Készíteni fogok, csak még van egy probléma amit meg kell oldanom.
A fehér első pár indexbúra rögzítő füle kissebb, mint a gyári, ezért mocorog.
A csavar tartja, de képes kimozdulni felfelé.
Igaz ez ZZR 600-hoz való lámpa -javítsatok ki, ha rosszúl tudom-, de ugyan az a 400-as idomzat is az indexeknél.
tHUNder!
Mintha említetted volna, hogy Neked is voltak kezdetben gondjaid az elsőkkel.
Hasonló vagy más jellegű, amire figyelnem kellene?
Méret probléma miatt eladó egy új Arlen Ness bőrruha,egy honapja vásárolt,48-as méret,az ára 83.000ft
Teljesen új aruha és a blokot is adom hozzá igy a garancia is meg marad.
Tel:06 20 240 29 94
Beleolvasgattam a motorozás mesterfokonba
Egész jó könyv, bár még csak átfutottam, de télen lesz talán időm elolvasni , mert ugye nemnagyon lehet mocizni hidegben
Többszörös szülinapi buli, Fanatic Brothers MBT alakuló ünnepség, stb. okán
21.00-ás kezdettel bulit tartunk, helyszíne:Ráday Klub
(Budapest, VIII. Ker., NAGYVÁRAD TÉR - Orczy út 1.)
Gyülekező 20.00 és 20.30 között a Nagyvárad téren a metró kijáratánál, vagy 21.00-kor a Ráday Klub előtt.Mindenki megjelenésére számítunk! :)
Akkor írom a listáhiz Zizzert és tHUNdert ;o))))
Tökre örülök, hogy jöttök! Remélem jól fogjuk magunkat érezni!
Hat amilyen napjaim voltak, szervercsere, gep lerohadasok ... a szombat nagyon fog ullatszik kelleni Sztem 99% ott vok, szolok meg a suzukisoknak is, nem olyan rosz emberek, anyira, talan Eleg kozel lesz ez hozzam, en a balahanal vok, ki kiser haza ?
Irtad h hany oratol ? Megyek haza, kifojnak a szemeim , rengeteget melozam ma, nah pusszantas csajok, meg este lehet benezek, jok legyetek
Csákány!
Brutál dolgozok a gépen ,időt pénzt nem sajnálva,tavaszra ugyan ilyen gyönyörű állapotba hozva a gépet csatlakozom majd hozzátok.Amúgy bocs hogy későnb írok de nem mindig vagyok a gépnél.
Minden jót neked motoros tesó!
Az élmény az biztos! Szétfagyni, azutány hatalmas élmény a kiolvadás , márha nem borulsz bele az árokma mert nem todtad dönteni a motort fagyott állapotod miatt, aztán majd tavasszal kiásnak a rókák
Üdv getto!
Örülök, hogy egyben itt vagy.
Remélem a "brutálvadálatoddal " tavasszal már tudsz csatlakozni.
Nagyon tetszett a lovas válaszod, de vigyázz, mert itt páran eszik.
Hi All!
Jó az ötlet Kill szombatra. Megpróbálok ott lenni, de még nem százas.
A többieket meg meggyőzzük: 21:00 és 22:00 között 54Ft/korsó a sör .
Figyeld! Jakuza, duß mindjárt írják, hogy már jönnek is.
A korizás jó ötlet. Már el is kezdtem fellocsolni a kertet.
Kezd elszabadulni a pokol !
Üdv az új Zizisnek !
Belnyaltam és édes !
Kazincbarcikán esik a hó, most monták a rádióban, lehet hógolyóztom majd, de lehűti a melegeket
Nincs semmilyen alsó, vagy felső korhatár, gyere bátran én örülnék... ;o)
Azt nem ígérem, hogy olyan szolid buli lesz, mint múltkor veletek, de jó lesz, biztosan nem bánjátok meg, de ha nem jöttök, én azt is megértem, akkor vasárnap bepótoljuk... ;o)
Aha!Amugy sziasztok.
Kb 1990 óta fáj a fogam zzr-re és mindig fölfelé építkeztem a témában 250-400-600és most megint 400 amit lassan de biztosan a régi fényére fogok varázsolni és a pénzt sem kímélem tőle mert megpróbálok mindent eredetivel pótolni,és ugyan ilyen színre fényeztetni is.Amúgy imádom a gépemet(még most is).
A fehér első pár indexbúra rögzítő füle kissebb, mint a gyári, ezért mocorog.
A csavar tartja, de képes kimozdulni felfelé.
Igaz ez ZZR 600-hoz való lámpa -javítsatok ki, ha rosszúl tudom-, de ugyan az a 400-as idomzat is az indexeknél.
tHUNder!
Mintha említetted volna, hogy Neked is voltak kezdetben gondjaid az elsőkkel.
Hasonló vagy más jellegű, amire figyelnem kellene?