Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó, hogy tegnap nem volt ilyen harapós kedvében.
Nézzétek!
Most kezdődik a Kill Bill!

Pusszka!
Csodálatos ez a filmszakma. Tegnap még közöttünk ma már a tévében Billi bébi. De mintha megváltozott volna.
Lesz ma valami film a tévében?
http://adamoto.unas.hu/

ha az előbbi nem műxene
Karácsonyra jön nővérem akkor tudok hozatni neked.
http://home.unas.hu/home_page_...
egész jó árak vannak itt is, pl ugyanolyan bőrkabátot láttam ammm van, csak nincs odairva hogy shox, és nem 40, hanem 32
Akkor "miattad" a vasarnap
Nah, a nap megvan, meg csak szepido kell es a Gyoriek bolintasa. Elugornank egy forroo teara aztan haza
Hat ha nem igergetnel ossze vissza funek fanak mindent akkor emlekeznel is kinek mit igertel !

Egyebkent, tegnap mondta okoska70 h megvan a bemutatoja a magyar deklinek, jovo heten igerte a srac h ad egyet h lefenykepezzuk es akor felrakom, 4-5 eft lesz es belerak allitolag meg az aljara egy kis fem csikot. Kivancsi vagyok milyen lesz. Az en deklimet hasznalta mintanak (hogy en mit nem aldozok fel a kozert ).

Jakuza mikor mennel louisba ? lehet en beruhazok egy schubert bukosisak plexibe, ezt mar jol osszevakartam egy ev alatt , megneem a pontos cik szamat es arat, majd szolok.
Úgy tudom, mind a két TL eledó, nem tudom, hogy még meg vannak -e és hogy mennyibe kerülnek, de meg tudom adni a srác számát, ha kell...
Most tudsz alkudozni is, mert tudom, hogy kell a kp... nekik.
Amúgy pont Győrben vannak a motorok, tehát jövőhéten akár meg is tudnád nézni őket, ha szeretnéd...

Ígértem még valakinek valamit?
Nem szeretek tartozni...

Na hali.
Én benne lennék, de nekem csak a vasárnap jó... az sem túl korán...
Szombaton vizsga este meg szülinapi buli...

Szóval ki még?

És akkor melyik nap?
Nah, megvolt a cita is. Olyan kellemes este votl kint Szentendren, kar h mindenki sietett haza.
Mociztam egy kicsit a rakparton meg vegig, de qrva sok autos van meg, igy hazajottunk :(
Volt meg 1 ezust-fekete zizos, ebszeltem vele , mondta kiseri a forumot de elfelejtette a lejszot is meg a nicket, mondtam neki reggeljen ujat es tessek beszolni .
Jovo hetvegen bosszubol elmehetnenk Gyorbe meglatogatni tivy-t meg gmc-t, persze ha szep az ido.
Na ? Kinek tetszik az otlet ? Gyorieken kivul ?
Majdnem elfelejtettem!

Ígértem TL-ekről képet a mi kis gumifüstölönknek
Neem, ugyan már, lóhús? Nem fogok belőle rendszert csinálni, de egyszer meg kell kóstolni!
Köszi Kill!
Mindenképpen megnézlek! Úgy is kíváncsi vagyok Rád!
Sajnálom a vizsgád, de 10.-én szorítok.

Igen én kérdeztem.
Hajrá Talma, hajrá!
Ha nyer, még azt is elnézem Neki, hogy nem ZZR-el állt rajthoz.
Akkor még nem biztos hogy nem sikerült ezek szerint! Pár bukta meg ugyis kell.
Sziasztok, most értem haz a sulibol

Totál kivagyok
3 szor elaludtam előadáson...

A vizsgám úgy néz ki, hogy sajna nem sikerült, bár így utólag nagyon szídom magam, mert ezt tudtam, csak nem gondoltam végig...
Pedig nálam volt a megoldás...

NA mindegy, ilyen is kell...

Következőre meg lesz!
A következő vizsgám 10-én lesz... ;o(

Zizzer így utólag is boldog szülinapot

Aztán lovat többet ne egyetek, különben megeszem a ZZ-R -eteket

Pussz Kill Bill.
Este nézzetek meg a TV-ben
Nem elfeledni holnap remélhetőleg világbajnokot avatunk 125ccm-ben.
11-től kezdődik tehát korán kelni!

Talán Zizzer kérdezte: az eseményt közösségileg lehet követni a Box-utcában.
milyen jó is az Igaz, Peeter?
mármint lóhúst nem?
reggel arra ébredtem, hogy hiénahúst kívánok
én voltam a operatőr
hi mindenki
nagyon sajnálom hogy nem értem oda de remélem lessz még ilyen alkalom hogy bepótoljam
Elsőosztályú a videó Dani...!
Hi All!
Király volt a tegnapi kajázás, de azért még egy grill mufflon jól esne!
Köszi a köszöntést Jaku.
Ezt a képet Kill Babyről csináltátok tegnap? És én pont nem láttam?
Jó gurulást a Citáról! Én most értem vissza Szlovákiából. Reggel végig ködben. Az orromig nem láttam.
Hazafelé már jó volt az idő.
Hogy sikerült a vizsgád Kill?
Aha, meg a volt csajom!