Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tivy, Jaki jól mondja. a bal oldalit behorpasztotta a lengővilla, mikor kapta az ütést, a jobb meg
hárította a talajt. szal nem ajánlom az enyémet, de még az is előfordulhat, hogy mégis
meg lesz csináltatva.
Gondolom azt hogy arra feküdt rá a motor buktakor :)
dani az mit jelent
mert kellene
Háát az tényleg nincs messze...

Majd összefuthatunk.
Vannak itt Gödöllőn is jó kis pizzázók, vagy egyéb éttermek...

Jó éjt mindenkinek.
Megyek aludni, mert holnap reggel 8 kor suli...
Most valahogy nem vágyom rá, de legalább most nem vizsgázom...

Na jó éjt.
Szasztok,

KillBill talan sarga barany, nem fekete
En csak feketet akartam, nem is vettem volna ujat ha nem lett volna fekete es az utolso evadja
Enyem meg itt van, ugrasra keszen es ha vasarnap nem megyunk egy kort, Ő es en, akkor sirva fakadok. Remelem lesz 2-3 ora szep ido. Nagyon gurulhatnekom van.
A Mongolian BBQ is hasonlo asszem ott 4 490.- forintos ár van. (www.mongolianbbq.hu).
Van meg a PastaDost is 3.990,-. (www.pastadost.hu).

De mehetunk sima billiard, pia, duma ... stb-re is ha gondoljatok ?
Mármint hogy csak lakom, én, na meg a motorom. :)
Előzőleg királyi többest használtam...
Hali Bill!

Igen, tényleg eléggé domináló a fekete szín, de az enyémbe van azért sötétkék is!
Amúgy nem is lakunk messze egymástól, mert én a XVI.-ban lakunk, és a 3-ason egy köpés Gödöllő!
Jó éjt mindenkinek!
Szia Péter!

Nem-nem vonza jobban a bogarakat, legalább is még nem vettem észre...
De sokat elgázolok, az biztos...

Szépek a gépeitek srácok...
Igyekeztem mindenki profilját megtekinteni, hogy képben legyek...
Nagyon tetszik, hogy nyáron gurultatok együtt és vannak közös ZZ-R -es képek fent... vadító!
Talán jövőre már köztük lesz az enyém is...

Viszont furi, hogy mindenkinek sötét színű motorja van... Kilógok a sorból... Mindig fekete bárány vagyok

Üdv Kill Bill.
Ha hétköznap mennénk akkor csak 3900,-
4.900,- Ft, annyit eszel amenyit akarsz és benne van a korlátlan italfogyasztás is (sör, bor, pezsgő, üditők, kivéve a töményeket)
Na, még azért én is talpon vagyok!
Duß, a történtek után nem csodálom, hogy leraktad idénre a lantot.
Én még a Zizimmel járok munkába, igaz, reggel semmi állatkodás, mert hideg motor, hideg gumi, nem jó már ez így. Reggel fél 6-kor mire mire beérek a melóba, a 14 km alatt fel sem melegszik szegényke az üzemi hőfokra. Amúgy én is a Plaza mögött csináltam az átminősítést "A"-ra, talán még azt a GS-t is vezettem!
A szombati hepajra mennyibe is kerül a koszt? Kicsit kihegyeződtem így hó végére, aztán meglátjuk mennyire lesz rá keret.
Bill, nagyon csini a Zizid! Nyáron nem vonza nagyon a bogarakat a sárga miatt? (leszámítva a száguldozás közben becsapódottakat! )
Na, üdv mindenkinek!
tHUNdernek meg ott voltam én benzintyúknak Teljesen lefoglaltam
Szia!

Jaha, én meg ott állomásoztam tanfolyamon.
Én csak a többieket védem, én elöl voltam

Eléggé kihalt, sok zizis nemtom merre van Én már letettem idénre a lantot.
*** FONTOS KÖZLEMÉNY! ***

Mint már megejtettem jó lenne csinálni egy szezonzáró motoros összeröffenést (nemcsak ZZR), hogy közösen fojtsuk kajába és alkoholba (vagy üdítőbe) a bánatunkat, hogy szeretett kétkerekünk téli pihenőre kárhoztatik! Helyszínnek valamelyik Trófeát ajánlom tekintettel a hatalmas grillhúsválasztékra (ami ugye a motoros fő eledele) , korlátlan kaja és italfogyasztásra (sörösök, borosok előnyben). Időpontnak jövő heti hosszú hétvége lenne kitűzve ami módosítható. Vidéki kollegáknak esetleg az ittalvás megoldható (tivy).

Kérek mindekit jelezze, hogy jönne (és mikor) vagy menjek a picsába az ötleteimmel:
1. Jakuza
2. tHUNder
3. Duß
4. Tivy
5. KillBill

Lehet hozni kutyát macskát és másik motoros ismerőst is ....

Valószinüleg jövő hét hosszú hétvégéje (pl. a péntek) lenne és trófea grill étterem (személy szerint a Szerémi útit vagy az eredeti Erzsébet királynésat ajánlanám). Aki hozna havert és egyéb állatfajtákat kérem jelezze. Legkésőbb jövö hét közepén azért le kéne adni az asztalfoglalást.
Szia!

Nem-Nem...

Egy ismerősöm vizsgázott, és rávett, hogy menjek ki hazafelé jövet Győrböl és nézzem meg...
Na ott készült az ominózus fotó, de a helyszínhez személy szerint nekem semmi közöm...

Amúgy meg ne mentegetőzz! ;o)
Tudom, hogy nem akartok bevenni a bandába...
már nyáron kezdtétek a csajozós motorozásokkal...

Eléggé kihalt a fórum... ez mostanában így van? Kár...
Ilyenek ezek a zzresek, ez egy zárt szekta, senki másnak nem köszönünk, csak zzresnek
és minden este ártatlan nem zzreseket falunk fel élve
Aki nem köszönt vissza, szégyelje magát! Előfordul, hogy csak egymás gépeit bámuljuk és
a meghatottságtól könny szalad a szemünkbe, ezért nem vettünk észre
Tényleg nagyon baba a géped, látom Te is a dunaplaza mögött rutinoztál, kellemes
konténeres környezetben
Köszönöm szépen!

Élek a lehetőséggel, legalább megismerlek benneteket.
Bár én idén már próbálkoztam, de mivel nem ZZ-R-el voltam, meg sem ismertetek... ;o(
Pl. Újszilván...
Aztán a motoros demonstráción, végig mögöttem jöttetek, míg kikecmeregtünk a Hösök-teréig.
Én köszöntem is, bár sajnos beszélgetni nem tudtunk, mert nem voltatok komunikatívak... ;o)
Na de majd most!
Ha valaki Gödöllőröl, vagy a környékéről menne, mivel én autóval megyek, szívesen elviszem.
5 személyes az autóm...
Mi is a pontos dátum és helyszín?

Üdv mindenkinek.
Billi bébi még mindig csecse ez a moci! Téged is szeretettel látunk a szezonzáró kajáláson (tuti lesz saláta is) legalább javítod az ivararányt!
Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, költöztem, most már teljesen Gödöllői lakos vagyok...
Plussz a suli és egyéb gondok, de már vagyok...
Persze nem akarok ijesztgetni senkit
Hakiék?

Jóbarátok topicban van egypár jó arc, feldobjam a témát?
meglesz, Főnök!
Thundi Danit Józsit és a teamet hozd nekem.
Gíerünk puhányok! Tőccsétek a listát!

1. Jakuza
2. tHUNder
3. Duß
4. tivy
.........
Most én mindkettőt elhoztam bontóból, tehát valószinüleg lesz egy jobb oldali feles ha érdekel
szó szerint elfekvő van