Thundi, 21:00-tól kezdődik a Pesti élet!
Amilyen állapotba szerintem leszünk, biztos a fél társaság valahova még menniszeretne, én még nem tudom mit, hogy, mennyit fogok fogyasztani (alkohol), de majd meglátjuk. Társaságfüggő!
Megnéztem Sima Béla honlapját, hát én elvinném hozzá nyugodt szívvel a motoromat, max időpontot kellkérni tőle . Ahogy nézegettem a törött mocikat, egy kis villanyakrepedést simán megcsinál .
Húúú, végre nem esett az eső ugyhogy mentem egy kört, voltam nadrágot nézni, de csak xl-es volt, és max rendelésre tudnak hozni , hát még nem lesz akkor mostanában, bár fe kellene ugrani pestre, mert a shoxban 5ezrrrel olcsóbb .
Vidd el valaklihez aki ért a vázak vagy aluminium hegesztéséhez, talán meg lehet csinálni, bár én nem mernék igy menni vele, félnék hogy mikor kezd el chopperesedni az első villa(ezalatt azt értem hogy kihajlik előre).
Müanyagot ugy szokták meghegeszteni hogy kimunkálják a repedést, ugy hogy ne legyen szögletes, mert az ujabb repedések kiindulópontja lehet, és utána hegesztik meg. Gondolom igy működik ez itt is
Persze, mindenképpen megcsináltatom, csak azt nem tudom, mennyire lesz tartós a hegesztés. Olyan helyen van, hogy ha rajta van az idom, baromira nem is lehet látni, csak most leszedtük róla egy könnyű kis javítás miatt. Erre kiderült.
A hegesztés mellett van elrepedve, úgyhogy gyaníthatóan tényleg anyagfáradás. Szegény kis motorom... :(
Hát, nem volt könnyű az asszociáció?
Még régebben egy fórumtag berakott egy pár linket, hogy milyen filmekben szerepelt eddig ZZR, és nekem azért leesett, hogy a Kil Bill-be is a sárga ZZR-en szakított az Uma Thurman, de sebaj, lényeg, hogy megvan!
Szóval irány mulatni!
Kápráztassatok el srácok, mint az egyetlen ZZ-R es csajszit... (itt a fórumon)
De aztán a kocsimba nem belepiszkítani!
Kill Bill