Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak volt, rég volt Köszönöm az invitálást, de azt hiszem nem cserélném le a gépem semmire Egyelőre legalábbis
visszaolvasva az utóbbi 20 hsz-t, nem mindegy?
mindkettő asszem
Akkor vegyél ZZR-t és csatlakozz a mi beteg kommunánkhoz, munkaköröd megvan
Jajj ez az istálló pucolás szíven döfött, 3 hónapig melóztam lovászként
mi vállaljuk a másságot
perverz vagy ZZR-es?
A ZZR-esek perverz állatok?
Mert az megmagyarázná miért lettem énis azt
Vigyazz mit igersz nekik, lehet vmelyikuk epp erre utazik es ezt szeretne!
Hmmm, vagy te szereted? A kis domina
Ajaj, lesz nekem is istalo pucolas
. . . . . . .

Kikaptok!
Kihuzzatok anyatoknal a gyufat aztan lesz istalo pucolas. En azt is megorokitem fenykepezogeppel, nem banom, csak sajnalnalak benneteket (nem nagyon, egy picit ).
Jaku! BlueDragonra van, 1st torrentre meg hét végéig ingyenes regisztráció van! Lehet Death Lordra is van
Héééééj Fiúkák!

Kicsit el vagytok tévedve! . Nem tudok sem takarítani, sem főzni...
Nektek kell engem körbe ugrálni, különben az első nap lelépek, egy csapat jóképű Hondással... ;o)
Idén csak ültem a fűben, de 10 db különféle motort hoztak oda elém, csak induljak a motoros szépségversenyen! Nem a vetkőzősön!
De nem tettem. erre tanúim is vannk!
Szóval ha megerőltetem magam ellenék ám, aztán takaríthatnátok, meg miegymás, hogy visszahódítsatok, bár akkor már a takarítás, lehet, hogy kevés lenne!
Adok én nektek takarítást azt hiszem!
Büntibe lesztek, ezért a túrára Én csak-csak lóval megyek, titeket meg ütlek hátúlról ostorral és kiköpitek a nyelveteket is, bár ez veszélyes a meleg hullémra való tekintettel.
Amúgy egyezzünk meg, oké, én takarítok, mosk és főzök, de ti megeszitek amit főzök és cserébe egy napra abban az öltözékben amit én adok nektek az Újszilvási motoros talin motort mostok természetesen nekem, meg a többi motoros csajnak, meg a meleg fószeroknek. Persze jó pénzért, amit én jól zsebre is vágok és abból finanszírozom a nyári túráimat veletek!
Ne ez így fernek tűnik. Ezt választom! . . . .
Jó éjt KillBill
A motoros talikra én is benevezek, de addig sűrűbben kéne járni edzeni májra, hogy Duß-bal fel tudjam venni a versenyt!
Nm.
Thx Kawa!
Egye fene jó lesz hidegen is Talán Dub se sértődik meg.
Multimédia torrenthez van, ha dobsz egy emilt elküldöm. Film, játék, progi,xxx, meg amit akarsz. De mindenből csak "hideg" van, a meleg xxx tiltott!
Mennyire tudtok még álmodozni a kiszolgálásról
OFF:

Nincs vkinek még vmi élő torrentoldalas meghívója?
én vállalom, hogy néha elverem
Ez az igazi csapatszellem Jaku.
Büszke vagyok Rád!
Én vállalom, hogy hátradölve felügyelem a tevékenységeteket.
oké, Te mondod el Neki
Azért egy keveset, majd segíthetünk is Neki.
Én vállalom, hogy leportörölgetem a könyvespolcot.