A cordurában tuti megrohadsz nyáron.Nekem is van mindkettő (dzseki és nadrág is), igaz a bőr csak farmerszabású, de sajna nem kaptam protektorost a szükséges hosszúságban. Ami meg elég hosszúszárú lett volna abba meg kétszer is belefértem. Viszont ősszel meg kora tavasszal a legjobb cordura, mert abban meg nem fázol egy kicsit sem, míg a bőr alá eléggé fel kell öltözni. Aki minden időt igyekszik kihasználni a motorzásra annak előbb-utóbb mindkettő lesz. Plusz egy korrekt két részes esőruha .
Én meg azt hittem hogy a bőrben fogok megsülni, a cordura meg a szellőzőbb.
De tényleg fő a biztonság, plusz 10ezret nem sajnálok majd a bőrért, de most ugyis teli lesz minden lárazásokkal és veszek egyet amint lesz időm.
Nekem is van mindkettő.
Bőr Dainese (napi akcio a zweiradnál 50 eur ),erős, beépitett protektorok és koptató, térdhajlatban perforált, oldalt alul zipzár, nyáron nem fülled úgy be mint a cordura, de nehéz, és nem olyan kényelmes és hidegben sem olyan jó mint a cordura.
Cordura Outdoor típusú, utólag berakott protektorok, kényelmes, hidegben is jó,mosható, de nyáron még a zoknim is elázik az izzadságtól, pedig elvileg "szellőző membrános" .
Én a bőrt gyakrabban hordtam, fő a biztonság.
Igaz, igaz, akartam is irni, de mivel nekem olyan jeans varasu bornadragom van, kapasbol sima szabasurol beszeltem. Viszont akkor meg egy bor kompletrol kellene gondolkodni. Nekem meg az nem tetszik azert amit idaig probaltam abban ha leszalok a mocirol akkor mint a zombi ugy jar az ember.
Akkor jon ugye 1 vagy 2 reszes .... Mondjuk Zizzer-nek ami van az nem rosz, de hat ha nekem egyszer anyi penzem lenne ...
Köszííí
Egy mondial kabátom van, ahhoz pont passzolna, de nemtudom mennyire sűlnék bele melegbe , protik vannak benne, térdkoptató is védene valamit, koptatni ugyse fogom
Részletek::
Név: Mondial nadrág
Ár: 29900 Ft.-
Marhabőr kivitel, csípő- és térd- CE-protektorral, rövid- és teljes összekötő cipzárral, lágyéknál
és térdhajlatban mozgást könnyítő stretch betétekkel, térd fölött bőr stretch betéttel.
A viselési komfortot gumírozott derékrész garantálja. A nadrág egy külső zsebbel rendelkezzik. Térdkoptató helyezhető rá.
De akkor már vegyen protektorral ellátott motoros börnacit.
Egyszerübb Thunder nem?
Minek annyit variálni. Ami fix az a leg biztosabb!
A kiegészítő, felcsatolható protekrorok, elcsúszhatnak, meglazulhatnak, a beépített a biztos szerintem...
Nadrag ugyben: a bor az strapabirobb de a szovethez van beles, meg protektor. Nekem van mindketto, ha hoszabb turara megyek es nem nyar akkor a szovet, varosban, nayron es rovid turakon a bor. Ma pld hosszu also gatyesz, lidl-ben vett terdvedo es bornaci. ha veszel bort akkor kalkulald be hogy egy picit tagulni fog es az epp jo mert akkor alafer a gatyesz. Gondolkozom egy ilyen felcatolhato terd-labszar vedorol, az akkor megoldana a bor nadrag vedelmet. Tavayl amikor elutottek a bor nadrag megvedett, a terdemen volt egy kis karc, ott elszakadt a bornadrag, de maskeppen semmi nem volt.
Hu de micsoda hoszu szivegeket irkalok ma, roviden en a bort ajanlanam (hosszu gatyesz es vmi terdvedovel).
Voltunk, gurulgattunk, nem sok kepet keszitettem mert csopogott amikor elindultunk az Uvegtigristol. A bufe kocsi nem volt nyitva, de volt mult heten es tervezik h nyitva legyen hetvegenkent, viszont feljebb az etterem nyitva volt, nagyon ki kellemes hely, majd nyaron be kell iktatni mint 1 celpontot (utozben Pilisvorosvaron meg van egy jo kis cukraszda is ). Szval kepek majd maskor, mert csak a MArgitszigeten csinaltam par kepet, nem erdekesek a nagykozonsegnek sztem. Jo kis oszi napocska, nagyon szomoruan szaltam le a mocirol, en mennek meg. A levego, a taj teljesen az az igazi osz. Kar hogy itthon ilyenkor nem lehet meginni egy jo kis forralt bort aztan menni tovab. Olyan kis fagyos tura kozben olyan jol esen aztan ugy tovabb menni h nem aggodni szondaznak e majd.
Viszont tortent egy nagyon bosszanto dolog, ugylatszik amikor lehuztam a zoknikat indulas elott a tukrokol, vagy a lepedot ami a motor es a ponyva kozott van (igen, teli, decatlon zoknit huzok a tukrokre es lepedot rakok a ponyva elott , hogy ne kopjon a festek ) lerantottam a jobb oldali tukor tarto csavart elrejto kis muanyag fedelet. Na most van vkinek ilyenje felesleg, hol lehet kapni, megy vki bontoba, szval barmi csak legyen, mert bosszanto .
Vegigneztem az egesz udvart, a raktart, a ponyvat, a lepedot, a tukor vedoket (igen a zoknikat, mas neven) sehol az a nyamvadt muanyag, ugylatszik amikor befujtam a lancot es felmentem ebedelni az idokozben vki megtalalhatta az udvaron es eldobta vagy elvitte.
Segitseeeeeeeeeeeeeeeeg !
Fontos kozlemeny:
Aki ossze tudja kapni magat es kedve van 13:00 es 13:15 kozott "gyulekezes" a Margitszigeten az Arpad hid lejaronal (de lejonni a szigetre) azutan irany kave-tea az uvegtigrisnel .
Nah en mar indulok is fenykepezgetni egy kicsit ott.
Jakuza, szerintem le kene szogezni mar a napot, aki jelentkezett ellenorizze hogy jo e az a nap aztan vhol helyet foglalni lasan mert lemaradunk . Nekem elvileg tok mind1, a tarsasag a fontos nem-de ?
ha mar megvan az idopont es helyseg ugy is kedvet kap meg par embor .
Holnap viszont ha olyan lesz mint ma az ido (vagy nem, tok mind1 nekem menni kell ) gurulas
lesz mi tagadas, lehet jelentkezni .
kösz de most néztem és még az enyémet is kicsinek találom a mini alá
ezért kellen egy 1100-esé de aból valami olyan amit nem raksz fel mororra mert annyira szarul néz ki ot úgyse látja senki
De tényleg fő a biztonság, plusz 10ezret nem sajnálok majd a bőrért, de most ugyis teli lesz minden lárazásokkal és veszek egyet amint lesz időm.
Bőr Dainese (napi akcio a zweiradnál 50 eur ),erős, beépitett protektorok és koptató, térdhajlatban perforált, oldalt alul zipzár, nyáron nem fülled úgy be mint a cordura, de nehéz, és nem olyan kényelmes és hidegben sem olyan jó mint a cordura.
Cordura Outdoor típusú, utólag berakott protektorok, kényelmes, hidegben is jó,mosható, de nyáron még a zoknim is elázik az izzadságtól, pedig elvileg "szellőző membrános" .
Én a bőrt gyakrabban hordtam, fő a biztonság.
Akkor jon ugye 1 vagy 2 reszes .... Mondjuk Zizzer-nek ami van az nem rosz, de hat ha nekem egyszer anyi penzem lenne ...
Egy mondial kabátom van, ahhoz pont passzolna, de nemtudom mennyire sűlnék bele melegbe , protik vannak benne, térdkoptató is védene valamit, koptatni ugyse fogom
Részletek::
Név: Mondial nadrág
Ár: 29900 Ft.-
Marhabőr kivitel, csípő- és térd- CE-protektorral, rövid- és teljes összekötő cipzárral, lágyéknál
és térdhajlatban mozgást könnyítő stretch betétekkel, térd fölött bőr stretch betéttel.
A viselési komfortot gumírozott derékrész garantálja. A nadrág egy külső zsebbel rendelkezzik. Térdkoptató helyezhető rá.
&rash
De akkor már vegyen protektorral ellátott motoros börnacit.
Egyszerübb Thunder nem?
Minek annyit variálni. Ami fix az a leg biztosabb!
A kiegészítő, felcsatolható protekrorok, elcsúszhatnak, meglazulhatnak, a beépített a biztos szerintem...
Üdv Mindenkinek.
Hu de micsoda hoszu szivegeket irkalok ma, roviden en a bort ajanlanam (hosszu gatyesz es vmi terdvedovel).
Viszont tortent egy nagyon bosszanto dolog, ugylatszik amikor lehuztam a zoknikat indulas elott a tukrokol, vagy a lepedot ami a motor es a ponyva kozott van (igen, teli, decatlon zoknit huzok a tukrokre es lepedot rakok a ponyva elott , hogy ne kopjon a festek ) lerantottam a jobb oldali tukor tarto csavart elrejto kis muanyag fedelet. Na most van vkinek ilyenje felesleg, hol lehet kapni, megy vki bontoba, szval barmi csak legyen, mert bosszanto .
Vegigneztem az egesz udvart, a raktart, a ponyvat, a lepedot, a tukor vedoket (igen a zoknikat, mas neven) sehol az a nyamvadt muanyag, ugylatszik amikor befujtam a lancot es felmentem ebedelni az idokozben vki megtalalhatta az udvaron es eldobta vagy elvitte.
Segitseeeeeeeeeeeeeeeeg !
tervben van hogy veszek egy nadrágot, csak nemtudom meylikkel járnék jobban: a cordurával vagy a bőrrel melyik kényelmesebb, strapabírobb, stb
Jobb időt: &rash
Fotókat szeretnék látni, sokat...
Én még soha nem voltam az Üvegtigrisnél...
Na, de majd...
Szép napot nektek.
Remélem nem áztatok meg.
Üdv Kill Bill.
Aki ossze tudja kapni magat es kedve van 13:00 es 13:15 kozott "gyulekezes" a Margitszigeten az Arpad hid lejaronal (de lejonni a szigetre) azutan irany kave-tea az uvegtigrisnel .
Nah en mar indulok is fenykepezgetni egy kicsit ott.
csabamuvek@freemail.hu
ha mar megvan az idopont es helyseg ugy is kedvet kap meg par embor .
Holnap viszont ha olyan lesz mint ma az ido (vagy nem, tok mind1 nekem menni kell ) gurulas
lesz mi tagadas, lehet jelentkezni .
Ma is gurultam egyet Alkesszal, aztán megmutattam a jónépnek mi is az a jó hang!
részemről mehetünk máshova is, de a korlátlan pia, amennyit én tudok inni, nem rossz 5rugóba...
Mint tékozló fiú jelentem: megéheztem!
1. Jakuza
2. tHUNder
3. Duß
4. Tivy
5. KillBill
6. ZizZeR
Bill, ha még jó idő lesz a jövő héten, akkor gurulhatunk egyet, ha van kedved, ott Gödöllő és környékén.
ezért kellen egy 1100-esé de aból valami olyan amit nem raksz fel mororra mert annyira szarul néz ki ot úgyse látja senki
jó ez a sárga szin nincs vele semmi gond
az én kis kocsim is sárga