Jaja, ezt mondtam én is. Felőlem a Hősök terén is csövezhetünk, és zacskóbol isszuk a sört, meg a mekis gyorskaját! Mindegy, hogy hova, csak menjünk! Budakalász tényleg nem a szomszéd, de ha más nincs, akkor maradjon a Trofi!
MotoRock Pub
Vazze KillBill ez Budakalászon van! Oda én max. autóval megyek aminek nincs értelme ivászat szempontjából. Amugy képek alapján nem néz ki gagyinak a hely. Egy itallap azért jól jött volna, hogy lehessen látni mi mennyibe kerül.
Szervezni ezt valaki másnak kell mint mondottam, én max a Trófeát folytatom. Bocsesz.
Én támogatom, hogy próbáljuk ki a moto"rock Pub-ot...
Meg kell nézni a neten, hogy hol van pontosan, bár én azt hiszem kapok tőlük mindig körlevelet...
Még én sem voltam, nem tudom milyen, mennyibe kerül stb..., de csak egy motoros hely, olyan rossz nem lehet Remélem
Szóval mit szoltok, de továbbra is szeretném, ha Jakuza81 Te szervezd!
Nekem így lenne teljes...
Az ajánlatom továbbra is áll, aki nem szeretne vezetni, azt szívesen elviszem. szűkösen 3 hely, lazán két hely a kocsimban
Lehet hogy Duß-nak igaza van. Én sem vagyok egy fogtechnikus, hogy a fogamhoz verjem a garast, de nem tudom hogy ti mennyit szántatok rá, de félre ne értsétek, nem akarom az anyagiak felé elvinni a témát... Teljesen támogatom KillBill ötletét is, még úgy sem voltam motoros pub-ban. :) Úgy hogy döntsétek el, nekem 8, hogy have megyünk, elvégre a társaság miatt jövünk össze!
Alkesz, ha megyünk, akkor a Zuglóiba mennénk, az Erzsébet királyné útján.
van. Szinte minden nap. Jégen azért nem borítom meg a gépet, ha nem muszáj, de nulla fokig azzal járok napi 100km-t.
ja, még valami:
Ha valakit érdekel egy Kawa ZX400 megbízható forrásból (haveromé, végzett motorszerelő) 350-ért (plusz zsí új gumik) szóljon. Tudom, nem hírdetős oldal, nem is tukmálom, csak merem ajánlani, ismerem a tulajt és a gépet is, igen jó vétel. Nem vagyok kereskedő, nem is kapok jutalékot, egyszerűen csak egy jó ajánlat.
Aki gyorshajtásra ki tud fizetni rugót az nekem ne beszéljen.
Holnap mindenképp szeretnék pontot tenni a végére a dolgoknak tehát még ma meg holnap várom a válaszokat, de ha valaki rinyál, hogy neki nem tetszik akkor légyszi mondjon ötletet is.
Eddig akik jönnek:
Jakuza
Dub
Thunder
Tivy
KillBill
Peeter
Zizz
er
+ elviekben dani
Ha valakit kihagytam még most jelezze (vagy hozz utánfutót), akár telcsin is (adatlap).
Ide klikkeljetek ezerrel! spanyololdal
Jobboldal középtáj szavazás, ha kilépsz az oldalról aztán vissza akkor többször is szavazhatsz, én már feljebb nyomtam 2 tizeddel az arányt
Nemrégiben Magyarország súlyos, de kevésbé komoly klikkháborúba keveredett, ahol a legkomolyabb ellenfelünk Japán, pontosabban a japán klikkerek voltak. Most az újabb csata kellős közepén állnak a magyar szájberseregek. A küzdelem színhelye a Marca spanyol újság honlapjának motorsportoldala. Az eldöntendő kérdés pedig az, hogy ki lesz a 125 köbcentis gyorsasági világbajnokság idei győztese, a hazai Hector Faubel vagy Talmácsi Gábor. Feltehetően kezdetben csak spanyolajkúak szavaztak, mert Faubel behozhatatlannak látszó előnyre tett szert. Tartott ez addig, míg egy lelkes magyar Talma-fan észre nem vette mindezt és közkincsé tette a linket Talmácsi Gábor honlapjának fórum részén, majd az oldal átkerült az Index motoros fórumaiba is. Azóta nemzeti összefogássá alakult az ügy és az egyre kiszélesedő mozgalomnak köszönhetően Gábor átvette a vezetést, és kedd reggel már 62,61%-kal a magyar versenyző állt az élen. Csak remélni tudjuk, hogy a szavazás állása valósággá válik a hétvégén.
az a baj az, hogy utána elmegyünk még vhova, ott is költünk...szal nem vagyok
egy csóró gyerök de ne 10 rugeszt nyomjunk el... akkor inkább üljünk be máshova..
3 óra az igaz (3 óra zaba nem elég?), bár szerintem akkor már senkit nem tessékelnek ki 21kor (nem nagyon jönnek új vendégek). utánna meg lehet menni ahova akarunk akár tovább terrorizálni az éjszakát. De ha nem akartok akkor még most döntsük el.
Trófea?