!
Gondolom lesz mit.
Szóval marad a Punci Merci
A homókkal
Legealább mi tudunk majd beszélgetni!
Remélem, nem nyalják-falják egész úton egymást...
Nagggyon vicces
Petike, ellátom a bajomat, nehogy jövő hét szombaton Bill helyett hozzád menjek... ;o)
Vitamin... adok én neked vitamint!
Na, KillBill mi van a mociddal ? Vagy atalsz teljesen puha melegek szallitojanak
Alkatrészkeresés ügyében kihez kell forduljak? HA valakinek esetleg lenne 1993-as vagy fiatalabb ZZR 500/600 (400 is jó)-hoz bal alsó blokk melletti idomja, ami a generátorfedél előtt/mellett van, az keressen meg ha lehet. Érdekelne ez az idom, de sehol sem találtam eddig.
Köszi. Széles utat mindenkinek!
Upsszzzzzzzzz, lehet felreertettem, milyen kisangyalkak "gyartasarol" volna szo ?
Istenem de reg csinaltam, marmint angyalkakat a hoban :D 20-25 eve ? Tobsegetek meg apatoknal voltatok
vagyis inkabb:
Legyen egy győri kiruccanás! addig beszerzek pár termoalsot, stbstbstb...
De ha gondolod szívesen elviszlek!
Akkor szólj
Persze csak vicc volt, nem megyek más motorjával, ha nem muszáj...
Na lépek, mert kezdődik lassan az Üvegtigris...
Üdv Kill Bill.
Én simán benne vagyok, még motorral is. De ha te kocsival akarsz jönni...?
Megcsinálták a számítógépem...
Zizzer szerint Győr csak poén volt?
Ne szivassatok, én teljesen rákészűltem lelkileg...
Azt hittem hülyéskedünk egy jót a sétálóutcán, vagy felmegyünk megnézni az apátságot...
Stréberek, ne hogy má csalódnom kelljen...
Még a végén kiderül, hogy otthon ülő banda!
Télen kivel fogok angyalkákat csinálni...?
Na hali Kill Bill.
Be kell nyomnom egy két pálinkát, hogy én is ilyen fagyálló legyek.
Hurrá van 1 világbajnokunk! Ezután már csak a rossi nállithatja meg:P
&rash! a durrogtatás kismértékben meg van engedéjezve, de láttam már olyat, találkozon, h bebaszott ember a 2 éves motorján ezt addig csinálta amig hengerfej bemondta az unalmast! ilyenkor a dob a legkisebb rossz, mert a hengerek kapnak egy picsa nagy löketet!
Egyszer csináld meg utána már ugyse lesz közönség, mert mindenki elrohan:P
Itt állat jo idő van! napsütés, meg 13 fok, el is megyek gurulni!
Széles utat
Ma meg Üvegtigris 2.
Este 8 órakor TV2...
Ízirájder Öcsém, íííízirájder... ;o)
Gratula Talma! Most volt? Én azt hittem, hogy délután fog menni! Na mindegy, majd megnézem az ismétlést.
A fagyállót nem én néztem saját kezüleg, de jobb is volt, hogy megnézettem, mert elvileg amennyi fagyálló volt benne, úgy +12 fokot bírt volna! Úgy hogy most már be lett lőve!
Bill, gondolom benzintyúkként már nem nagyon akarnál lejönni Győrbe? Vagy szerevezzünk autós túrát a Te kedvedért?