Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A következő találka -persze, ha nem lesz hamarabb- lehetne Talma bulija 25-én (vasárnap) a SYMA-ban.
Ma hallottam a rádióban, hogy lesz. Tuti megyek, hogy ünnepeljek Vele. Csatlakozik vki?
Itt a link, ahol le van írva, hogy mi lesz, mennyi, stb.

http://www.syma.hu/index.php?o...
Nah, pont ezekre gondoltam!
Kösszííí!
felismerte a vírusírtó
Né má,
Jakuzát nem bírja a rendszer, nem teszi föl...
Jaku mit tettél Te?
Ez még lemaradt...
Jók a képek.
Köszi Bill!
köszi, nem kérek, olyan E-932 színe van
No még egy pár kép:
Olyan az íze, mint ahogy kinéz.
Küldjek postán? Én úgy sem bírom megenni.
ne terelj, már akkor jól voltál miután kiköpted pulcsid nem égett ki?
jöhettél vóna jáccani, még csocsóra leértél volna...
és ízlett a torta, mert szépnek nem mondható
Hi All!

Kezdek magamhoz térni a szombati tequilától.
Legközelebb ki ne hagyjatok a billiárdból.
Ja, és itt egy pótolandó kép a tortás sztorihoz.
ZZR 1100 osztrák papírral eladó. Forgalomba helyezhető!
Ár 400.000FT.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, újra itt vok......holnaptól......
Azért ennyire ne örüljetek....
látom lesz mit olvasnom......

Üdv
kishabos(zsoo777)
Köszönjük a beszámolót Krisz!
De egy csomó kép nincs fent. Pl. a ZZR-es csoportkép, meg a többi...

Kawa70, bocsi, de azért remélem azt is megtiszteltesésnek veszed, hogy az ikertesó fent van.

És éljen! Szakad a hó!
CSOCSÓasztal:
[asztal]http://www.billiard-art.hu/ker...[/L]

még több csocsó:
csocso.lap.hu
500ft-tal számlát tucc ott nyitni
legalább 500 Ft értékű ser!
Itt a par kep billiardozasrol, habar nem mernem ezt en azert igy nevezni .
Nagyon kinos volt, de majd gyakorolok

http://picasaweb.google.com/va...
nem kis vagyon fekszik az asztalon
Hoho megtaláltam Mumusék honlapját és a buli képeit!

Itt vagyunk skacok!
Sziasztok!
Ezt a bulikommentet szerkesztette Drága Mumi barátom a honlapján...
Mivel Ti is ott voltatok és rólatok is megemlékezik, ezért gondoltam bemásolom ide nektek.
Gyertek máskor is a BW-s bulikra. Tárt karokkal várnak.

feladva: 2007-11-12 08:56:55-kor // 0 komment
Természetessen megint késve indultunk.... Megbeszélés szerint, fél 8-kor volt találkozó a Nagyvárad téren Sunékkal, egy kis előkocsmázás céljából, mivel a Ráday csak 9-kor nyit, és elüssük az időt addig valahogy. Na háromnegyed 8 felé megérkeztek Csabiék, nyomás metró, és már repültünk is célállomás felé.

Megérkezve a megbeszélt kocsmába, mégcsak körülbelül 10-en lehettünk, már láttuk kicsi lesz a hely, szegény pincérek zavarodottan kerűlgettek minket... Csabi gyorsan átvehette ajándékai egy részét, többek között egy ötletes kaptafát, általunk dedikálva, mert ugye sikerült neki felemás motoros csizmát beszerválnia, és hátha így éjszaka kirúgja magát....

Mérlegelés után inkább lementünk az alúljáróba, szerencsére volt bolt, úgyhogy a megfelelő sörmennyiség beszerzése után, vártuk a többieket, az ittlakó hajléktalanok legnagyobb örömére, pedig aluttak volna már.

A 9 órai kezdésre szépen összegyültünk, lehettünk vagy huszan, vártunk a sorunkra a bejutáshoz, közben befutott Krisz is, ZZR-es barátaival, akiket ugye kicsit ugrattunk, hogy mi az a ZZR? De szerencsére ők is poénra vették, egyébbként jó arcok.

Bejutottunk nagynehezen, hová üljünk? Gyorsan szétszedtük a szisztematikussan berendezett asztalokat, és vagy nyolcat egymás mellé raktunk, többi vendég elöl elkobozva.

Egy órán keresztül 54 ft volt a serital, nosza gyerünk, a pultosok jó 20 percig csak minket szolgáltak ki, bocs!
Többi ajándék átadása, aláírása után belevetettük magunkat a rákkendrollba, volt cinkelés, röhögés, süti, pia, denszelés, és készültek a jobbnál jobb, kompromittáló felvételek.

A csúcspont eljöttével Macsáék megleptek egy polóval, amire az ominózus Lovegun koncert elötti toi toi wc meglátogatása alkalmából elkapott felvétel volt felnyomva, ráadásul a lényeg eredeti méretben, felnagyittás nélkül látható, azaz nem látható.....
Természetessen ez is aláírásra került mindenki által, volt aki röhögött, volt aki csodálkozott a rettentő paraméterek láttán, mindenesetre nagy siker volt. Nekik!

Megint mindenki odarakta magát, hoztuk a megszokott fergeteges szinvonalat, ismét bizonyitva, hogy kialakult egy nagy csapat, köszi mindenkinek aki ott volt, és várjuk a következő bevetést! Jó kis buli volt ez is Barátaim!

Mumus
Szevasztok!
Peeter!
Igazi mocis idö van. Apropó téli elfoglaltság megkaptam szülinapomra az uj motogpt ps2 re.
nagyon élethü. Szebbeket esek mint dub
mingyá gondoltam hogy vmi sumákság van a dologban
Igazán semmiség!
Szerencsére a te motorod totál gyári állapotú kívülről, így nem volt nehéz találni egy ugyan olyan motort a neten.
Egy kis ízelítő a ma estéből...
Nagyon ügyi vagy Peeter! Köc a megtiszteltetést
Az érdekelne hogy hogyan csináltad hogy fehér háttér mögé került. Néha nekem is szükségem lenne ilyen ügyeskedésre, de nem igazán sikerült még.