http://home.unas.hu/home_page_...
egész jó árak vannak itt is, pl ugyanolyan bőrkabátot láttam ammm van, csak nincs odairva hogy shox, és nem 40, hanem 32
Akkor "miattad" a vasarnap
Nah, a nap megvan, meg csak szepido kell es a Gyoriek bolintasa. Elugornank egy forroo teara aztan haza
Hat ha nem igergetnel ossze vissza funek fanak mindent akkor emlekeznel is kinek mit igertel !
Egyebkent, tegnap mondta okoska70 h megvan a bemutatoja a magyar deklinek, jovo heten igerte a srac h ad egyet h lefenykepezzuk es akor felrakom, 4-5 eft lesz es belerak allitolag meg az aljara egy kis fem csikot. Kivancsi vagyok milyen lesz. Az en deklimet hasznalta mintanak (hogy en mit nem aldozok fel a kozert ).
Jakuza mikor mennel louisba ? lehet en beruhazok egy schubert bukosisak plexibe, ezt mar jol osszevakartam egy ev alatt , megneem a pontos cik szamat es arat, majd szolok.
Úgy tudom, mind a két TL eledó, nem tudom, hogy még meg vannak -e és hogy mennyibe kerülnek, de meg tudom adni a srác számát, ha kell...
Most tudsz alkudozni is, mert tudom, hogy kell a kp... nekik.
Amúgy pont Győrben vannak a motorok, tehát jövőhéten akár meg is tudnád nézni őket, ha szeretnéd...
Ígértem még valakinek valamit?
Nem szeretek tartozni...
Nah, megvolt a cita is. Olyan kellemes este votl kint Szentendren, kar h mindenki sietett haza.
Mociztam egy kicsit a rakparton meg vegig, de qrva sok autos van meg, igy hazajottunk :(
Volt meg 1 ezust-fekete zizos, ebszeltem vele , mondta kiseri a forumot de elfelejtette a lejszot is meg a nicket, mondtam neki reggeljen ujat es tessek beszolni .
Jovo hetvegen bosszubol elmehetnenk Gyorbe meglatogatni tivy-t meg gmc-t, persze ha szep az ido.
Na ? Kinek tetszik az otlet ? Gyorieken kivul ?
A vizsgám úgy néz ki, hogy sajna nem sikerült, bár így utólag nagyon szídom magam, mert ezt tudtam, csak nem gondoltam végig...
Pedig nálam volt a megoldás...
NA mindegy, ilyen is kell...
Következőre meg lesz!
A következő vizsgám 10-én lesz... ;o(
Zizzer így utólag is boldog szülinapot
Aztán lovat többet ne egyetek, különben megeszem a ZZ-R -eteket
Hi All!
Király volt a tegnapi kajázás, de azért még egy grill mufflon jól esne!
Köszi a köszöntést Jaku.
Ezt a képet Kill Babyről csináltátok tegnap? És én pont nem láttam?
Jó gurulást a Citáról! Én most értem vissza Szlovákiából. Reggel végig ködben. Az orromig nem láttam.
Hazafelé már jó volt az idő.
Hogy sikerült a vizsgád Kill?
Most kezdődik a Kill Bill!
Pusszka!
ha az előbbi nem műxene
egész jó árak vannak itt is, pl ugyanolyan bőrkabátot láttam ammm van, csak nincs odairva hogy shox, és nem 40, hanem 32
Nah, a nap megvan, meg csak szepido kell es a Gyoriek bolintasa. Elugornank egy forroo teara aztan haza
Hat ha nem igergetnel ossze vissza funek fanak mindent akkor emlekeznel is kinek mit igertel !
Egyebkent, tegnap mondta okoska70 h megvan a bemutatoja a magyar deklinek, jovo heten igerte a srac h ad egyet h lefenykepezzuk es akor felrakom, 4-5 eft lesz es belerak allitolag meg az aljara egy kis fem csikot. Kivancsi vagyok milyen lesz. Az en deklimet hasznalta mintanak (hogy en mit nem aldozok fel a kozert ).
Jakuza mikor mennel louisba ? lehet en beruhazok egy schubert bukosisak plexibe, ezt mar jol osszevakartam egy ev alatt , megneem a pontos cik szamat es arat, majd szolok.
Most tudsz alkudozni is, mert tudom, hogy kell a kp... nekik.
Amúgy pont Győrben vannak a motorok, tehát jövőhéten akár meg is tudnád nézni őket, ha szeretnéd...
Ígértem még valakinek valamit?
Nem szeretek tartozni...
Na hali.
Szombaton vizsga este meg szülinapi buli...
Szóval ki még?
És akkor melyik nap?
Mociztam egy kicsit a rakparton meg vegig, de qrva sok autos van meg, igy hazajottunk :(
Volt meg 1 ezust-fekete zizos, ebszeltem vele , mondta kiseri a forumot de elfelejtette a lejszot is meg a nicket, mondtam neki reggeljen ujat es tessek beszolni .
Jovo hetvegen bosszubol elmehetnenk Gyorbe meglatogatni tivy-t meg gmc-t, persze ha szep az ido.
Na ? Kinek tetszik az otlet ? Gyorieken kivul ?
Ígértem TL-ekről képet a mi kis gumifüstölönknek
Mindenképpen megnézlek! Úgy is kíváncsi vagyok Rád!
Sajnálom a vizsgád, de 10.-én szorítok.
Igen én kérdeztem.
Hajrá Talma, hajrá!
Ha nyer, még azt is elnézem Neki, hogy nem ZZR-el állt rajthoz.
Totál kivagyok
3 szor elaludtam előadáson...
A vizsgám úgy néz ki, hogy sajna nem sikerült, bár így utólag nagyon szídom magam, mert ezt tudtam, csak nem gondoltam végig...
Pedig nálam volt a megoldás...
NA mindegy, ilyen is kell...
Következőre meg lesz!
A következő vizsgám 10-én lesz... ;o(
Zizzer így utólag is boldog szülinapot
Aztán lovat többet ne egyetek, különben megeszem a ZZ-R -eteket
Pussz Kill Bill.
Este nézzetek meg a TV-ben
11-től kezdődik tehát korán kelni!
Talán Zizzer kérdezte: az eseményt közösségileg lehet követni a Box-utcában.
nagyon sajnálom hogy nem értem oda de remélem lessz még ilyen alkalom hogy bepótoljam
Király volt a tegnapi kajázás, de azért még egy grill mufflon jól esne!
Köszi a köszöntést Jaku.
Ezt a képet Kill Babyről csináltátok tegnap? És én pont nem láttam?
Jó gurulást a Citáról! Én most értem vissza Szlovákiából. Reggel végig ködben. Az orromig nem láttam.
Hazafelé már jó volt az idő.
Hogy sikerült a vizsgád Kill?